21 Δεκεμβρίου 2012, τὸ τέλος τῶν λεσχῶν καὶ τοῦ διαδικτυακοῦ θορύβου.

Ας δώσουμε νόημα στα λεγόμενα για την σημερινή ημέρα. 
Να είναι το τέλος των Λεσχών και του διαδικτυακού θορύβου.
Εθνικός εκπρόσωπος των παγκόσμιων Λεσχών η Ελληνική Τριμερής Λέσχη. 
Με όπλα εξελιγμένες επικοινωνιακές τακτικές, μεθοδευμένες δράσεις εκτόνωσης της αγανάκτησης, την σταδιακή οικονομική αφαίμαξη και την καταστρατήγηση της νομιμότητας, κατάφεραν να «αποκοιμήσουν» είτε να φοβίσουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.
Με το εγκληματικό τους σχέδιο, συντάχθηκαν ορισμένοι δημοσιογράφοι, μεγαλο-συνδικαλιστές, νεοσύστατοι πολιτικοί φορείς, αλλά και διαχειριστές ιστοσελίδων και blogs. 
Στόχος όλων των παραπάνω ήταν και είναι το τεράστιο ρεύμα των δυσαρεστημένων πολιτών όπως είχε διαμορφωθεί μετά το καλοκαίρι του 2010 που στέκονταν εμπόδιο στα κατακτητικά σχέδιά τους. 
Σκοπός η διάσπασή του μέσω της παραπληροφόρησης και του κοινωνικού αυτοματισμού, ο κατευνασμός του θυμού και της αγανάκτησης μέσω κάποιων δήθεν κινητοποιήσεων και τέλος η απορρόφηση των αντιμνημονιακών από δήθεν πατριωτικά κινήματα ή κόμματα. 
Το γενικευμένο κλίμα παρέσυρε και υγιείς δυνάμεις, εκ των παραπάνω, σε ένα κυνήγι φαντασμάτων και στην δημιουργία θορύβου στο μοναδικό όπλο που διέθεταν οι προβληματισμένοι-δυσαρεστημένοι-θυμωμένοι-αγανακτισμένοι-αποφασισμένοι πολίτες: το διαδίκτυο!
Το μοναδικό μέσο το οποίο αναδείκνυε και ανασκεύαζε την παραπληροφόρηση και μέσα από οποίο επικρατούσαν κοινές απόψεις που οδηγούσαν σε αυθόρμητες αληθινές κινητοποιήσεις. 
Η Ελληνική Τριμερής Λέσχη «βολεύει» ισχυρούς συμμάχους στο πολιτικό σύστημα, στους τραπεζίτες, στα ΜΜΕ στους ασυνείδητους επιχειρηματίες. Διαθέτει το δικό της νομοπαρασκευαστικό σύστημα, την δική της αστυνομία, την δική της διοίκηση. Παρεισφρέει παντού με την μέθοδο του Δούρειου Ίππου ακόμη και σε θεσμούς ή φορείς που κάτι τέτοιο φαίνεται αδιανόητο. Η προχθεσινή εκτός κάθε λογικής και έννοιας δικαίου απόφαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να «θάψει» την λίστα Λαγκάρντ, ήταν μία από τις ανταμοιβές των συμμάχων της Ελληνικής Τριμερούς Λέσχης. Τα εκατοντάδες εκατομμύρια που κρύβονται πίσω από τα ονόματα της Λίστας είναι πολλά και φθάνουν για όλους τους .
Σήμερα 21-12-2012 καλούμαστε να δώσουμε ένα τέλος στις Λέσχες και στον Θόρυβο του Ίντερνετ, με στόχο να απελευθερώσουμε τους πολίτες από τα κάθε λογής τακτικά, συνειδησιακά ή πνευματικά δεσμά, να ανασυγκροτήσουμε την ελεύθερη νόηση, την κοινή σκέψη. 
Να οργανωθούμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αφ’ ενός την προσπάθεια απαξίωσης του Διαδικτύου ως αντίσταση στις εφαρμοζόμενες παρελκυστικές τακτικές και αφ’ ετέρου τις νομικές επιθέσεις και την προσπάθεια σίγασης των ελεύθερων φωνών.
Σήμερα 21-12-2012 καλούμαστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα!
Το εναρκτήριο λάκτισμα να δοθεί στο Διαδίκτυο με νοικοκύρεμα και απομόνωση των Δούριων Ίππων και των (υ)ιών-συμμάχων της Ελληνικής Τριμερούς Λέσχης!
Η πρότασή μου προς διερεύνηση συνίσταται στα εξής: 
1. Ποσοτικό περιορισμό των αναρτήσεων με ποιοτικά κριτήρια και αντίστοιχο περιορισμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ειδικότερα όσων blogs έχουν περισσότερους από ένα διαχειριστή, προτείνω να διαβιβάζεται ένα μήνυμα με κατάλογο των άρθρων και όχι κάθε άρθρο να διαβιβάζεται ως ξεχωριστό μήνυμα. 
2. Ποιοτική αναβάθμιση του περιεχομένου: Ολιγόλογα μεστά περιεχομένου μηνύματα με δύο στόχους α) διάδοση εμπεριστατωμένων ειδήσεων που αποκρύβονται από τα ΜΜΕ και β) στοιχειοθετημένη αποκάλυψη παραπληροφόρησης και των παρελκυστικών επικοινωνιακών μεθόδων που προωθούν τα ΜΜΕ.
3. Δημιουργία κοινού δικτύου διάχυσης πλειοψηφικών ιδεών και πρόσκλησης σε κινητοποιήσεις. Αποχή από διαπιστώσεις, ύβρεις, κραυγές και την διατύπωση προσωπικών αστήρικτων απόψεων. 
4. Λελογισμένη χρήση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας χώρο για προσκλήσεις σε κινητοποιήσεις ή γνωστοποίηση μεγάλων θεμάτων.
Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις για υιοθέτηση κανόνων, η εφαρμογή των οποίων θα αναδείξει τις υγιείς δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο και θα καταδείξει τους Δούρειους Ίππους. 
Η σωστή διαδικτυακή επικοινωνία θα αναδείξει και την αλήθεια για τα τεκταινόμενα και τις προθέσεις. Για ψεύτες ταγούς, οι οποίοι προσπάθησαν (και εν μέρει το κατάφεραν) να εγκλωβίσουν πολίτες σε πολιτικά ή κινηματικά μορφώματα. Στην συνέχεια με δήθεν λανθασμένες ενέργειες ή γραφικό λόγο να κρημνίσουν ελπίδες και να αποθαρρύνουν τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν, οδηγώντας τους είτε σε απραξία είτε στα νύχια του άρρωστου παλαιοκομματικού πολιτικού συστήματος.
Να αναδείξουμε την σημερινή ημέρα 21-12-2012 ως ημέρα τέλους της σκοταδιστικής περιόδου και ως ανατολή μίας νέας εποχής ομονόησης και ανάπτυξης κριτικής σκέψης, τα οποία καλούμαστε να διαμορφώσουμε με όπλο το Διαδίκτυο.
Σήμερα 21-12-2012 ξεκινάμε την ανασύσταση του σώματος προβληματισμένων πολιτών, αρχικά όπως είχε διαμορφωθεί το Φθινόπωρο του 2010 και στην συνέχεια με προσέλκυση και νέων.
Τελικός στόχος η διαφύλαξη του Έθνους, του γένους, του Πολιτισμού μας, της αυτοδιάθεσης της χώρας και των πόρων της και η εκδίωξη των επίβουλων της Ελληνικής Τριμερούς Λέσχης που απαρτίζεται από το Πολιτικό Σύστημα, τους Πατρώνους και τους ανθέλληνες Ωφελούμενους.
Ἰωάννης Δέμος

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply