Τὸ GAPατο θέλει νὰ βάλῃ μὲ τὰ χεράκια του τὴν ταφόπλακα!!!!

Δὲν πάει στὸ Τορόντο, διότι τὸν ἔκραξαν!
Δὲν γινόταν νὰ ἐμφανισθῇ ἡ ψῆφος του ὥς «συμφωνῶ σὲ ὅλα», διότι δὲν εἶναι καλὸ γιὰ τὸ ΙΜΑΤΖ του. 
Δὲν γινόταν νὰ στέλνῃ φτυαριὲς χῶμα ἀπὸ τὸ Τορόντο. Ἔπρεπε νὰ εἶναι παρὼν στὸ θάψιμό!

Τὸ ἔργο ποὺ ξεκίνησε θέλει νὰ τὸ τελειώσῃ….
Μὴν ἀφήσῃ δουλειὲς στὴν μέσι…

Ἐννοεῖται φυσικὰ πὼς δὲν ἔχει δεῖ οὔτε ἀπὸ μακρυὰ τὸ τὶ θὰ ψηφίσῃ. Τοῦ εἶναι ἀδιάφορον!
Ἡ δουλειὰ νὰ γίνῃ εἴπαμε…

Φιλονόη.

 Μετά τις αντιδράσεις

Δεν πηγαίνει στο Τορόντο ο Παπανδρέου για να ψηφίσει τα μέτρα

Μετά τις αντιδράσεις για την απόφασή του να μεταβεί στο Τορόντο του Καναδά όπου είχε προγραμματιστεί να εκφωνήσει ομιλία την ίδια ώρα που οι βουλευτές θα ψήφιζαν τα μέτρα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου άλλαξε την απόφασή του και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην ψηφοφορία.
 
Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός ακύρωσε την συμμετοχή του στο «κοκτέιλ ντίνερ» και επιστρέφει στην Αθήνα για να ψηφίσει τα μέτρα.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει από τη Βουλή άδεια επτά ημερών προκειμένου η απουσία του από την Ελλάδα να είναι δικαιολογημένη.
 
Ο κ. Παπανδρέου είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στο μακρινό και κρύο Τορόντο του Καναδά το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία στην Αθήνα αναμένεται να χτυπά κόκκινο, καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3. Εντός Βουλής η «μάχη» των 300, εκτός Βουλής χιλιάδες Έλληνες θα διαδηλώνουν. Ο πρώην πρωθυπουργός, όμως, είχε προγραμματίσει να αναλύσει τις εμπειρίες του σε  «κοκτέιλ ντίνερ» στον Καναδά όπου είχε προσκληθεί!
 
Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η τιμή κατ’ άτομο για όσους θα ήθελαν να τον ακούσουν είχε διαμορφωθεί από τα 190 έως τα 430 δολάρια. Αν, όμως, κάποιος ενδιαφερόταν να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα έπρεπε να πληρώσει μόλις 2.825 δολάρια. Το «ντίνερ» διοργάνωνε η ΤΜΑ (Turnarount Managment Association).
 
Δείτε την σχετική πρόσκληση καθώς και την σελίδα στο διαδίκτυο με τη φόρμα συμμετοχής που θα καλούνταν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι. 
 
 
Wednesday, November 7, 2012, 5:30PM Cocktails; 6:30PM Dinner
Fairmont Royal York Hotel, 100 Front Street West, Toronto, ON M5J 1E3
 
Keynote Speaker:  George Papandreou, former Prime Minister of Greece
 
Fees:
TMA & ACG Members: $375 (including HST)
Non-Members: $430 (including HST)
Tables of Eight (8): $2,825 (including HST)
NextGen Members: $190 (including HST)
 
http://tmatoronto.ca/tma-newsmaker-dinner/

πρῶτο θέμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply