Τό ἐμβόλιο κατά τοῦ καρκίνου τῆς μήτρας εἶναι ἀσφαλές;

φωτογραφία

Διατηρῶ γενικῶς μεγάλες ἐπιφυλάξεις γιὰ τὰ ἐμβόλια.
Ἰδίως γιὰ τὰ ἐμβόλια ποὺ ἀπευθύνονται σὲ παιδιά.
Ἄλλως τέ, αὐτὸ εἰδικῶς τὸ ἐμβόλιο ἔχει χαρακτηριστῇ ὥς ὕποπτο γιὰ πολλὰ ἄλλα προβλήματα.
Ἐμεῖς γιατί δέν σταματᾶμε τήν χρήσι του; Γιατί δέν φροντίζουμε νά προστατεύσουμε τά παιδιά μας ἀπό τήν …προστασία τῶν ἐμβολίων; Τί θέλουμε; Παιδιά ἐξαρτημένα ἤ παιδιά ἐλεύθερα;

Φιλονόη.

Απόψεις για το φάρμακο-εμβόλιο Gardasil κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

 Δεν σας φάνηκε παράξενο που ξαφνικά δόθηκε τόσο μεγάλη δημοσιότητα στο “θαυματουργό” νέο φάρμακο Gardasil της (στο χείλος της χρεωκοπίας λόγω δικαστηρίων για το θανατηφόρο αναλγητικό Vioxx) εταιρείας Merck κατά του καρκίνου της μήτρας; Μάλιστα στην Αμερική ήδη προσπαθούν να επιβάλλουν την υποχρεωτική  χορήγηση σε κορίτσια (και αγόρια !!!!!!!) ηλικίας 9-15 ετών προκειμένου να γίνουν δεκτά στο σχολείο. Στην Ελλάδα είπαν ότι θα το εντάξουν στο πλαίσιο των υποχρεωτικών παιδικών εμβολιασμών. Καλό θα ήταν πριν το δώσετε στα παιδιά σας να λάβετε υπ’ όψιν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

1. To Gardasil περιέχει αλουμίνιο, (στην Ελλάδα το λέμε και αργίλιο) γνωστή πολύ επικίνδυνη νευροτοξίνη που αποθηκεύεται και επιδρά αθροιστικά στον οργανισμό και ειδικά στον εγκέφαλο, στον οποίο μπορεί να προκαλέσει θάνατο νευρικών κυττάρων.

2. To Gardasil θεωρείται ότι χτυπά 4 (τους πιο κοινούς – τύποι 6, 11, 16 και 18) από τους περίπου 150 αναγνωρισμένους τύπους (σύμφωνα με διάφορους επιστήμονες ίσως είναι τελικά και χιλιάδες) του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (Human Papilloma Virus – HPV), ο οποίος θεωρείται ότι ευθύνεται για την ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στη γυναίκα. Όμως υπάρχει επιστημονική αμφιβολία για το εάν ο HPV προκαλεί τον καρκίνο ή απλά ο ίδιος ο καρκίνος εξασθενεί τα κύτταρα κάνοντας τα επιρρεπή στον HPV. Ο καρκίνος μπορεί να προκληθεί από ιούς; Αυτή είναι μια ερώτηση που ακόμα περιμένει σαφή απάντηση (Duesberg and Schwartz, 1992).

3. To 90% των περιπτώσεων μόλυνσης από HPV θεραπεύονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Όσο μικρότερη η ηλικία, τόσο γρηγορότερη και η ίαση.

4. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί το I % των περιπτώσεων καρκίνου ετησίως, σύμφωνα με τον οργανισμό καρκίνου Αμερικής (ACS). Οι μισές περιπτώσεις συμβαίνουν στην ηλικία των 35-45 ετών και είναι σπάνιος σε ηλικίες κάτω των 20, δηλαδή στην κατηγορία στην οποία το Gardasil κυρίως απευθύνεται!!! (μόνο 3-4 περιπτώσεις ανά 100.000 γυναίκες ηλικίας 9-20 ετών).

5. Το κάπνισμα φαίνεται να είναι το κλειδί για την ανάπτυξη καρκίνου του τραχήλου της μήτρας όταν υπάρχει μόλυνση από HPV.

6. Σαφώς το φάρμακο έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ασφαλής η χρήση του στα παιδιά μας, έτσι; Θα τολμούσαν να βγάλουν κάτι στην αγορά χωρίς εξαντλητικά τεστ; Λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω… Σύμφωνα με τον οργανισμό Alliance for Human Research Protection (AHRP), το φάρμακο δεν έχει αποδειχθεί ουσιαστικά ασφαλές κατά τις κλινικές δοκιμές. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι το FDA (οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων Αμερικής), επέτρεψε στη Merck να χρησιμοποιήσει ως placebo επίσης σκεύασμα που περιείχε αλουμίνιο. (Placebo: ουδέτερο, μη φαρμακευτικό σκεύασμα που χορηγείται σε ομάδα ασθενών κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών για να συγκριθούν τα αποτελέσματα της χρήσης του με αυτά της ομάδας ασθενών στους οποίους χορηγείται το πραγματικό φάρμακο). Το αποτέλεσμα είναι να μην είναι πλέον ορατές (masking) οι παρενέργειες της χορήγησης αλουμινίου στους ασθενείς στα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.

7. Προκαλεί το Gardasil γενετικές παραμορφώσεις; Επηρεάζει τη γονιμότητα; Προκαλεί ίσως καρκίνο; Πέντε από τις εθελόντριες από αυτές που έτυχε να γεννήσουν έπειτα από ενέσεις με Gardasil γέννησαν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες. Το μέλλον θα δείξει…

8. To Gardasil μεταξύ των παρενεργειών προκαλεί και οστεοπόρωση στα μικρά παιδιά (λόγω του αλουμινίου που περιέχει από ό,τι εικάζεται).

9. Οι ερευνητές της Merck απέρριψαν από τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Gardasil και των placebo 102 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών και 19 θανάτους ως μη συσχετιζόμενα.

10. Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για τα μακροχρόνια αποτελέσματα του φαρμάκου, καθώς το FDA έχει αλλάξει τους κανονισμούς του από το 1990, επιτρέποντας στις εταιρείες να πληρώνουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αντί μακροχρόνιων εξαντλητικών τεστ για να εξασφαλίσουν το προνόμιο της έγκρισης. Τρανό παράδειγμα: το φάρμακο Vioxx, το οποίο πήρε έγκριση και αργότερα αποδείχθηκε ότι συνδέεται με 27785 θανάτους λόγω καρδιακών επεισοδίων.

11. Η ίδια η εταιρεία που παράγει to Gardasil (Merck) επισημαίνει ότι το φάρμακο παραμένει ενεργό για 3,5 χρόνια και έπειτα χρειάζεται λογικά επιπλέον δόση. Τι στο καλό λοιπόν καίγονται να κάνουν το εμβόλιο στα κοριτσάκια από 9 ετών, εφόσον συν τοις άλλοις ο HPV μεταδίδεται μέσω σεξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις;

12. Η εταιρεία Merck υπολογίζει να εισπράξει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του νέου φαρμάκου, σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω απόσυρσης του επικερδούς Vioxx και 11.000 μηνύσεων από θύματα / συγγενείς θυμάτων του Vioxx.

ΠΗΓΕΣ: 
http://www.newmediaexplorer.org/emma_holister/2006/10/11/pnofit_as_usual_and_to.htm 
http://www.medicalaccountability.net/essay_gardasil.html 
http://www.consumeraffairs.com/news04/vioxx_estimates.htmi 
http://www.msnbc.msn.com/id/6192603/ 
http://www,cancer.org/docroot/CRI/content/CRI_2_4_2X_Do_we _know_what_causes_cervical_cancer_8.asp?mav=cri 
http://www.mothering.com/sections/news_bulletins/july2006.html 
http://www.jabs.org.uk/pages/artide3.doc 
http://www.unexplained-mysteries.com/fomm/lofiversion/indexphp/t83436.html 
http://www.virusmyth.net/aids/dal3/pdlatvir3.htm 
http://www.mdflagsweeldy.com/second_opinion/2002_nov25html 
http://www.medicinenet.com/cancer_causes/page2.htm 
http://www.ahrp.org/cms/content/view/263/28/ 
http://www.honesthuman.com

Ἑλληνικὴ Ἐταιρεία Ὁμοιπαθητικῆς Ἰατρικῆς

 σχετικὰ θέματα:

Ποιά ἡ σχέσις ἐμβολίων καί παιδικῶν καρκίνων;

Καρκίνοι ἀπό τά ἐμβόλια;

Στειρωμένα κορίτσια…. ἀποπληθυσμένες κοινωνίες…

Εἶναι ὑποχρεωτικά τά ἐμβόλια; Κι ἐάν ὄχι, γιατί… φαίνονται ὑποχρεωτικά;

Ἔως καὶ 500% περισσότερες ἀσθένειες παρουσιάζονται στὰ ἐμβολιασμένα παιδιά!

Ἐπιχείρησις παιδικὸς καρκίνος!

Ῥώσσικη ῥουλέτα μὲ τὶς ζωὲς τῶν παιδιῶν μας.

Σιγὰ μὴ σᾶς ξεφύγῃ κάποιος ἀπὸ τὰ ἐμβόλια!

Τὸ ἐμβόλιο ποὺ …δὲν προστατεύει!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply