Ἄρχισε τὸ «ξεπουπούλιασμα» τῆς ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Ἀνακοίνωσις τῶν Ἐκκαθαριστῶν.

 

Ἄρχισε τὸ «ξεπουπούλιασμα» τῆς ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Ἀνακοίνωσις τῶν Ἐκκαθαριστῶν.

netakias.com

Καταλάβατε πως “έσωσαν” την Αγροτική δίνοντάς την, στον ναυάγιο του Σάλλα;

Έψαχνα κι εγώ να καταλάβω, πως σώθηκε ο κολοσσός της ΑτΕ, από το ψιλικατζίδικο της Πειραιώς που είχε ΖΗΜΙΕΣ €629 εκατ. στο 9μηνο,  και προβλέψεις για επισφάλειες στο €1,8 δισ. ευρώ .

Να μην πω και το ύψος προκαταβολής Κεφαλαίου και της Βεβαίωσης Δέσμευσης που έχει παράσχει το ΤΧΣ που ανέρχεται στο ποσό των €7,3 δισ. ! ! ! ! ! ! ! (reporter.gr)

Εβγαλαν λοιπόν στο σφυρί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. !

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ! ΤΟΝ ΛΕΝΕ…ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !Ημ/νία ανάρτησης : 24/12/2012
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της βιομηχανίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά πέντε (5) συνολικά υποψήφιοι. Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης.

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση και δημοσιεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Εκκαθαριστή .

atebank.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διεκδικούν την… χαμένη τιμή της Αγροτικής Τράπεζας

http://netakias.com/2013/01/04/ate/

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply