Ἡ κυβερνητικὴ ὑποτρόϊκα, μὲ πράξι νομοθετικοῦ περιεχομένου, φέρνει Γερμανοὺς ἐπιτρόπους–φρουράρχους.

Γελοιοποιώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, η κυβερνητική υποτρόϊκα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου φέρνει Γερμανούς επιτρόπους –φρουράρχους οι οποίοι θα προΐστανται των υπουργών.

Στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο οι κατακτητές Γερμανοί όρισαν τον Τσολάκογλου και τους υπουργούς του ως προσχηματική κυβέρνηση της χώρας.

Σήμερα μία προσχηματικά δημοκρατική κυβέρνηση φέρνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τους κατακτητές στην Ελλάδα.

Ενώ παράλληλα επιτρέπουν την λήψη νέων πρόσθετων μέτρων κάθε μήνα, μετά από υπόδειξη των επιτρόπων – φρουράρχων.

Αν πριν μερικούς μήνες θεωρούσαμε ότι από την είσοδό μας στο ΔΝΤ, ζούσαμε ένα κακό όνειρο, η κυβερνητική υποτρόϊκα ΝΔ-ΠΑΣοΚ-ΔΗΜΑΡ, το μετέτρεψε σε εφιάλτη!

Περνάμε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε κανονική Κατοχή.

Οι κατακτητές προσκλήθηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση…για να τους συνηθίσουμε!!! Γιατί σε λίγο, οι …ευρωπαίοι εταίροι μας θα μας εντάξουν –φυσικά χωρίς να ερωτηθούμε- στον Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης, όπου η τοποθέτηση επιτρόπων είναι προαπαιτούμενη.

Για όσους δεν γνωρίζουν μέσω του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης, μία  Ομοσπονδιακή χώρα –εταίρος (η μόνη που υπάρχει είναι η Γερμανία) μπορεί να προσαρτήσει στα εδάφη της περιφέρειες χώρας η οποία έχει ενταχθεί στον μηχανισμό στήριξης.

Περιμένουμε από τους Έλληνες Βουλευτές να αντιδράσουν. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να παραιτηθεί το Σώμα των 300,  έστω με ελάχιστες εξαιρέσεις «αμετανόητων» φιλοευρωπαϊστών ή φιλοσαμαρικών ή φιλοβενιζελικών και να οδηγηθούμε σε εκλογές.

Εκτός αν τελικά έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι όσοι εκλέγονται ως βουλευτές, στην συνέχεια  αποδέχονται την ιδιότητα ως ένα καλοπληρωμένο επάγγελμα που εξασφαλίζει στους ίδιους και στις οικογένειές τους μία εύπορη διαβίωση.

Είναι η στιγμή να αποφασίσουν πως θέλουν να τους φέρονται οι πολίτες!

Ιωάννης Δέμος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply