Λέλουδο τοῦ μπαξὲ ὁ Ἀλβανός τῶν Καλαβρύτων!

Μὲ τὸ θέμα δὲν ἤθελα νὰ ἀσχοληθῶ περισσότερο…
Μᾶς προέκυψαν ὄμως κάτι ἐνδιαφέρουσες πληροφορίες, ποὺ καταδεικνύουν τὴν ἀγάπη αὐτοῦ τοῦ προσώπου γιὰ τὴν χώρα μας. Καὶ προσοχή! Πρόκειται γιὰ κάποιον ποὺ ἔζησε ἐδῶ, δούλεψε, ἔφαγε… Ὄχι γιὰ κάποιον ποὺ οὔτε μᾶς ἤξερε οὔτε μᾶς εἶδε..
Συζητᾶμε φυσικὰ γιὰ τὸν νεαρὸ ποὺ δημιούργησε τὰ ἐπεισόδια  στὰ Καλάβρυτα μὲ τὴν Ἑλληνικὴ σημαία. 
Οὐδόλως γνωρίζω φυσικὰ τὸ τὶ ἀπήντησαν τὰ ἄλλα λέλουδα, τοῦ ΥΠΕΞ καὶ πῶς τὸ ἀντιμετώπισαν. Ἀλλὰ ἐξακολουθεῖ νὰ μᾶς προσβάλλῃ ἡ ὕπαρξις τοῦ ἀτόμου.

Φιλονόη.  

Δείτε ποιος είναι ο «αρχηγός» των Αλβανών μασκοφόρων που πυροβόλησαν και έκαψαν την Ελληνική Σημαία (ΦΩΤΟ)

Όλοι θα έχετε δει το πρόσφατο προκλητικό βίντεο όπου ομάδα μασκοφόρων αλβανών πυροβολεί και καίει την Ελληνική Σημαία.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Ελληνικών Αρχών έπειτα  από την δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο. Μετά από την ταυτοποίηση της φωνής του αλλά και από την αξιοποίηση πληροφοριών που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων συνελήφθη ο φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας των Αλβανών μασκοφόρων που πυροβόλησαν και έκαψαν την Ελληνική Σημαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του Αρχηγού της “παρακρατικής” ομάδας είναι Valentino Zorbaj γεννημένος στις 13/8/1986 στο χωριό Sharres του Fieri.

Όπως θα δείτε και παρακάτω από τις φωτογραφίες που «αλιεύσαμε» από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, φωτογραφίζεται γεμάτος υπερηφάνεια κρατώντας στα χέρια του όπλα, ναρκωτικά, σφαίρες,  χειροβομβίδες και πλίθος πλαστών χαρτονομισμάτων!

Μάλιστα τόσο περήφανος είναι για τα κατορθώματα του που έφτασε σε σημείο να δημοσιεύσει μέχρι και το διαβατήριο του στο προφίλ του στο Facebook!

Τα ακριβή στοιχεία του Αλβανού όπως αριθμός διαβατηρίου και πινακίδες αυτοκινήτων τα έχει ήδη η ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της “τρομοκρατικής” ομάδας, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή εκτελούσαν εντελές άλλων ομάδων (UCC, UCK). Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπηση.

αὐτόνομη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply