Τραπεζίτες ἐναντίον κοινωνίας.

 

Γράφει ο Μαγια

Λεηλατείται ανελέητα ο ελληνικό λαός για να μειωθεί, δήθεν, το χρέος και αυτό καλπάζει… Ξεπουλιέται η Ελλάδα, δήθεν, για να ελαττωθεί το χρέος και αυτό εκτοξεύεται…

«Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Μνημόνιο ή χάος», διαλαλούν οι …μπέηδες και τα …γιουσουφάκια του διεφθαρμένου και χρεωκοπημένου συστήματος, επιχειρώντας, για μια ακόμη φορά, να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να εκβιάσουν τους πανικόβλητους
κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της Τετάρτης.

Μπροστά μας η πιο μεγάλη πρόκληση: Είμαστε ικανοί να αναχαιτίσουμε την επέλαση των δυνάμεων κατοχής, ή θα υπομείνουμε καρτερικά τη θανατική μας καταδίκη;

Αν όντως του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει έχουμε χρέος να αναδείξουμε την 48ωρη απεργία σε «μητέρα» των κινητοποιήσεων.

Ας μην προσφέρουμε κι άλλη ικανοποίηση στα συστημικά συνδικάτα και τους κομματικοδίαιτους συνδικαλιστές, προσθέτοντας στο …βιογραφικό τους μια ακόμη εκτονωτική της αγανάκτησης του λαού κινητοποίηση.

Μόνο εάν «βουλιάξει» από τη οργή και την απελπισία η πλατεία Συντάγματος και το κέντρο της Αθήνας, εάν εκατομμύρια Ελληνες διαδηλώσουν κατά της υποτέλειας και της υποδούλωσης της πατρίδας, κατά του εξανδραποδισμού των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων θα αποκρουσθεί η επαίσχυντη οικονομική επιθετικότητα, η βαρβαρότητα της διεθνούς τοκογλυφίας και των εγχώριων συνεργατών της.

Στο χέρι μας είναι να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες! Να αμυνθούμε στη νέα λαίλαπα των μέτρων που προωθούν το Βερολίνο, το ΔΝΤ και η συγκυβέρνηση των πολιτικών ανδρεικέλων. Να αποτρέψουμε την κορύφωση του ελληνικού δράματος!

olympiada

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply