Τὸ πλιάτσικο!

Συμβὰν πρῶτον:

Δωρεὰ ὀργάνων ἢ ὄχι;

Από εδώ και στο εξής  για να ελαχιστοποιήσετε τον ορατό  πλέον κίνδυνο να μετατραπείτε  σε  αποθήκη  ανθρωπίνων ανταλλακτικών  πρέπει  να το  δηλώσετε  εγγράφως !!! ( βλέπε  αρκετές σχετικές αναρτήσεις μας με την  ετικέτα ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ, )
Ιδού λοιπόν  τι μας  λέει ο “Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων”:….
Σε ένα κατατοπιστικότατο άρθρο και σε επικοινωνία που υπήρξε με την αρμόδια (από το νόμο) αρχή του ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων), μπορέσαμε να διαπιστώσουμε τι ισχύει σήμερα και τι θα ισχύει από την 1/7/2013 σχετικά με την μετά θάνατον δωρεά οργάνων. Σύμφωνα με το νόμο 3984/27-62011, καθιερώνεται το μέτρο της «εικαζόμενης συναίνεσης» στη δωρεά ζωτικών οργάνων από τον κάθε πολίτη.
πηγή

συμβὰν δεύτερον:

Θα πληρώνουμε το κράτος για… ηθική βλάβη Αποζημίωση ζητά το υπουργείο Οικονομικών από όσους πολίτες έχουν χρέη στην εφορία

Θα πληρώνουμε το κράτος για… ηθική βλάβη Αποζημίωση ζητά το υπουργείο Οικονομικών από όσους πολίτες έχουν χρέη στην εφορία Να αποζημιώνουν την εφορία για ηθική βλάβη θα καλούνται στο εξής όσοι πολίτες έχουν χρέη προς το Δημόσιο σύμφωνα με απίστευτη εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.Μάλιστα, οι εφοριακοί θα παρίστανται ως συνήγοροι πολιτικής αγωγής σε δικαστήρια ακόμη και αν αυτά εκδικάζουν περιπτώσεις πλημμελημάτων. Σύμφωνα με τις οδηγίες, για χρέη 20.000 ευρώ, η αποζημίωση για… ηθική βλάβη που θα καλείται να καταβάλλει ο φορολογούμενος αγγίζει τα 2.000 ευρώ!Σύμφωνα με την εγκύκλιο, που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, το Δημόσιο θα ζητάει και τα ρέστα σε περιπτώσεις χρεών από ΦΠΑ. Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος βασίζεται σε νόμο του 1953.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επί λέξει η εγκύκλιος της Διεύθυνσης Αναγκαστικής Είσπραξης, οι έφοροι θα πρέπει «να δίνουν εντολή σε υπάλληλο της υπηρεσίας τους να εκπροσωπήσει το Δημόσιο σε παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητώντας από το δικαστήριο να επιδικάσει σε βάρος του κατηγορούμενου και υπέρ του Δημοσίου ποσό ως χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη το Δημόσιο λόγω της προσβολής του κύρους του από τη συμπεριφορά του φορολογούμενου».

πηγή

συμβὰν τρίτον

ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

 

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ

“Φτερά” έκαναν διάφορα προϊόντα από τις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, αφήνοντας “άφωνα” τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου, όταν σήμερα άνοιξαν τις μεγάλες παραβιασμένες σιδερένιες πόρτες τους και διαπίστωσαν ότι οι αποθήκες ήταν άδειες.

Τα μέλη του προεδρείου πήγαν στην αποθήκη για να ξεκινήσουν εκ νέου τη διανομή των προϊόντων σε πολύτεκνες οικογένειες.

Εκατοντάδες λίτρα λάδι, μακαρόνια, ρύζι, τυρί και κούτες με απορρυπαντικά είχαν εξαφανιστεί, καθώς, άγνωστοι μέχρι αυτή την ώρα, διαρρήκτες, κατάφεραν την ημέρα των Θεοφανίων να «σηκώσουν» όλα τα προϊόντα που επρόκειτο να χορηγηθούν σε πολύτεκνες οικογένειες.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ενώ έχουν ενημερωθεί ήδη και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να γίνει αναπλήρωση των προϊόντων.

πηγή

συμβὰν τέταρτον

Καταργοῦν τό Κοινοβούλιο οἱ δανειστές

Πολιτικός σεισμός από την απαίτησή τους να μην εγκρίνονται οι ιδιωτικοποιήσεις από τη Βουλή -Συμφωνεί μαζί τους και ο… κ. Στουρνάρας -Στον αέρα η ψήφιση του νομοσχεδίου αύριο το βράδυ -Τηλεφωνικές επικοινωνίες, αυτή την ώρα, του κ. Στουρνάρα με τους διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Απέρριψαν οι δανειστές το αίτημα της Ελληνικής πλευράς να κυρώνονται οι συμφωνίες αποκρατικοποιήσεων από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

πηγή

Κι ἀκολουθοῦν τὰ ὁριστικὰ συμβάντα, αὐτὰ ποὺ καταδεικνύουν πὼς οὔτε νὰ πεθάνουμε πλέον μποροῦμε δίχως τὴν ἄδεια κάποιων.

Συμβὰν πέμπτον:

Άρπαξαν τα καντήλια από το νεκροταφείο

Ούτε τους νεκρούς δεν σεβάστηκαν οι ληστές που άρπαξαν καντήλια, από το 2ο κοιμητήριο Κορωπίου. Οι ιερόσυλοι αφαίρεσαν περισσότερα από 60 μπρούτζινα καντήλια από τα μνήματα του κοιμητηριού, που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία.

Οι δράστες έδρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα πρωί έγινε αντιληπτή η κλοπή.

πηγή

συμβὰν ἕκτον:

Πλιάτσικο στο νέο Κοιμητήριο -Ξηλώνουν μάρμαρα από τάφους και κλέβουν από καντήλια μέχρι… λάδι και κρασί!

Λεηλατούν το Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου

Σοκάρει και παράλληλα συγκλονίζει η σημερινή αποκάλυψη του Creteplus.gr για το πλιάτσικο στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου ιερείς και επισκέπτες βλέπουν ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες τους τάφους των αγαπημένων τους προσώπων να έχουν λεηλατηθεί από αγνώστους! 
Δράστες, που δε διστάζουν να ξηλώσουν ολόκληρες πλάκες από  μάρμαρα, και κλέβοντας από καντήλια και θυμιατά, μέχρι λάδι και κρασί που βρίσκονται μέσα στα μνήματα!Το ξέσπασμα της άγριας οικονομικής κρίσης που έχει οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια πολλούς συνανθρώπους μας-Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες- έχει σαν αποτέλεσμα να εισβάλλουν καθημερινά… με την δύση του ήλιου στο αφύλακτο Νέο Κοιμητήριο όπου και ακολουθεί η απόλυτη λεηλασία σε όσα μνήματα έχουν ακριβά μάρμαρα, ενώ αφαιρείται κάθε μεταλλικό είδος όπως είναι τα θυμιατά (!) που οδηγούνται στην … ανακύκλωση!Σύμφωνα με πληροφορίες του Creteplus.gr πεινασμένοι άνθρωποι με την δύση του ήλιου, εισέρχονται στο νεκροταφείο και αφαιρούν από τις θήκες των τάφων-όσο και αν αυτό είναι μακάβριο-το λιγοστό λάδι που υπάρχει για το άναμμα των καντηλιών, ακόμα και το κρασί που υπάρχει για το ‘πλύσιμο’ των οστών!Δυστυχώς το νέο Νεκροταφείο παραμένει από την ημέρα που λειτούργησε αφύλακτο, και μετά τις 6 το απόγευμα οπότε και το Χειμώνα ήδη έχει νυχτώσει, εισέρχονται στο χώρο Έλληνες και αλλοδαποί κλέβοντας από τους τάφους ότι είναι δυνατόν να ανακυκλωθεί, και να πωληθεί όπως μεγάλες μαρμάρινες πλάκες με τις φωτογραφίες των αποθανόντων (!), ακόμα και τα … καρβουνάκια! 
Σημειώνεται ότι έχει ζητηθεί επανειλημμένως από τη δημοτική αρχή η φύλαξη του νέου νεκροταφείου Ηρακλείου στην περιοχή του Κατσαμπά, ωστόσο …. «Φωνή Βοώντος εν τη Ερήμω».Κάτοικοι της περιοχής που έχουν … θέα στο νέο Κοιμητήριο επιβεβαιώνοντας το γεγονός, επισημαίνουν ότι, τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις ημέρες που κάνει κρύο και βρέχει, με την δύση του ήλιου βλέπουν να μπαίνουν στο Κοιμητήριο άνθρωποι,-γυναίκες και άνδρες- η δραστηριότητα των οποίων… αποκαλύπτεται με το φώς της επόμενης ημέρας, αφού έχουν ‘γυμνωθεί’ τάφοι με ακριβά μάρμαρα, και λείπει κάθε μεταλλικό είδος που εντοπίζουν επάνω στα μνήματα. Την ίδια ώρα η τοπική ΕΛ.ΑΣ που επίσης είναι ενημερωμένη για το ‘πλιάτσικο’ σηκώνει τα χέρια ψηλά, αφού η αστυνόμευση του χώρου είναι ανύπαρκτη.

 Ε.Β.
πηγή

Εἴπατε κάτι;
Ὁ κύκλος κλείνει! 
Καὶ μαζύ του κλείνουμε κι ἐμεῖς…
Τί ἄλλο ἔμεινε γιά νά ἁρπάξουν;
Υ.Γ. Εἴπαμε, ἀκόμη καὶ νεκροὺς θὰ μᾶς βάλουν νὰ πληρώνουμε. Ἐκτός…
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply