Ποιά ἡ διαφορά τους ἀπό τούς φασίστες;

Ἐπαναλαμβάνω. Οἱ ἀληταράδες «φοιτητὲς» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ καὶ τοῦ ΚΚΕ, ποὺ ἀπέκλεισαν 4 νοσοκομεία, καταλαμβάνοντας τὴν πανεπιστημιούπολη μὲ τὴν βία καὶ κάνοντας τρομακτικὲς ζημίες εἰς βάρος τῆς Δημοσίου περιουσίας.

Τί διαφορά ἔχουν ἀπό τούς χρυσαυγίτες;

Γιάννης Λοβέρδος.

Θὰ ἀπαντήσω μὲ αὐτὸ ποὺ μόλις μοῦ εἶπε ὁ φίλος Κώστας. 

«Εἶναι χειρότεροι! Οὐδέποτε κάποιος δεξιὸς θὰ κατέστρεφε δημοσία περιουσία!!!»

Κι ἐπεὶ δὴ κάποιοι θὰ βιαστοῦν νὰ χαρακτηρίσουν τὸν Κώστα, δυστυχῶς γιὰ αὐτούς, οὐδέποτε ἦταν φασίστας, δεξιὸς ἤ φασίστας! Πάντα ὑπερασπιστὴς τῆς δημοκρατίας ἦταν καὶ πάντα ἔσπαγε τὰ μοῦτρα του μέσα ἀπὸ διαλόγους, ποὺ τὸν ἔκαναν ἔξαλλο, ἰδίως ὅταν ὁ συνομιλητής του ἦταν πρόσωπο ποὺ εἶχε καταλήξει σὲ κάποιο συμπέρασμα, δίχως ἐπιχειρήματα καὶ λογική! 

Δυστυχῶς μας, ἔχουμε πρόβλημα ἀντιλήψεως τῶν ὁρίων!
Οὐδέποτε κάποιοι θὰ τὸ δεκτοῦν, ἀλλὰ ἔτσι ἔχει!
Ἐὰν ἐξαιρέσουμε τὸ πόσο χρήσιμη εἶναι ἡ δημοκρατία, ἀπὸ τὸν διάλογο, καὶ σταθοῦμε στὸ τὶ εἶναι δημοκρατία, τότε αὐτομάτως θὰ ἀκυρώσουμε κάθε ἐνέργεια ποὺ ἀκυρώνει τὴν δημόσια περιουσία!
Δημόσιος περιουσία σημαίνει ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιουσία!
Δική μου, δική του, δική ΜΑΣ!!!
Ὅποιος λοιπὸν τὴν καταπατᾶ, τὴν καταχρᾶται ἤ τὴν καταστρέφει, εἶναι ἁπλῶς  ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ!!!!

Καὶ κάτι τελευταῖο. 
Οὐδέποτε ἤμουν μὲ τὴν δεξιὰ ἤ μὲ τὸ κέντρο ἤ μὲ τὴν ἀριστερά!
Παρέμενα καὶ παραμένω μὲ τὸ δίκαιον!

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. Βλάβη; Ὄχι δολιοφθορά; Μήπως ἐγκληματική ἐνέργεια;

«Νέκρωσαν» τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό εξ αιτίας των κινητοποιήσεων στο Καποδιστριακό

Εξ αιτίας της βλάβης που έχει προκληθεί στο server του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου- Το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική  εφημερία

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του Λαϊκού νοσοκομείου εξαιτίας της βλάβης που έχει προκληθεί στο server του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες διοικητικοί υπάλληλοι και φοιτητές που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις έθεσαν τον server εκτός λειτουργίας, με στόχο να διακοπεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο αναπληρωτής διοικητής του Λαϊκού νοσοκομείου Ηρακλής Χαρμανίδης, οι γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν, αλλά ούτε να επικοινωνήσουν οι κλινικές με τα εργαστήρια.

Ο κ. Χαρμανίδης απηύθυνε έκκληση να δοθεί άμεσα λύση καθώς το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική  εφημερία. Επίσης, τόνισε ότι το νοσοκομείο είναι τυφλό και απηύθυνε έκκληση να επικρατήσει η λογική.

πηγή

Κουκουλοφόροι διαλύουν τα πανεπιστήμια

Ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων, έκανε έφοδο στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα έσπασαν το πρωί, την πόρτα του κέντρου διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων του Ιδρύματος για να εμποδίσουν την διεξαγωγή της «ηλεκτρονικής» ψηφοφορίας. Η αίθουσα παρέμενε αρκετή ώρα, σε κατάληψη και η εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποφάσισε 24ωρη  παράταση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ψηφοφορία πλέον, συνεχίζεται κανονικά ενώ οι καθηγητές μπορούν με ειδικό κωδικό που διαθέτουν να ψηφίζουν και από το σπίτι ή το γραφείο τους.

Υπήρξε κίνδυνος να καταστραφεί εξοπλισμός εκατομμυρίων, αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει μεγάλες ζημιές.

Η δράση των κουκουλοφόρων στα πανεπιστήμια δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλά έχει ενταθεί με αφορμή την εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ και την εκλογή νέων διοικήσεων. Όμως, εκτός από τους κουκουλοφόρους, φοιτητές ή εξωπανεπιστημιακούς, υπάρχει αφενός και μια μερίδα πανεπιστημιακών καθηγητών που αν και δεν είναι κουκουλοφόροι δρουν ως τέτοιοι, αλλά και συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικοί που αποφάσισαν ετσιθελικά να μην εφαρμοστεί ένας νόμος που ψήφισαν πάνω από 250 βουλευτές στην προηγούμενη Βουλή.

Για παράδειγμα τι έχουν να πουν για τις εκλογές ορισμένοι πρυτάνεις που χάνουν τα προνόμια, τις θεσούλες και την εξουσία τους με το νέο νόμο; Και φυσικά πολλοί από αυτούς ανίκανοι να είναι πρυτάνεις, αντιδρούν σε μια ψηφοφορία που ουσιαστικά αξιολογεί ανθρώπους για να γίνουν οι νέες διοικήσεις των ΑΕΙ.

Άραγε ο κ. Μυλόπουλος αλλά και ο νυν υφυπουργός Παιδείας, κ. Παπαθεοδώρου τι λένε για τη συμμετοχή στις εκλογές που έχει ξεπεράσει το 80%, δείγμα της αποδοχής στη συντριπτική πλειοψηφία των πανεπιστημιακών;

Και τι λένε για τους κουκουλοφόρους που δρουν όποτε θέλουν διαλύοντας τα ήδη διαλυμένα πανεπιστήμια;

Από την άλλη, κομματικοί μηχανισμοί όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που «αγκαλιάζουν» κουκουλοφόρους (με ή χωρίς κουκούλες) τι λένε γι’ αυτά που γίνονται;

Κι όταν γίνουν κυβέρνηση θα καταργήσουν το νόμο για να επαναφέρουν το σημερινό καθεστώς διαπλοκής αδιαφάνειας και ρεμούλας που κυριαρχεί;

Έχει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ για πανεπιστήμια ανοικτά στην κοινωνία και διασυνδεδεμένα με την αγορά εργασίας;

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Ποιά ἡ διαφορά τους ἀπό τούς φασίστες;

  1. Ὄχι Φιλονόη. ¨Ο φίλος Κώστας ἔχει ἀπόλυτον δίκαιον κατὰ τὸ κολιὸς μὲ κολιὸ ἀπὸ τὸ ἴδιο βαρέλι. Ἐξ ἄλλου ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ ταυτίζεται μὲ τὴν δξιάν; ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ οἱ μπράβοι ἔχουν καὶ πολιτικὸν χρωματισμόν;
    Κάτι πράγματα….

Leave a Reply