Ἡ ἀπόλυτος Ὕβρις…

 

Κάποτε, πρίν αρκετούς αιώνες..ένας συρφετός από ότι απόκληρο,διεστραμένο, εγκληματικό, παρανοϊκό και βάλτε εσείς όσα παρόμοια επίθετα θέλετε, που δεν χωρούσε στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο πλανήτη, αποφάσισε να φτιάξει έναν καινούργιο κόσμο σε μια  χώρα,που ονομάζόταν Αμερική!

Και αυτοί λοιπόν, με το που πάτησαν το πόδι τους εκεί, έδωσαν στοιχεία για το τι κοινωνία ανθρωποφαγική θα φτιάξουν!

Πρώτη δουλειά τους ήταν να γενοκτονήσουν είς βάρος ενός λαού.

Ενός λαού, που ζούσε αιώνες εκεί ειρηνικά με την φύση και με σεβασμό στις παραδόσεις και στις ρίζες τους.

Αντί να βρούν κοινές συνισταμένες μαζί τους για να ζήσουν ειρηνικά ,(που στο κάτω κάτω εισβολείς στην γή τους ήταν),τους σκότωναν επί 4 αιώνες σχεδόν..Πάνω από 80.000.000 θύματα…Ολοκαύτωμα!

…Αιώνες μετά, στα πολεμικά τους άρματα, έδιναν τα ονόματα αυτών που κάποτε ξεπάστρεψαν (Τόμαχοκ, Απάτσι, Ντακότα  κτλ) …η απόλυτη παράνοια..

Η σφαγή στο Γούντεντ Νι 1890

Κι έτσι τα χρόνια πέρασαν κι απόκτησαν παιδιά και τα παιδιά τους, δικά τους παιδιά και το γονίδιο που κουβαλούσε όλα τα παραπάνω στοιχεία, συνεχίστηκε αναλλοίωτο και έφτασε μέχρι τις μέρες μας. Ετσι λοιπόν,οι κάτοικοι της χώρας αυτής ,έκαναν  την ύβρι τρόπο ζωής..

Την υποκρισία και την  βία στην οποιαδήποτε μορφή της ,δεύτερη φύση τους!

90 ετών η κυρία ..!!!!

Τόσο πολύ εξοικειώθηκαν  με το να ζούν έτσι,που θεωρούν την πάσης φύσεως διαστροφή ως κάτι φυσιολογικό!

To να κακοποιούν και να κακοποιούνται..καθημερινότητα..Μια ματιά στο φαινόμενο της παιδικής βίας και θα κατανοήσουμε πολλά…

Ετσι,δεν είναι  παράξενο που ειδικά αυτός ο λαός,αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια,το πειραματόζωο της Νέας Τάξης Πραγμάτων κι ότι καινούργιο εφευρίσκεται (π.χ τσιπάρισμα,ψεκασμοί κτλ) που στόχο έχει τον έλεγχο του ανθρώπου,πρώτα εφαρμόζεται στα….Αμερικανάκια!

Έτσι λοιπόν,τώρα που η Νέα Τάξη,έχει βάλει αποδεδειγμένα στο στόχαστρο τα παιδιά μας,από που θα ξεκινήσει η ύβρις, του να έχεις παιδιά με έκδηλη σεξουαλικότητα πρίν καν μπουν στην εφηβεία, έτσι ώστε όταν φτάσουν στα 11-12 το πολύ,να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονταν οι 18άρηδες-19άρηδες  της προηγούμενης γενιάς;; Μαντέψτε!

Η χαρά του παιδεραστή!

Φτάνουμε λοιπόν στο θέμα του κειμένου αυτού…

Την απόλυτη ύβρι..

Μωρά σχεδόν,2…3..5 ετών κοριτσάκια,σε καλλιστεία!!

Μακιγιαρισμένα  και περιποιημένα σαν 20χρονες κοπέλλες!

Καμμία παιδικότητα στην συμπεριφορά και στον τρόπο τους…Η χαρά του παιδεραστή!

Ότι πιο αποκρουστικό έχει να επιδείξει ο σύγχρονος κόσμος που επιθυμεί διακαώς να δημιουργήσει η Νέα Τάξη που λέγαμε!

Γονείς,χωρίς ΚΑΜΜΙΑ απολύτως συναίσθηση του ρόλου τους!

Γονείς-πατρόνες στα ίδια τους τα παιδιά,κοινοί εγκληματίες,φονιάδες της παιδικής ηλικίας και αθωότητος των παιδιών τους!

Η Ύβρις είναι εδώ..Θα έρθει όμως και η Νέμεσις και η Τίσις..Να είστε σίγουροι γι’ αυτό!

Σεμέλη

Παιδικά καλλιστεία και γονείς με… κόμπλεξ!

Τελευταία κυκλοφόρησε ένα συγκλονιστικό βίντεο (το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο youtube)  με μια μητέρα που κάνει botox στην 8χρονη κόρη της, για να εξαφανίσει τις “γραμμές” στο προσωπάκι της μικρούλας! Της έκανε επίσης και αποτρίχωση. Όλα αυτά, για να πάρει μέρος σε παιδικά καλλιστεία (τα οποία μας έλεγε, είναι αρκετά σκληρά). Βέβαια όταν μαθεύτηκε αυτό, έγινε ένας ντόρος παγκοσμίως και τελικά η μητέρα έχασε την κηδεμονία της κόρης της. Και γιατί όλα αυτά;; Για αυτά τα απαίσια καλλιστεία που γίνονται στην Αμερική και θυμίζουν -κατά τη γνώμη μου- πασαρέλα παιδικής πορνείας!!!

Έχετε δεί ποτέ αυτά τα καλλιστεία; Δείτε μερικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε! Μικρά κοριτσάκια από 2 χρονών ξεκινούν να χάνουν την αθωότητα τους και αποκτούν μια ψεύτικη σεξουαλικότητα, μια ανώμαλη εικόνα. Πρόσωπο μεγάλης σχεδόν γυναίκας σε σώμα μωρού.

Σέξυ κίνηση, μαλλιά με τεράστειο όγκο, ψεύτικο χρώμα, extentions, μπούκλες και μεγαλίστικα χτενίσματα, περιβάλλουν προσωπάκια τα οποία δεν έχουν σχέση με τα πρόσωπα των μικρών κοριτσιών. Ψεύτικες βλεφαρίδες, μεικ απ, μασελάκια με ψεύτικα δόντια για να καλύπτουν τα χαριτωμένα φαφούτικα χαμόγελα, βάψιμο βαρύ, τουαλέτες και ρούχα πανάκριβα γεμάτα φουφούλες και στρας!

(Δείτε τα απίστευτα σε αυτό το βίντεο)

Ψεύτικα χαμόγελα, μικρομέγαλα πλάσματα σε μια σκηνή να κουνιούνται πέρα δώθε και να παίρνουν βαθμό “ομορφιάς”. Κοριτσάκια που βιώνουν την απογοήτευση και την αρνητική βαθμολογία για την εμφάνισή τους, για το αν συμπεριφέρθηκαν σαν γυναίκες ή σαν παιδιά της ηλικίας τους, που βιώνουν την άρνηση, τον αρνητικό σχολιασμό ακόμη και της μητέρας τους, οι οποίες τις διορθώνουν με ένα ακόμη botox, με περισσότερη δουλειά έτσι ώστε να θυμούνται την χορογραφία τους ακόμα καλύτερα την επόμενη φορά!!!

Η απάντηση την μαμάδων είναι οτι αρέσει στις κόρες τους! Αλήθεια; Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι τα παιδιά αυτό που ζητούν από τους γονείς τους, είναι απόλυτη αποδοχή! Γι αυτό που είναι! Χωρίς επιδιορθώσεις, χωρίς βαθμούς, χωρίς προσπάθεια! Θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την αποδοχή των γονιών τους. Θα χαμογελάνε ενώ θέλουν να κλάψουν, θα χορεύουν ενώ θέλουν να κουρνιάσουν στην αγκαλιά της μαμάς τους από κούραση. Θα κάνουν τα πάντα!!!

Άλλες μαμάδες λένε ότι το κάνουν για να αποκτήσουν οι μικρούλες αυτές, αυτοπεποίθηση! Αλήθεια; Από πότε η αυτοπεποίθηση γεννιέται από την απόρριψη; Γιατί μην κρυβόμαστε! Δεν κερδίζουν πάντα αυτά τα κοριτσάκια…

Άλλες πάλι για να μαζέψουν χρήματα για τις σπουδές τους! Και δηλαδή βάζεις το παιδί σου σε μια τέτοια σκληρή διαδικασία για να μαζέψει χρήματα για σπουδές; Γιατί δεν κάνει ο γονιός μια ακόμη δουλειά γι αυτόν τον σκοπό;

Και τι μπορεί να μάθει από όλο αυτό το κάθε κοριτσάκι που λαμβάνει μέρος, και κάποιες φορές νικά αλλά σίγουρα κάποιες άλλες χάνει;

Πραγματικά, τι μπορεί να μάθει; Πως ο πραγματικός της εαυτός δεν κερδίζει; Πως πρέπει να είσαι ψεύτικος για να γίνει αυτό;

Πως στην ζωή μετράει… το τι;

Τι κόμπλεξ μπορεί να έχει ένα παιδί που μεγαλώνοντας βίωσε μια μαμά που το ετοίμαζε παθιασμένα για αυτά τα καλλιστεία, που σχολίαζε αρνητικά τα άλλα κορίτσια βάσει της εξωτερικής τους εμφάνισης, ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να τα σχολίαζε θετικότερα από το ίδιο της το παιδί, ελπίζοντας την επόμενη φορά να είναι έτσι και η δικιά της κόρη;

Που τη θύμωνε όταν δεν είχε όρεξη να πάρει μέρος, που την έβαζε να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τα ψεύτικα χαμόγελα, την χορογραφία, και την έφτιαχνε με τις ώρες ώστε να μην έχει καμία σχέση με την κόρη της (την οποία θα έπρεπε να βλέπει σαν την ομορφότερη όλου του κόσμου);

Κι όμως, πολλές από τις μαμάδες αυτές, ήταν παλιά σε τέτοια καλλιστεία! Οπότε η ιστορία επαναλαμβάνεται… δυστυχώς… Ίσως αυτή τη φορά, μέσα από τις κόρες τους, βγουν νικήτριες… κρίμα!

  

Μπορώ να μιλάω με τις ώρες (αρνητικά) για όλον αυτόν τον θεσμό που δημιουργεί 5 δισεκατομμύρια τζίρο στην Αμερική, αλλά δεν θα το κάνω. Λυπάμαι πολύ αυτά τα μικρά κοριτσάκια! 

Εύχομαι μόνο κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η κακοποίηση και οι γονείς να βάλουν μυαλό. Μια μαμά σε ένα βίντεο περί αυτών των καλλιστείων, είπε το απόλυτα γελοίο ”αν δεν συμφωνείτε με αυτά τα καλλιστεία, σημαίνει απλά ότι έχετε άσχημο παιδί!!!”… I simply…, rest my case!

πηγη

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἡ ἀπόλυτος Ὕβρις…

  1. Σημεῖα τῶν καιρῶν Σεμέλη.
    “Ὕβριν χρὴ σβεννῦναι μᾶλλον ἤ πυρκαηϊήν” (Ἡράκλειτος)
    «Τίκτει τοι κόρος ὕβριν, ὅταν κακῶι ὄλβος ἕπηται
    ἀνθρώπωι καὶ ὅτωι μὴ νόος ἄρτιος ἦι» (Θέογνις)
    Καὶ μὴ χειρότερα!

Leave a Reply