Ἀλλοδαποί πράκτορες ὑπεράνω τοῦ νόμου

Με αφορμή την αποφυλάκιση του Αφγανού δολοφόνου του αδικοχαμένου Λαζανά θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου!

Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθούμε ένα θέατρο παραλόγου με πρωταγωνιστή την Ελληνική Δικαιοσύνη!

Θέλουν να μας πείσουν ότι ο Αφγανός αποφυλακίστηκε λόγο ανικανότητας και γραφειοκρατίας ,όπως έγινε και στην περίπτωση του Γεωργιανού δολοφόνου των παιδιών της ΔΙ.ΑΣ !

Εύλογα λοιπόν έρχεται στο μυαλό η ερώτηση σε όποιον ζει στην Ελληνική πραγματικότητα: τι «άκρες» είχαν οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί; Θα μπορούσε η Δικαιοσύνη να κάνει τα στραβά μάτια για τον οποιονδήποτε Έλληνα διέπραττε ένα τόσο στυγνό έγκλημα; δεν νομίζω!

Οι συγκεκριμένοι άρα είναι «ΚΑΠΟΙΟΙ», 
είτε με υψηλές διασυνδέσεις, 
είτε έχουν κάποιο σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν και πρέπει να είναι έξω!

Η πρώτη περίπτωση απορρίπτεται καθώς και οι δύο ήταν πολύ λίγο καιρό στη χώρα μας και συνεπώς δεν είναι αρκετός ο καιρός για να έχουν δικτυωθεί τόσο καλά, ούτε όμως είχαν και το ανάλογο κοινωνικό status που θα υπονοούσε τέτοιες διασυνδέσεις!

Η δεύτερη περίπτωση φαίνεται πιο λογική καθώς πρόκειται για ανθρώπους που από τον τρόπο της εκτέλεσης και των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ με το Καλάσνικοφ, αλλά και του Λαζανά με το μαχαίρι που χτύπησε κατ ευθείαν σε ζωτικά όργανα στρίβοντας το κιόλας, δείχνουν ανθρώπους που λειτούργησαν ψύχραιμα και είχαν συνείδηση ότι σκοτώνουν σαν να το είχαν ξανακάνει πολλές φορές και είχαν εκπαιδευτεί για αυτό το σκοπό !!!

Κι εδώ φτάνουμε στο ρεζουμέ….
Οδηγούμαστε λοιπόν στο συμπέρασμα ,λαμβάνοντας υπόψιν και τη σημερινή κατάσταση (ακαταστασίας) στη χώρα, αλλά και τις υποκινούμενες εξεγέρσεις στις γειτονικές αραβικές χώρες από μισθοφόρους και πράκτορες των Αμερικανών, ότι ίσως κάποιοι πράκτορες και εκπαιδευμένοι μισθοφόροι ήδη βρίσκονται εντός των πυλών και προετοιμάζουν απρόσκοπτα την εδώ ισλαμική εξέγερση!

Το καθεστώς ατιμωρησίας εδώ δίνει προς τα έξω δύο έμμεσα αλλά σαφή μηνύματα : 
Πρώτον προς τους λαθροεισβολείς και εν δυνάμει μισθοφόρους το μήνυμα της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας μέσα σε ένα ανίκανο ,εώς και σύμμαχο ως προς αυτούς, κράτος!
Δεύτερον προς τους Έλληνες -πως όχι μόνο είναι απροστάτευτοι απέναντι στους λαθροεισβολείς, αλλά έχουν και τον νόμο εναντίων τους με τους αντιρατσιστικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί πρόσφατα και επιβάλουν εξοντωτικά πρόστιμα εως και 10 000 ευρώ και ποινές φυλάκισης εώς και δύο χρόνια σε όποιον έχει «ρατσιστική» συμπεριφορά!

Με λίγα λόγια..
 ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ!
Για τους άλλους ισχύει το ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ….

Ο πόλεμος του αφελληνισμού έχει πολλά μέτωπα ,από την Ελληνοποίηση των λαθροεποίκων που ο G.Sorros χρηματοδοτεί χρόνια τώρα και πρόσφατα δήλωσε ότι θα τους δώσει και σπίτια (εδώ πρέπει να πούμε ότι 100.000 σπίτια στην Αττική ήδη ανήκουν σε Αφρό-Ασιάτες!), μέχρι τις 300.000 εκτρώσεις ετησίως των Ελληνίδων που καλύπτει χρηματικά το ΙΚΑ!

Έχουμε δηλαδή όλες τις παραμέτρους που συνιστούν μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

Για όσους λοιπόν αρχίζουν, έστω και αργά, να προβληματίζονται για όλα αυτά που συμβαίνουν σ’ αυτή τη χώρα και έχουν έστω και την παραμικρή αγάπη και ανησυχία για τη τύχη αυτού του λαού θα προτείνω σαν πρώτη κίνηση αφύπνισης, …γνωριστείτε με τους γείτονες σας μιλήστε ανοιχτά για ότι σας απασχολεί χτίστε σχέσεις εμπιστοσύνης που θα βοηθήσουν σε μια δύσκολη κατάσταση! 

Η αλληλεγγύη, η κοινωνική συνοχή και η αυτοοργάνωση είναι πολύ σημαντικά όπλα στη φαρέτρα μας! Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά και στα εγγόνια μας να επιβιώσουμε σαν γένος και απέναντι στην ιστορία και τους προγόνους μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα στον ακήρυχτο πόλεμο εναντίον μας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο!

Σαν δεύτερη κίνηση…, την προσεκτική παρατήρηση των κινήσεων των λαθρο.. και την καταγραφή οποιασδήποτε περίεργης και αλλόκοτης συμπεριφοράς τους!
Για παράδειγμα πληθαίνουν συνεχώς οι μαρτυρίες ανθρώπων για στρατιωτικούς χαιρετισμούς και άλλα συνθηματικά μεταξύ αλλοδαπών, περίεργες συναθροίσεις συνήθως μεταμεσονύχτιες, ανακαλύψεις όπλων σε αυτοσχέδια τζαμιά – γιάφκες κ. α…

Υ.Γ.Τέλος θα ήθελα να εστιάσετε στη φωτογραφία και να αναρωτηθείτε αν βλέπετε έναν κακομοιρούλη που τον εκμεταλλεύονται για ένα πιάτο φαγητό,που έκανε τα μπράτσα φυτεύοντας πατάτες!
Γιατί ένα έμπειρο, στρατιωτικά, μάτι βλέπει έναν καλογυμνασμένο τύπο, σε επίπεδο ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, να κάνει επίδειξη δύναμης και αντοχής στον πόνο κλασική περίπτωση ψυχολογικού εκφοβισμού του αντιπάλου, πριν την επικείμενη μάχη.. ο ψυχολογικός πόλεμος είναι πάντα ένα σημαντικό στοιχείο για την έκβαση του αποτελέσματος μιας μάχης!
Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν θαυμάσια αφού όλοι καθόμαστε στα αυγά μας… 

 Μ.Ε.Μ.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply