Ἀπόρρητη ἔκθεσις CIA. «Μεγάλη» Ἀλβανία καί κοσμογονικές ἀλλαγές στήν Εὐρώπη

Κοσμογονικές μεταβολές στην Ευρωπαϊκή ήπειρο βλέπει μυστική έκθεση της CIA η οποία μάλιστα συνοδεύεται και με χάρτη όπου σε αυτόν απεικονίζεται η δημιουργία της «μεγάλης Αλβανίας» ή «φυσικής» Αλβανίας όπως αρέσκεται να την αποκαλεί ο Σαλί Μπερίσα.

Αυτό αναφέρει ο αλβανικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα οι εφημερίδες Koha Ditore, Shekulli, αλλά και το πρακτορείο Balkanweb .Lajmet.com αλλά και η ελληνική ιστοσελίδα aftonomi.gr.

Στα αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρεται ακόμη ότι οι εκτιμήσεις των στελεχών της CIA που συνέταξαν την έκθεση στηρίζονται και σε εκθέσεις της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών GRU τις οποίες ήρθαν στην κατοχή της αμερικανικής υπηρεσίας.

Στην απόρρητη έκθεση αναφέρεται ότι η Αλβανία θα ενωθεί με όλα τα τμήματα της που βρίσκονται σε Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σκόπια αλλά και «Τσαμουριά», όπως αποκαλούν τα ελληνικά εδάφη.

Στον χάρτη  που «κατασκεύασαν» οι αναλυτές της CIA  προβλέπεται ακόμη η διαίρεση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Κροατίας αλλά και της Σερβίας! .

Στην έκθεση τονίζεται πως «οι νέες αλλαγές θα ταρακουνήσουν την Ευρώπη. Οι εδαφικές αλλαγές θα ξεκινήσουν από το βρετανικό νησί, όπου η Σκωτία αναμένεται να κηρύξει την ανεξαρτησία της μετά από δημοψήφισμα το 2013. Αυτό θα δώσει ώθηση για την ενοποίηση της Ιρλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Η χώρα των Βάσκων και της Καταλονίας, ως νέες χώρες θα κηρύξουν την ανεξαρτησία τους από την Ισπανία, συμπεριλαμβάνοντας και ένα μέρος από το γαλλικό έδαφος.

Η κατάρρευση της πολυπολιτισμικότητας θα ξεκινήσει στη Γαλλία, καθώς «δεν είναι δυνατή η αφομοίωση των διαφόρων πρώην αποικιακών εθνοτήτων και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να λάβει μέτρα για την απέλασή τους. Η υψηλή συγκέντρωση των ισλαμικών ομάδων θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία ενός αραβικού ισλαμικού κράτους στο νότο της Γαλλίας. Η Lorraine, θα ενωθεί με την μορφή του ομοσπονδιακού κράτους με την Γερμανία, ενώ από το Βέλγιο θα αποκοπούν οι Φλαμανδοί, οι οποίοι θα ενωθούν με την Ολλανδία».

Αλλαγές όμως  θα υπάρξουν και στην Πολωνία. Η χώρα θα αναγκαστεί να χάσει τη Σιλεσία, τη Πομερανία και τη Πρωσία, καθώς αυτές οι περιοχές θα είναι οι «στόχοι» μιας συμφωνίας ανάμεσα στο Βερολίνο και τη Μόσχα. Από την άλλη πλευρά, η Μόσχα δεν θα μπορέσει επίσης να κρατήσει την περιοχή του Καλίνινγκραντ και θα την «παραδώσει» στη Γερμανία.

Η Λευκορωσία θα εξαφανιστεί ως κράτος και θα γίνει μια επαρχία της Ρωσίας. Η Ρωσία θα καταλάβει, επίσης, τις ανατολικές περιοχές της Λετονίας, της Εσθονίας και της Ουκρανίας (συμπεριλαμβάνοντας το Νότο της Ουκρανίας και τη Κριμαία). Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν και στον Καύκασο, επειδή η Ρωσία είναι πιθανό να μην είναι σε θέση να κρατήσει την Τσετσενία και το Νταγκεστάν.

Τα νέα σύνορα θα χαραχτούν κατά μήκος του ποταμού Τέρεκ, αναφέρει μεταξύ άλλων η απόρρητη έκθεση των αμερικανικών και ρωσικών υπηρεσιών, όπως την μεταδίδει ο αλβανικός Τύπος.

Βέβαια αυτό που αποφεύγει να θίξει η έκθεση είναι πως θα δημιουργούν αυτές οι ανακατατάξεις εδαφών στην Ευρώπη; Αναίμακτα; Το έχουν δει πολλές φορές αυτό;

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply