Νέα καταιγίδα θὰ πλήξῃ τὴν Νέα Ὑόρκη!

Τόσο σύντομα; 
Μά ἀκόμη δέν ξεκίνησε ἡ χειμερινὴ περίοδος…
Τί στό καλό;
Τίς ΗΠΑ ἔβαλαν στό μάτι οἰ καταιγίδες; Ἤ κάνω λάθος;

Νέα καταιγίδα αναμένεται να πλήξει την Νέα Υόρκη

Κλείνει πάρκα και παραλίες ο δήμαρχος

Από το μεσημέρι της Τετάρτης τα πάρκα και οι παραλίες στη Νέα Υόρκη πρόκειται να κλείσουν για τουλάχιστον ένα 24ωρο, καθώς πλησιάζει μια νέα καταιγίδα, μία εβδομάδα μετά την τροπική καταιγίδα Σάντι που έπληξε την περιοχή, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

 
«Δεν χρειάζεται να στείλουμε τους πρώτους που θα ανταποκριθούν στον ωκεανό για να σώσουν κάποιον που φέρθηκε ανόητα», σημείωσε ο Μπλούμπεργκ.
 
Οι αξιωματούχοι της πόλης θα προσπαθήσουν επίσης να απομακρύνουν τους κατοίκους από μερικές γειτονιές που βρίσκονται πολύ κοντά στη θάλασσα, όταν θα αναμένεται να πλήξει την περιοχή η καταιγίδα.
 
Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι η απομάκρυνση κατοίκων, η οποία σχεδιάζεται να συμπέσει με την παλίρροια κατά την ώρα που πιθανολογείται ότι θα ενσκήψει η καταιγίδα, δεν θα γίνει σε τόσο μεγάλο εύρος όσο αυτή που είχε γίνει κατόπιν δικής του εντολής προτού πλήξει την πόλη την περασμένη εβδομάδα ο κυκλώνας Σάντι.

Ἐμένα πάλι στὸ μυαλό μου νέα ἐρωτήματα γεννῶνται…
Πόσο τυχαία εἶναι ὅλα αὐτά;
Πότε αὐτό θά ἀρχίσῃ νά ἐξαπλώνεται;
Θά ἐξαπλωθῇ ἤ θά παραμείνῃ ἀμερικανικό προνόμιον;

Ὅπως κι ἐὰν ἔχῃ… Ἔχει ἐνδιαφέρον!

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply