Τό νόμπελ Εἰρήνης στούς Οἰκονομικούς δολοφόνους!!!

Ἔχουμε νά δοῦμε πολλά ἀκόμα. Σέ λίγα χρόνια θά κάνῃς φόνο καί θά σοῦ λένε «Εὖγε», θά κλέβῃς, θά ληστεύης καί θά σέ θεωροῦν τέρας ἐξυπνάδας. Ζοῦμε τό θέατρο τοῦ παραλόγου. Ἀργεῖ πολύ ὁ πάτος;

Μινώταυρος

Στο Όσλο συγκεντρώνονται οι Ευρωπαίοι ηγέτες προκειμένου να παρασταθούν στην απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ, το οποίο θα παραλάβουν οι πρόεδροι της ΕΕ, της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αυτοί δηλαδή που ευθύνονται για τις 4.000 αυτοκτονίες στην Ελλάδα, παρέα με τον Ελληνα Πρωθυπουργό, θα πάνε να παραλάβουν το … νόμπελ Ειρήνης! Οσο για τα θύματα και τους συγγενείς τους, γι αυτούς ούτε λόγος!

Ο θεσμός του νόμπελ σε πλήρη απαξίωση, να μοιράζει βραβεία σε … οικονομικούς δολοφόνους!

Παρά τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις για την απονομή του Νόμπελ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ευρωπαίοι ηγέτες υπογραμμίζουν ότι η επιλογή της νορβηγικής επιτροπής αποτελεί αναγνώριση των επιτευγμάτων του ευρωπαϊκού οράματος και ψήφο εμπιστοσύνης μπροστά στις ελλείψεις της αλλά και τις παρούσες δυσκολίες.

Η Ευρώπη θα βγει ενισχυμένη από την τρέχουσα κρίση για να γίνει ξανά «σύμβολο ελπίδας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι πριν την τελετή για την απονομή του βραβείου στο Όσλο. «Επιθυμούμε η Ευρώπη να γίνει ξανά σύμβολο ελπίδας», δήλωσε ο Βαν Ρομπάι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από το ινστιτούτο Νομπέλ. «Η ΕΕ περνά μια δύσκολη περίοδο», πρόσθεσε ο ίδιος. «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Θα βγούμε από την αβεβαιότητα και την ύφεση πιο δυνατοί από πριν».

Περίπου 20 από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ αυτών η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φτάνουν στο Όσλο για την τελετή απονομής του Νομπέλ τη Δευτέρα.

Δε λείπουν ομως και οι απουσίες, μεταξύ αυτών και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον -αντί του οποίου, στην τελετή θα παρίσταται ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Νικ Κλεγκ.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τό νόμπελ Εἰρήνης στούς Οἰκονομικούς δολοφόνους!!!

Leave a Reply