Μὰ εἴμαστε ἀπολύτως ὑπεύθυνοι γιὰ τὴν πραγματικότητά μας!

Μὰ ἀπολύτως!
Διάβαζα ὅ,τι στὰ Ἰωάννινα οἱ καθηγητές, οἱ γονεῖς καὶ οἱ μαθητὲς ἐπέλεξαν σὰν τόπο προορισμοῦ τους, γιὰ μίαν σχολικὴ ἐκδρομή, τὸ Μπᾶνσκο τῆς Βουλγαρίας.
Βλέπετε, ἐδῶ τὰ χιονοδρομικὰ κέντρα εἶναι καρακιτσαριό, γιὰ μίαν κοινωνία ὅπως αὐτὴν τῶν Ἰωαννίνων…. 
Καὶ μετὰ συζητᾶμε γιὰ κρίσι, γιὰ ἀνθρώπους ποὺ αὐτοκτονοῦν καὶ γιὰ πτωχεύσεις…
Τό ὅ,τι βάζουμε τά χεράκια μας καί βγάζουμε τά ματάκια μας τό ἔχουμε συνειδητοποιήσῃ;

Φιλονόη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Σε περίοδο κρίσης στέλνουμε τους μαθητές μας εκδρομή στο Μπάνσκο!!!

Λες και δεν έχει χιονοδρομικά και ξενοδοχεία η περιοχή μας

 Τι να πρωτοπεί κανείς για τη… φαεινή ιδέα που είχαν ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς των μαθητών αλλά και τα αρμόδια τοπικά εκπαιδευτικά όργανα που την ενέκριναν, ώστε σε περίοδο κρίσης οι μαθητές του 8ου Λυκείου Ιωαννίνων να πάνε τριήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!!! Λες και δεν έχει χιονοδρομικά και ξενοδοχεία η περιοχή μας και η χώρα μας, ώστε να φιλοξενήσει τους συγκεκριμένους μαθητές. Κατά τα άλλα “Μένουμε Ελλάδα” και στηρίζουμε την εγχώρια τουριστική βιομηχανία που μέρα με τη μέρα βλέπει το ένα ξενοδοχείο μετά το άλλο να βάζουν λουκέτο. Εύγε σε όλους. Μετά κλαίμε που τα παιδιά μας δεν βρίσκουν δουλειά και μένουν άνεργα! Όσο για τον… “εκπαιδευτικό” και… “παιδαγωγικό” χαρακτήρα της εκδρομής δεν αμφιβάλλουμε καθόλου. Διευθυντής και καθηγητές παίρνουν… δέκα με τόνο! Στη φωτό σας παρουσιάζουμε απόσπασμα της πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών του 8ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων από Ιωάννινα προς Μπάνσκο, την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply