Ἀθῶος ὁ καταστηματάρχης πού σκότωσε Ἀλβανό

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Άμφισσας ο 50χρονος ιδιοκτήτης ουζερί από την Στυλίδα που είχε σκοτώσει μέσα στο κατάστημά του, πυροβολώντας τον με την κυνηγητική του καραμπίνα, έναν 29χρονο αλβανικής καταγωγής.

  Το φονικό είχε γίνει πέρυσι 31 Ιανουαρίου όταν ο 29χρονος και η παρέα του είχε λεκτική αψιμαχία με μία παρέα Ελλήνων στο ίδιο μαγαζί. Ακολούθησε συμπλοκή και ο 50χρονος καταστηματάρχης πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του καταστήματος και πυροβόλησε εναντίον των τριών Αλβανών τραυματίζοντας θανάσιμα με μια σφαίρα στο στήθος τον έναν από αυτούς. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο ο καταστηματάρχης δέχτηκε πρώτα μαχαιριά στο πόδι.
 
  O 50χρονος είχε προφυλακιστεί και κρατούνταν στις φυλακές της Λάρισας, ωστόσο σήμερα το δικαστήριο δέχθηκε πως όταν πυροβόλησε βρισκόταν σε άμυνα και τον αθώωσε.
 
  Μιλώντας στο lamiastar.gr ο δικηγόρος του Γιώργος Δούμας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση της δικαιοσύνης.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply