Ὁ Ἄδωνις τσίου τσίου…

Χὰ χὰ χά… Δὲν παλεύεται αὐτός!
Ἔχει χάσει κάθε ἔννοια μέτρου καὶ ἤθους!
Ἀπὸ τὴν μία ἰσχυρίζεται πὼς πρέπει νὰ πεθάνουν κάποιοι (ἀλήθεια πόσοι; Κι ἐάν εἶναι νά πεθάνουν κάποιοι, γιατί νά μή πεθάνῃ πρῶτος αὐτός, πρό κειμένου νά δώσῃ τό καλό παράδειγμα; Μέ τά ἐμβόλια γιατί τό ἔκανε;) κι ἀπὸ τὴν ἄλλην κάνει τὴν μία κωλοτούμπα πίσω ἀπὸ τὴν ἄλλην…
Ἄ νὰ χαθῇς σαχλαμάρα…
Ἐρεζίλευσες τὰ πάντα! Ἀκόμη καὶ τὴν ἑλληνικὴ γραμματεία! (Αὐτὸ τὸ τελευταῖο δὲν σοῦ τὸ συγχωροῦμε μὲ τίποτα! Μὰ μὲ τίποτα!)

Φιλονόη.

ΚΟ ΚΟ ΚΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ….Στην αρχή ο Νουδούκος μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα  είχε βάλει αυτό το banner εξαπολύοντας επίθεση  εναντίον των “δημαγωγών των ΜΜΕ”  έχοντας μάλιστα φωτογραφίες των Γιώργου Παπαδάκη και Γιώργου Αυτιά. Την άλλη μέρα όμως το μετάνοιωσε ο Νουδούκος γιατί σκέφτηκε πως οι δύο ανωτέρω δημοσιο-γραφικοί σαχλαμάρες και καραγκιόζηδες που επί σειρά ετών τον βγάζουν στις εκπομπές τους καθημερινά και τον έχουν κάνει και τον πρώτο  γενναίο τηλεμαϊντανό βουλευτή, μπορεί και να τσατιστούν με την πάρτη του και να μην τον ξανακαλέσουν στις εκπομπές τους, οπότε έσβησε τα πρόσωπα τους και άφησε μόνο κάτι σκιές με μυστήριο να πλανάται…. Τόσο γενναίος είναι ο Αδωνούκος… μπουαχαχαχα!!!ΚΟ ΚΟ ΚΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ….

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ὁ Ἄδωνις τσίου τσίου…

  1. Αυτή είναι η ιδιομορφία του Αδωνόσπυρου και γι’ αυτό θα φάει στο τέλος ξύλο. Δεν είναι ένας από τους πολλούς δεξιούς πολιτικούς, οι οποίοι είπαν ψέματα ή υπερβολές στους δεξιούς πολίτες. Είναι ένας αποπολιτικοποιημένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος, ο οποίος υπέταξε δεξιούς ψηφοφόρους σε μη δεξιά αφεντικά. Στην περίπτωση αυτήν δεν υπάρχει άλλοθι. Δεν υπάρχει το άλλοθι του δεν γνώριζα ή δεν με ευνόησαν οι καταστάσεις, για να τηρήσω τα όσα υποσχέθηκα.Όταν υποτάσσεσαι απόλυτα στον φιλοβασιλικοχουντικό Καρατζαφέρη,ο οποίος κάνει την βρώμικη δουλειά της Δεξιάς δεν είναι μακριά οι κλωτσιές. Όταν γίνεσαι υπάλληλος του προδότη Σαμαρά και παριστάνεις τον υπερπατριώτη ανάμεσα σε φανατικούς πατριώτες, είναι κοντά και οι μπουνιές. Όταν τέλος παριστάνεις τον ακραιφνή μνημονιακό, για να τους γοητεύσεις, είναι κοντά και ο συνδυασμός τους.Ο Χατζηαβάτης της πολιτικής θα το αντέξει;

    • Αὐτὸ τὸ πρόσωπο Θεοφάνη δὲν εἶναι μόνον γιὰ κλωτσιές!
      Οὐσιαστικῶς καθρεπτίζει ἀπόλυτα τὴν πολιτικὴ σκηνὴ στὴν χώρα μας ἀπὸ ἀρχῇς γεννέσεως τοῦ Ἑλλαδοκαφριστᾶν. Κι ἀκριβῶς γιὰ ἐτοῦτο θὰ πληρώσῃ γιὰ ὅλα τὰ λάθη!

Leave a Reply