Σάλος μὲ τὸ δῶρο (800.000 εὐρῶ) τοῦ ΟΠΑΠ στὸν Ψυχάρη…

 

Σάλος μὲ τὸ δῶρο (800.000 ευρώ) τοῦ ΟΠΑΠ στὸν ΨυχάρηΣ.Σ. Οι ψυχορραγούντες «νταβατζήδες», η «δημοκρατία» και η χορηγία στο ΒΗΜΑ
Σκληρή επίθεση κατά του συγκροτήματος Λαμπράκη και του Σταύρου Ψυχάρη εξαπολύει η εφημερίδα «δημοκρατία» με πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα για την χορηγία του ΟΠΑΠ, ύψους 800.000 ευρώ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.
Το γεγονός της χορηγίας έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (γιατί άραγε;) με τη «δημοκρατία» του Φιλιππάκη να αναφέρει πως την ίδια στιγμή που ζητούνται θυσίες από τους Ελληνες κάποιοι μοιράζουν το δημόσιο χρήμα στους ψυχορραγούντες «νταβατζήδες»!
Η χορηγία του ΟΠΑΠ στην πολυτελή έκδοση με την Σύγχρονη Ιστορία προκαλεί και προσκαλεί για παρέμβαση εισαγγελέα διότι δόθηκαν στο… μιλητό και στα «σκοτεινά» 800.000 ευρώ για χορηγία σε μια έκδοση που δεν έχει καμιά σχέση με τον αθλητισμό ούτε…με τον πολιτισμό.
Είναι άξιο απορίας, γράφει η «δημοκρατία», πώς ο διορισμένος επικεφαλής του ΟΠΑΠ αποφασίζει κατά μόνας να χορηγήσει ένα έντυπο, που στο ίδιο φύλλο φιλοξενεί καταχώρηση «παράνομης» στοιχηματικής εταιρίας, χωρίς να κρατήσει ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα!
Τι άραγε έσπρωξε τον Κ. Λουρόπουλο σε αυτή την πράξη; -αναρωτιέται η εφημερίδα- που θεωρεί ότι περισσότερο πιθανό είναι ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ να σκέφτηκε ότι στην Ελλάδα οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να κάνουν εσαεί δημόσιες σχέσεις με τη διαπλοκή προκειμένου να έχουν τα νώτα τους καλλυμένα…

L1

nonews

(Visited 8 times, 1 visits today)
One thought on “Σάλος μὲ τὸ δῶρο (800.000 εὐρῶ) τοῦ ΟΠΑΠ στὸν Ψυχάρη…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Σάλος μὲ τὸ δῶρο (800.000 ευρώ) τοῦ ΟΠΑΠ στὸν Ψυχάρη… « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply