Γειά σου βρὲ Θόδωρε μὲ τὰ Ὅλα σου!!!

Ἔχεις δίκαιον βρὲ Θόδωρε… Βουνό! Ἔβερεστ τὸ δίκαιόν σου Θόδωρε…
Καί πῶς νά σοῦ ἀντιταχθοῦμε;

Ἐμεῖς φταῖμε πράγματι γιὰ ὅλα ὅσα συμβαίνουν στὸν τόπο!
Φταῖμε ποὺ σὲ ἐκλέξαμε, ποὺ σὲ προτιμήσαμε, ποὺ σὲ παρακαλέσαμε νὰ μᾶς διορίσῃς, ποὺ σοῦ γίναμε τσιμπούρι γιὰ νὰ βάλῃς τὸ παιδί μας στὸ ἀπέναντι γραφεῖο, ποὺ κάναμε τὰ στραβὰ μάτια γιὰ νὰ φτιάξῃ ὁ κολλητός σου τὸ αὐθαίρετο….

Φταῖμε Θόδωρε!
Φταῖμε!
Κι ἐπεὶ δὴ ἀκριβῶς φταῖμε, λέμε νὰ πληρώσουμε!
Ἀλλὰ ἐπεὶ δὴ κι ἐμεῖς εἴμαστε μὲ τὰ Ὅλα μας, λέμε νὰ ξεκινήσουμε τὴν πληρωμὴ ἀπὸ κάτι τύπους σὰν κι ἐσέναν. 
Λές νά πονέσῃς πολύ;

Φιλονόη. 

Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ: “ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ”!

Την εκτίμησή του ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι πολίτες(!) εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή».
Όσον αφορά την περίοδο της μεταπολίτευσης ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι «η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε επίσης ότι, χρειάζεται αναγέννηση της οικονομίας με ένα νέο μοντέλο καθώς όπως είπε «αφήσαμε την αγροτική παραγωγή και γίναμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι».
Ο κ. Πάγκαλος έριξε μεγάλες ευθύνες για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου αναφέροντας ότι «είναι φαινόμενο παρασιτισμού και τριτοκοσμικό, καθώς οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους» Σε όλους οφείλεται το φαινόμενο αυτό». Το σύστημα στηριζόταν στο συνδικαλισμό και τις προσλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και διαδήλωνε μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν προνόμια».
Όσον αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «το πανεπιστημιακό άσυλο κατήντησε ορισμένες μειοψηφίες να επιβάλλουν τη θέλησή τους. Να μην τολμάει να μιλήσει αντιφρονών είναι δημοκρατία; Αυτός είναι φασισμός, μαύρος ή κόκκινος αδιάφορο, και αυτοί που το ανέχονται είναι φασίστες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από τα βέλη του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγέ ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ταξίδι του Α. Τσίπρα στην Αργεντινή. «Πήγε ο Τσίπρας στην Αργεντινή και είχαμε λεηλασίες σε σούπερ μάρκετ με δύο νεκρούς, ενώ εξερράγη και ένα ηφαίστειο», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
Υ.Γ. Καὶ μετὰ σοῦ λ]ν πὼς φταίει ὁ τρελλός… Καί δέν φταῖμε ἐμεῖς πού ἀσχολούμεθα μαζύ του;
.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply