Τὸ ECHELON καὶ ἡ ὁμάδα Ἔψιλον.

Αποκλειστικό!

Το Echelon ανήκει στην “ομάδα ΕΜη γελάτε! Γράψτε το “ξεχνώντας” να γυρίσετε σε ελληνικά! Εψηελον. Τώρα για ένα “ηε” κάνετε έτσι; Τςτςτς… Έτσι το προφέρει ένας αγγλόφωνος. Καλά, θα προσπαθήσουμε να σοβαρευτούμε.

Στους συνωμοσιολογικούς κύκλους το Echelon είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερο σύστημα παρακολούθησης που σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε ποτέ. Υποτίθεται πως με αυτό παρακολουθούνται όλες οι επικοινωνίες. Ενεργοποιείται κάθε φορά που κάποιος προφέρει ή γράφει μία λέξη κλειδί εν δυνάμει επικίνδυνη για την ασφάλεια των γονιών τους συστήματος, που δεν είναι άλλοι από τις ΗΠΑ. Αν για παράδειγμα πεις “βόμβα” και κάπου κοντά υπάρχει κινητό τηλέφωνο, το σύστημα τίθεται σε συναγερμό και ενεργοποιείται μια ρουτίνα κρυμμένη στο πρόγραμμα όλων των τηλεφωνικών συσκευών του κόσμου, ανοίγοντας διαύλους από την ύποπτη παρέα προς τους λαθρακουστές υπαλλήλους του συστήματος. Αυτό έχει οδηγήσει κάποιους στο να φοβούνται ακόμη και να εκφέρουν μία από τις “κακές” λέξεις. Πληροφοριοδότες της ξύστρας αναφέρουν πως γνωστό ελληνικό κόμμα δεν ξεκινά κρίσιμες συνεδριάσεις μέχρι τη στιγμή που όλοι θα αφαιρέσουν τη μπαταρία από το κινητό τους τηλέφωνο γιατί λέει αυτά τα συστήματα δουλεύουν και με κλειστές τις συσκευές. Μάλιστα… Τεχνολογικά θα μπορούσε… Έχουν όμως λογική όλα αυτά; Έ όχι! Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι το ότι μισός πληθυσμός του πλανήτη θα έπρεπε να απασχολείται στο να παρακολουθεί τον υπόλοιπο μισό.

Ποια θα μπορούσαν να είναι τα όρια ενός τέτοιου συστήματος;
– Θα μπορούσε να παρακολουθεί στοχευμένα κάποιους εγκληματίες ή ύποπτους.
– Θα μπορούσε αν κάποιος κάποια στιγμή αμαρτήσει απέναντι στις θεές ΗΠΑ, να αναλυθούν τα ίχνη των επικοινωνιών του από τότε που ήταν παιδί.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να είναι αλήθεια αυτή η ιστορία με τις λέξεις κλειδιά όταν δεν αφορούν όσους έχουν ήδη στοχευθεί ως ύποπτοι. Είναι πρακτικά αδύνατο. Μπορείτε να φανταστείτε πόσες λέξεις κλειδιά ακούστηκαν μέχρι να διαβάσετε αυτή την πρόταση;

Η ξύστρα, θα σας προτείνει κι ένα πείραμα μέσα από το οποίο μπορείτε αν θέλετε να διαπιστώσετε του λόγου της το αληθές. Μαζευτείτε σε ένα χώρο χωρίς θόρυβο έτσι ώστε το Echelon να μπορεί να ακούσει όσο καλύτερα γίνεται τις συνομιλίες για να είμαστε σίγουροι πως θα δουλέψει. Βάλτε στο κέντρο του τραπεζιού της υποτιθέμενης συνωμοσίας όλα τα κινητά τηλέφωνα. Ξεκινήστε μία κουβέντα για κάποια γνωστή ιστορική έκρηξη. Θα προτείνουμε την έκρηξη που κατέστρεψε τη γέφυρα στο Γοργοπόταμο έτσι, επειδή είναι η τελευταία φορά που όλοι οι Έλληνες συνεργάστηκαν. Η προηγούμενη ήταν στις Πλαταιές. Θα έχει και ουσία η συζήτηση. Απαγορεύεται να συζητήσετε γι αυτό το ιστορικό γεγονός; Όχι βέβαια! Χρησιμοποιήστε στην κουβέντα όσο περισσότερες κακές και τρομοκρατικές λέξεις μπορείτε, χωρίς να αναφέρετε το γεγονός για το οποίο συζητάτε και χωρίς να φαίνεται πως μιλάτε ιστορικά. Μετά από 5 λεπτά οι συσκευές θα πρέπει να αρχίσουν να ζεσταίνονται, όπως ακριβώς ζεσταίνονται και όταν τις χρησιμοποιείτε κανονικά. Γιατί δε μπορούν να κάνουν αλλιώς. Αν ζεσταθούν, σας παρακολουθούν. Αν συμβεί αυτό, αρχίστε να ξεδιαλύνετε το αντικείμενο της κουβέντας, να πάει ο ρουφιάνος από κει που θα ‘ρθει μένοντας με τη χαρά πως βρήκε τρομοκράτες και θα πάρει προαγωγή. Μετά, ενημερώστε μας να ζητήσουμε συγνώμη και να ανασκευάσουμε όσα γράψαμε τρομοκρατώντας κι εμείς τον κόσμο ώστε να πάψει έστω να αναφέρει οτιδήποτε κάνει τζιζ μη τυχόν και βρεθεί στο Γκουαντανάμο ή σε κάποιο αντίστοιχο μέρος.

Αν όμως οι τηλεφωνικές συσκευές δε ζεσταθούν μετά από τόση κακή κουβέντα, κοιμηθείτε ήσυχοι γνωρίζοντας καλά πως είναι πιο εύκολο η εξουσία να τρομοκρατεί, παρά να ελέγχει. Και διδάξτε τα παιδιά σας πως καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται και πως μπορεί να συζητάει για τα πάντα… Και πως το παραφούσκωμα των μύθων ελέγχου, εξυπηρετεί μόνο τους όντως ελέγχοντες.

ξύστρα

Ὅπως διαβάσατε, σὲ παγκόσμια ἀποκλειστικότητα, ἔχουμε σήμερα, μὲ τὴν βοήθεια τῆς Ξύστρας, μίαν μεγάλη ἀποκάλυψι!!!
Φαντάζομαι πὼς καταλάβατε τὸ εἶδος της!!!
Πρόκειται γιὰ ὅλα ἐκεῖνα τὰ τσόκαρα ποὺ ἔχουν γανώσῃ τὸ μυαλό μας μὲ βουνὰ βλακείας καὶ μᾶς ἔχουν κυριολεκτικῶς ὑπὸ τὸν ἔλεγχό τους!
Νομίζω πὼς δὲν εἶναι ὅμως ἀρκετὴ αὐτὴ ἡ ἀποκάλυψις…
Θὰ ἐπανέλθουμε…
Ἔχει μεγάλο δρόμο νὰ διανύσῃ ἡ ἀνύπαρκτος ἀντίληψίς μας, πρὸ κειμένου νὰ φθάσῃ σὲ κάποιο ἐπίπεδον καθαρότητος.
Στὸ μεταξύ, κάτι γομάρια παχαίνουν ἀπὸ τὰ κέρδη… Ἄς εἶναι καλά… Γιὰ ὅσο…

Φιλονόη. 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply