Πρὸς ΑΒ Βασιλόπουλο – ΟΤΕ, Carrefour Mαρινόπουλος – Vodafone, Lidl – Wind

Ὑπάρχουν καί ἄλλα καταστήματα ἀπό τά ὁποῖα μποροῦμε νά προμηθευόμαστε ἀνωτέρας ποιότητος προἱόντα σέ πολύ καλλίτερες τιμές. 

Μέ τίς ἑταιρεῖες τηλεπικοινωνιῶν ὅμως; Εἶναι τρεῖς καί ὅσα κι ἄν μᾶς ποῦν πληρώνουμε.

Ὑπάρχουν κι ἄλλοι τρόποι, τούς ὁποίους μποροῦμε νά ἀκολουθήσουμε γιά νά τίς ἀναγκάσουμε νά ἐξισώσουν τίς τιμές τους, μέ αὐτές τῶν εὐρωπαϊκὼν κρατῶν καί ὄχι μόνο!

Μινώταυρος

Τα τρόφιμα στην Ελλάδα προσφέρονται από τις παραπάνω αναφερόμενες αλυσίδες Super Market κατά 100% έως 350% ακριβότερα από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αν και είναι ταυτόσημα στην μάρκα, στο περιεχόμενο και στη συσκευασία.

Τα τηλεποικινωνιακά προϊόντα και οι υπηρεσίες internet προσφέρονται στην Ελλάδα από τις παραπάνω αναφερόμενες εταιρείες κατά 125% έως 1200% ακριβότερα απ’ ότι λ.χ. στη Γερμανία. Εκεί στοιχίζει το λεπτό στην κινητή τηλεφωνία και έκαστο SMS
0,09 € και το πακέτο στη σταθερή τηλεφωνία με flatrate στα τηλεφωνήματα εσωτερικού, εξωτερικού και στις υπηρεσίες internet (36 kbits) κοστίζει 19,90€ και η flatrate για Funk-internet 9,90€ μηνιαίως ( το 19% ΦΠΑ είναι ενσωματωμένο).

Τόσο oι αλυσίδες των Super Markets όσο και οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες έχουν στην Ελλάδα λειτουργικά έξοδα κατά 70% φθηνότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη. Όλοι οι αναφερόμενοι κολοσσοί έχουν δημιουργήσει καρτέλ, έχουν καταργήσει τον ανταγωνισμό και «πίνουν επί δεκαετίες το αίμα του Έλληνα καταναλωτή». Τέρμα λοιπόν στην κοροϊδία των καρτέλ.

ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ 40% !!!

Ο Ελληνικός λαός πεινά και εσείς κάνετε πλιάτσικο στις αντοχές του! Τέρμα στην αισχροκέρδεια των μονοπωλίων σας. Αν δεν ρίξετε τις τιμές στο επίπεδο των τιμών της ευρωπαϊκής αγοράς τότε ο εξαθλιωμένος λαός θα αναγκαστεί να σας δείξει … την αγάπη του!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!

Φίλοι Συμπατριώτες,

Θυροκολλήστε το κάλεσμα στα κοντινά σας καταστήματα των παραπάνω Εταιρειών.
Ο νόμος είναι με το μέρος του καταναλωτή και όχι στο πλευρό της αισχροκέρδειας. Όταν μας ζητούν να αγοράζουμε και να τρώμε τα προϊόντα τους με ληγμένη την ημερομηνία κατανάλωσης και αυτοί το θεωρούν σαν προσφορά στα νοικοκυριά σε καιρό κρίσης…τότε έχουμε να κάνουμε με πιστοποιημένους ανήθικους και απάνθρωπους αλήτες, χωρίς ημερομηνία λήξης.

Από τις 19.11.2012 θα αρχίσουν τα όργανα και το σκληρό Rock…
Όλοι μαζί θα καταφέρουμε το ηθικό και το νόμιμο να γίνει και αυτονόητο. Βαρεθήκαμε τις καθημερινές μπούρδες με τις «προσφορές» τους, το «ενδιαφέρον» τους και τη «φροντίδα» τους.

Ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να τους στέλνουμε στο διάολο. 40 χρόνια δούλεμα είναι αρκετά… δεν πάει άλλο πια… ΑΡΚΕΤΑ!!!

Μας ενώνει ότι μας χώριζε…

 RAMNOUSIA

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply