Μεγάλη φασαρία γιὰ τὸν Κωστάκη. Γιά τόν Καρατζαφέρη βρέ παιδιά; Τίποτα;

Μεγάλη φασαρία γιὰ τὸν Κωστάκη. Γιά τόν Καρατζαφέρη βρέ παιδιά; Τίποτα;41Ὁ δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης ἦταν ἡ ἀφορμὴ νὰ μάθω πρὸ ἐτῶν γιὰ τοὺς ἀεροψεκασμούς.
Ἀλλὰ αὐτὸ δὲν σημαίνει τίποτα.
Κατὰ καιροὺς διάβαζα ἤ ἄκουγα κάποιες ἀπὸ τὶς εἰδήσεις ποὺ παρουσίαζε, δίχως ὅμως νὰ ἔχω κάποιες ἰδιαίτερες συναισθηματικὲς προτιμήσεις στὸ πρόσωπό του.
Αὐτὸ ποὺ διαβάζω ὅμως σήμερα εἶναι πὼς συνελήφθῃ ὁ Κωστάκης καὶ χάλασε ὁ κόσμος. Κακὸς χαμὸς ἔγινε.
Ἔως καὶ τὴν Δούρου ξεσήκωσε ἡ σύλληψίς του, ἡ ὁποῖα σύλληψις ὅμως …περιορίστηκε σὲ καφεδάκι καὶ …ἀπόλυσι!

Τὸν Σπυράκο ὅμως τὸν ἔχουν μέσα διότι προσπάθησε νὰ ἀποδείξῃ πὼς τὰ ἔγγραφα ποὺ παρουσίασαν τὸ GAPατο καὶ ὁ Παπακωνσταντίνου, πρὸ κειμένου νὰ πᾶμε στὸ ΔΝΤ, ἦταν πλαστὰ καὶ παραποιημένα.  Κι ἔξ ὅσων ἄκουσα, μᾶλλον διαθέτει «γερὰ χαρτιά», τέτοια ποὺ στέλνουν πολλοὺς στὴν εἰσαγγελία…. 
Ἀλλὰ ὅπως γνωρίζουμε στὸ Ἑλλαδοκαφριστάν ἤ Ῥαγιαδιστὰν ἤ Τιποτιστὰν ἡ εἰσαγγελία ἐργάζεται μόνον κατόπιν …παραγγελίας! 

Τί ἔχουμε λοιπόν ἐδῶ;
Μία προσπάθεια συγκαλύψεως τῶν ἔργων (ὀρθότερα τῶν μεθοδεύσεων) τῶν τελευταίων κυβερνήσεων, μέ στόχο τήν καταλήστευσίν μας;  Τελικῶς εἶχα ἄδικο ὅταν ἰσχυριζόμουν πώς ὅλα κι ὅλοι λειτουργοῦν ὥς γρανάζια τῶν ἰδίων συγκοινωνούντων δοχείων; Τί διαφορά ἔχει ὁ Παπακωνσταντίνου ἀπό τόν Στουρνάρα;  Καί ποιά διαφορά τοῦ GAPατου μέ τόν Ἀντωνάκη ἤ τόν Μπενοβούβαλο ἤ τόν Κουρέλη;
Γιὰ νὰ μὴν ἀναφερθῶ φυσικὰ στὴν «ἀπουσία-ἀποχὴ» τῶν  Νικολοπούλου, Σταυρογιάννη, Μπάρκα καί Κατσιώτη…. 
(Τί  ἀκριβῶς γράφαμε πρό ἑνός ἔτους γιά τήν ἐπιθυμία τοῦ Καρατζαπαίρνη νά ἀπέχῃ ἀπό κάποιες διαδικασίες;) 
Ἤθελα νὰ γνωρίζω μόνον πῶς θὰ συγκαλύψουν τὴν νέα μεθόδευσιν…

Ἔχουμε λοιπὸν μίαν ἐκπομπὴ τοῦ Σπυράκου, στὴν ὁποίαν καταγγέλονται πολλά… 
Τὰ περισσότερα φυσικὰ τὰ γνωρίζαμε, ἀλλὰ τώρα θὰ παρουσίαζε τὶς ἀποδείξεις…
Λέτε νά τόν «τρομάξουν» ἤ νά τοῦ «ἐπιτρέψουν» νά συνεχίσῃ;


Θὰ δοῦμε…
Ἀλλὰ γενικῶς, τὸ πρόβλημά μας δὲν εἶναι οἱ κυβερνῶντες ἀλλὰ τὸ …κεφάλι τὸ κακό μας!
Δὲν θὰ ἔπρεπε κἄν νὰ ὑπάρχουν!

Φιλονόη.  

Υ.Γ.1. Γιατί κάτι μοῦ λέει πώς δέν θά ἔχῃ συνέχεια ἡ ἐκπομπή; Γιατί κάτι μέσα στό μυαλό μου φωνάζει πώς ὁ Καρατζαφέρης καλά θά τά πάῃ; Τό δικό μας δούλεμα πόσο μακρυά ὅμως θά πάῃ;

Υ.Γ.2. «Κυρίες» καὶ «κύριοι» τῆς «κυβερνήσεως» (πρώην καὶ νῦν καὶ ὅποιων μελλοντικῶν) σᾶς δηλώνουμε ἐκ νέου πὼς καμμίαν ὑπογραφή σας δὲν ἀναγνωρίζουμε! Θὰ τὸ διαπιστώσετε κι ἐσεῖς καὶ τὰ ἀφεντικά σας συντόμως!

Συνελήφθη ο Σπύρος Καρατζαφέρης – Συνεχής ενημέρωση

Τελαυταία Ενημέρωση 31/10/12 23:24Μεγάλη φασαρία γιὰ τὸν Κωστάκη. Γιά τόν Καρατζαφέρη βρέ παιδιά; Τίποτα;3

Στον Ερυθρό Σταυρό θα περάσει την νύχτα ο Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την ολοήμερη ταλαιπωρία του. Τα μηνύματα συμπαράστασης από επώνυμους και ανώνυμους είναι αμέτρητα.  Λίγο πριν βγούν και οι τελευταίοι επισκέπτες από το δωμάτιο του 5ου ορόφου ο Σπύρος Καρατζαφέρης είπε: «Δεν με σταματά τίποτα»

31/10/12 16:19

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε μόλις ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Κατόπιν επιμονής των ιατρών του, οι οποίοι έτρεξαν από χθες τα ξημερώματα για να βρίσκονται στο πλευρό του δημοσιογράφου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αρχικά αρνήθηκε αλλά οι πιέσεις των ιατρών του έγιναν έντονες αφού λόγω του άγχους και του στρες άρχισε να νιώθει αδιαθεσία.

Σημειώνουμε ότι θα μείνει στον Ερυθρό Σταυρό, φρουρούμενος μέχρι και την Παρασκευή. 

Τέλος, ο Ευρωβουλευτής κ. Σαλαβράκος έχει καταθέσει ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις διώξεις των δημοσιογράφων με αφορμή τη σύλληψη του κ. Καρατζαφέρη, ενώ η είδηση της σύλληψης από το πρωί κάνει το γύρο στα ξένα Μέσα.

31/10/12 14:43

Πίσω στο ΑΤ Ψυχικού μεταφέρθηκε ο Σπύρος Καρατζαφέρης, όπου και θα μείνει μέχρι να δικαστεί. 

31/10/12 14:19

Πίσω στο εφετείο κατευθύνεται αυτή την ώρα ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Σημειώνουμε ότι παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα εκτέλεσης αποφάσεων για λιγότερο από ένα τέταρτο από όπου και πήρε το φυλακιστήριο.

Έτσι τώρα επιστρέφει στο εφετείο από όπου μετά θα οδηγηθεί στο ΑΤ Ψυχικού.

Την ώρα που έβγαινε από το κτίριο 16, ερωτηθής σχετικά με την κράτησή του ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

«Δεν ξέρω θα αποφασίσει ο εισαγγελέας, είμαι κρατούμενος».

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι έξω από το κτίριο 16 της Ευελπίδων βρίσκονται πολίτες οι οποίοι φωνάζουν εξαγριωμένοι ενάντια στα Μνημόνια και την Κυβέρνηση, με κυρίαρχο σύνθημα «Σπύρο βάστα γερά, ξεμπρόστιασέ τους».

 

 

31/10/12 13:46

Στο κτίριο 16 της Ευελπίδων μεταφέρθηκε μόλις ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Σημειώνουμε ότι εκεί βρίσκεται ο εισαγγελέας εκτέλεσης αποφάσεων. Αφού τελειώσει από εκεί, θα μεταφερθεί και πάλι στο εφετείο και έπειτα στο ΑΤ Ψυχικού όπου και αναμένεται να κρατηθεί. 

31/10/12   12:45

Στην εισαγγελέα εφετών κ. Ευσταθία Σπυροπούλου, βρίσκεται αυτή την ώρα ο Σπύρος Καρατζαφέρης προκειμένου να ζητήσει δικάσιμο, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μετα θα μεταβεί στην Ευελπίδων και στο κτίριο 16 γιατί έχει και πρωτόδικες αποφάσεις και θα ξαναεπιστρέψει στο εφετείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σπ. Καρατζαφέρης θα κρατηθεί τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που αναμένεται να πάρει δικάσιμο.

31/10/12 10:20

Αυτή την ώρα ο Σπύρος Καρατζαφέρης έφυγε απο το αστυνομικό τμήμα του Ψυχικού και κατευθύνεται στην σήμανση και στην συνέχεια στο εφετείο πρωτοδικών.

 

  31/10/12 09:00

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού είναι από χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά τη χθεσινή και απαράδεκτη σύλληψή του.

Στις 9:30 θα μεταβεί στη σήμανση και ύστερα στον εισαγγελέα. 

31/10/12 01:56

Απόψε, ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ TV, τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά αλλά και τον ύπνο των κρατούντων… Αφορμή; Τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο, απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε… τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε πού μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα τα σενάρια που μιλάνε για εκτροπή. Η Δημοκρατία κλονίζεται και αυτό επιβεβαιώνεται μετά το σημερινό γεγονός. Τα στοιχεία που ο κ. Καρατζαφέρης έχει στα χέρια του προφανώς ενόχλησαν… και ενόχλησαν πολύ…

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι “χθες” ήταν ο κ. Βαξεβάνης, σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης. Αύριο ποιος; Πιθανότατα ο επόμενος που θα έχει στοιχεία στα χέρια του…

πηγὴ φωτογραφιῶν

 σχετικὰ θέματα:

Τί εἶπες; Ἀπέχεις;

(Visited 39 times, 1 visits today)
Leave a Reply