Καὶ ἡ ΝΕΤ ἀγόρασε τουρκικὴ σειρά!!!

Έζησα να το δω κι αυτό!
Στην κρατική τηλεόραση, να δω Τούρκικα σήριαλ! (Θα μου πεις, εδώ ζήσαμε να δούμε, νόμο του Ελληνικού κράτους, για την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσης στα σχολειά μας …στο σήριαλ θα κολλήσουμε;;;).

Την άποψή μου για τα Τουρκικά, την έχω ήδη καταθέσει. Νομίζω πως έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να μας απασχολούν από το να κάνουμε σαν υστερικοί για θέματα τηλεόρασης. Μόδα είναι θα περάσει, όπως πέρασε και η εποχή των Βραζιλιάνικων.

Αλλά, αν είναι δυνατόν κι όμως και η κρατική Ελληνική τηλεόραση, υπέκυψε στις σειρήνες;;; Θέλω να πιστεύω πως είναι σειρήνες κι όχι κάτι άλλο. Πως το κίνητρο είναι η τηλεθέαση  και μόνο..

Επειδή όμως, έχουμε δημιουργήσει  κι εμείς πολύ ωραία και αξιολογότατα σήριαλ, όπως λόγου χάρη, το ΝΗΣΙ, μιας και μου ήρθε αυτό στο μυαλό, θα είχε ενδιαφέρον να μάθω αν τα προωθούμε στην γείτονα δωρεάν, όπως μαθαίνω πως κάνουν οι εξυπνότατοι Τούρκοι.

Θα είχε ενδιαφέρον να δω ένα Ελληνικό σήριαλ, στην κρατική Τουρκική τηλεόραση …ή μήπως αυτό θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας;;; Κι αν ναι, γιατί για εμάς δεν αποτελεί το ίδιο;;;

Σεμέλη

Σχόλιο: Με τα δικά μας λεφτά μέσω ΔΕΗ

Και η ΝΕΤ φαίνεται πως υποκύπτει στο χορό των τουρκικών σήριαλ, με τη σειρά Karadayi, στην οποία πρωταγωνιστεί ο «Εζέλ» Kenan Imirzalioglou. H σειρά παίζεται στην Τουρκία στο ATV και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.
Νέο τουρκικό σήριαλ και στο Mega, κάτι έρχεται και στον… Alpha. Συνολικά πάνω από 5 νέα τουρκικά σήριαλ θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες.
πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Καὶ ἡ ΝΕΤ ἀγόρασε τουρκικὴ σειρά!!!

  1. Τὸ πρᾶγμα πουλάει Σεμέλη, ὅ μεθερμηνευόμενον ὅτι ὑπάρχουν πολλοὶ ἀγορασταί ἐδῶ. Ζηλεύω πάντως τὴν Βαρδάρσκαν. Ἐκεῖ τὰ ἀπηγόρευσαν καὶ ἠσύχασαν!

Leave a Reply