Πλιάτσικου συνέχεια.

Ἔκλεψαν προτομὴ βάρους 200 κιλῶν. Τὸ πῶς τὴν ἔκλεψαν, τὸ πῶς τὴν μετέφεραν καὶ τὸ ποῦ τὴν πῆγαν εἶναι θέματα ποὺ χρειάζονται ἀπαντήσεις, ἀλλὰ ἀδυνατῶ! Ἄς κάνῃ κάτι καὶ ἡ ἀστυνομία ἐπὶ τέλους. 
Ἔκλεψαν ὅλον τὸν καρπὸ ἀπὸ ἐλαιοπαραγωγούς, ταχύτατα καὶ δίχως νὰ προλάβουν νὰ πάρουν ἀνάσα οἱ πραγματικοί τους ἰδιοκτῆτες. 
Ἔκλεψαν καύσιμα.
Ἔκλεψαν τὴν ἐλιὰ (λένε) τοῦ Πλάτωνος.
Ἔκλεψαν πορτοφόλια, χρυσοχοΐα, αὐτοκίνητα, καυσόξυλα, χρήματα… 

Έκλεψαν προτομή βάρους 200 κιλών από χωριό της Λάρισας

Μπρούτζινη προτομή του ευεργέτη και δωρητή των Δελερίων Τυρνάβου Τζάλιου Τζιλιαλή, αφαίρεσαν αδίστακτοι από την κεντρική πλατεία του χωριού της Λάρισσας.

Πρόκειται για τεράστια προτομή βάρους τουλάχιστον 200 κιλών και όπως όλα δείχνουν και η προτομή έπεσε «θύμα» των επιτήδειων που αφαιρούν πάσης φύσεως μπρούτζινα αντικείμενα προκειμένου να εξάγουν χαλκό και να τον πουλήσουν.

Μετά την διαπίστωση της κλοπής υπήρξε οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας με άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τυρνάβου αλλά και άνδρες της ΟΠΚΕ στον καταυλισμό ΡΟΜΑ στον Τύρναβο. Μετά από έρευνες βρέθηκαν κλοπιμαία και όπλα και έγιναν συλλήψεις αλλά η προτομή δεν βρέθηκε.
πηγή

Εύβοια: Έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν όταν πήγαν να μαζέψουν ελιές! 

Καμάρωναν και πίστευαν ότι φέτος οι ελιές θα τους έδιναν πολύ λάδι, αλλά τα σχέδιά τους ανατράπηκαν.

Χθες που βγήκε ο ήλιος φόρεσαν γαλότσες, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με προορισμό το χωράφι τους.

Όπως αναφέρει το evianews.com, πήραν μαζί τους ραβδιστήρες και ελαιόπανα αλλά όταν πήγαν στις ελιές έμειναν άφωνοι. Δεν υπήρχε καρπός ούτε για δείγμα! Ούτε πάνω στις ελιές αλλά ούτε και στο έδαφος υπήρχε το παραμικρό.

Αμέσως πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Αιδηψού και κατήγγειλαν το περιστατικό. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων που βούτηξαν τις ελιές και άφησαν τους ιδιοκτήτες στα κρύα του λουτρού συνεχίζονται…

πηγή

Απίστευτο: Έκλεψαν το πετρέλαιο από τα απορριματοφόρα της Σιάτιστας!!!

Νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, στόχος επιτήδειων έγιναν τα απορριματοφόρα που είναι σταθμευμένα στο γήπεδο Σιάτιστας σε περιφραγμένο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν τον προβολέα που φωτίζει το χώρο, μπήκαν σ αυτόν και με λάστιχο αφαίρεσαν από τα δύο απορριματοφόρα πάνω από 200 λίτρα πετρέλαιο, ενώ έσπασαν και την κλειδαριά του λεωφορείου που ήταν και αυτό σταθμευμένο χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν το πετρέλαιο.

Για το θέμα ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ αντικαταστάθηκε ο προβολέας. Η αποκομιδή των απορριμάτων ξεκίνησε με δυόμιση ώρες καθυστέρηση αφού το πρατήριο που εφοδιάζει με πετρέλαιο τα οχήματα είναι στην Εράτυρα και οι υπάλληλοι πήγαν με μπιντόνια να γεμίσουν τα οχήματα.

πηγή

φωτογραφία καὶ φωτογραφία

Ἡ φίλη τῆς μητέρας μου ἔπαθε ἀκριβῶς τὸ ἴδιο…
Δώδεκα στρέμματα μὲ ἐλιὲς ἄδειασαν… 
Δῆλα δὴ καὶ τὸ λάδι τῆς χρονιᾶς ἀλλὰ καὶ τὸ εἰσόδημα τῆς χρονιᾶς…
Δῆλα δὴ ἄς πάῃ νὰ ψοφήσῃ ἡ γυναικούλα… Σωστά;

Ποιός θά πληρώσῃ;
Ποῦ εἶναι ὁ κλέπτης;
Ποῦ βόσκει ἡ δικαιοσύνη;

Φιλονόη. 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply