Διαβᾶστε τό πολυνομοσχέδιο

Στη βουλή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα «φωτιά», που ύστερα από μήνες, τελικά κατέληξε σε ένα «πακέτο μέτρων», σε ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο και κατατέθηκε.

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε ελάχιστα λεπτά πριν κατατεθεί να γίνουν κάποιες τελευταίες τροποποιήσεις, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μετά από παρέμβαση του ίδιου του Φώτη Κουβέλη πείστηκε τελικά ο υποστηριζόμενος από την ΔΗΜΑΡ υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης καιέβαλε και εκείνος την υπογραφή του, ώστε το πολυνομοσχέδιο να πάρει τον δρόμο της ψήφισης.

Αν και η ΔΗΜΑΡ έχει προειδοποιήσει πως δεν θα το υπερψηφίσει και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αρκετές απώλειες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις ακόμα και από τη Νέα Δημοκρατία, στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αισιόδοξοι ότι το «πακέτο» θα περάσει έστω με 154-155 ψήφους, καθώς για την …δύσκολη στιγμή η ΔΗΜΑΡ μάλλον θα κρατήσει ….«εφεδρείες» για υπερψήφιση, για να μην κινδυνεύσει η επιβίωση της κυβέρνησης.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο που θα αλλάξει ριζικά την ζωή των Ελλήνων!

πολυνομοσχέδιο

Πηγή1

Πηγή2

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply