Οἱ ἠλεκτρομαγνητικές διαταραχές «συνοδεύουν» σεισμικά φαινόμενα;

Μπᾶ….

Ἀποκλείεται…

Δὲν γίνονται αὐτὰ στὸν πλανήτη Γῆ.

Συνωμοσία ἐξυφαίνεται…

Νὰ μᾶς τρομοκρατήσουν θέλουν…

Μά τί λέμε τέλος πάντων; 

Τί εἶναι τά ἠλεκτρομαγντικά φαινόμενα; Τί εἶναι οἱ ἠλεκτρομαγνητικές διαταραχές; 
Ἔχουμε ἐπίγνωσι πώς τά πάντα στηρίζονται σέ τόσο δά μικρές …«κλωστοῦλες» στόν κόσμο μας; 

Ἔχουμε συνειδητοποιήσῃ πώς ἀκόμη κι αὐτό τό, γιὰ ἐμᾶς δεδομένον, φῶς τοῦ Ἡλίου μας, μᾶς παρέχεται ἀπό μίαν …«σύμπτωσιν» τῶν στοιχείων; Ἔχουμε ἐπίγνωσιν πώς μία μικρή πετρούλα, τόση δά, ὅση νά χωρᾷ στήν παλάμη μας, ἐάν τοποθετηθῇ σέ τροχιά γύρω ἀπό τήν σελήνη, θά ἐπιφέρῃ ἀλλαγές στό μαγνητικό της πεδίον; 

Μποροῦμε ἐπί τέλους νά ἀντιμετωπίσουμε τά φυσικά γεγονότα ὥς ὑπαρκτά καί μέ σεβασμό κι ὄχι ὥς παιχνίδια μπαμπουΐνων;

Ὄχι, δὲν μποροῦμε…
Ἤ ὀρθότερα, δὲν μποροῦν νὰ ἀντιμετωπίσουν μὲ σοβαρότητα καὶ σεβασμὸ οἱ ἐπιστήμονες τὴν Φύσιν καὶ τοὺς νόμους της.

Δὲν ἀντιλαμβάνονται πὼς αὐτὰ τὰ παιχνίδια ποὺ ξεκίνησαν νὰ παίζουν, τὸ πρῶτο ποὺ θὰ κτυπήσῃ θὰ εἶναι ἡ ἀνθρωπότης. Δῆλα δὴ αὐτούς!

Προσοχή, ἐγὼ ἀναφέρομαι μόνον στὰ παιχνίδια τους ποὺ μᾶς ἐπτρέπουν νὰ μαθαίνουμε!
Αὐτὰ ποὺ δὲν μαθαίνουμε εἶναι ἄλλη ἱστορία… Πολλὴ πονεμένη…

 

Η NASA παραδέχεται τελικά ότι οι ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές στην ιονόσφαιρα συχνά συνοδεύουν μεγάλα σεισμικά γεγονότα

Η NASA είναι μέχρι τώρα συνηθισμένη για την παραπληροφόρηση της, αυτή τη φορά όσον αφορά το “μετεωρολογικό
ισοδύναμο”
 συγκρίνοντας τα μήλα με τα πορτοκάλια. Ελέφαντες και ψύλλοι μπορεί να είναι μια πιο προσεκτική αναλογία. 

Η NASA παραδέχεται τελικά ότι οι ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές στην ιονόσφαιρασυχνά συνοδεύουν μεγάλα σεισμικά γεγονότα. Ένα σαφές παράδειγμα, που η NASA δεν υπαινίσσεται, ήταν οι για έξι μήνες “περιέργος” ατμοσφαιρικές επιβαρύνσεις που προηγήθηκαν το 1995 στο Kobe.

Πολλοί μάρτυρες μας έχουν αναφέρει ότι έχουν σημειωθεί “φωτεινά ροζ σύννεφα” πριν και ταυτόχρονα με το σεισμό του Κόμπε και το 2008 στο σεισμό στη Sichuan. 

Η NASA ωστόσο, επικαλούμενη την 11η Μαρτίου με τον σεισμό και το τσουνάμι,και ως αποκλειστικές αιτίες αυτών,τις διαταραχές της ιονόσφαιρας πάνω από Φουκουσίμα.Καμία προηγούμενη ατμοσφαιρική περίπτωση δεν μπορεί να ταιριάξει με την ένταση του επίκεντρου της Φουκουσίμα και τα αποτελέσματα της 11ης Μαρτίου του 2011, η οποία κατέστρεψε μεγάλο μέρος του προστατευτικού στρώματος του όζοντος πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο και όλα αυτά “χρεώνονται” με τεράστια φωτεινά σύννεφα πάνω από την τάφρο της Ιαπωνίας για μήνες μετά. 

Η συνεχιζόμενη καταστροφή της ατμόσφαιρας είναι τόσο μεγάλη, και πιθανόν η  μεγαλύτερη, ακόμα και από του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ,που σε μεγάλο υψόμετρο δημιούργησαν τεχνητά, τις γραμμές του πεδίου EM με πυρηνικές εκρήξεις για το σύστημα HAARP. – Yoichi Shimatsu 

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, 30 Μαΐου (Reuters) – Ο μεγάλος σεισμός και το τσουνάμι που έπληξε την Fukushima,  στη Ιαπωνία, πέρυσι προκάλεσε χάος στον ουρανό, καθώς,και ανησυχητικά ηλεκτρόνια στην ανώτερη ατμόσφαιρα, η NASA ανέφερε. 

Τα κύματα της ενέργειας από το σεισμό και το τσουνάμι ήταν τόσο καταστροφικά,και για τον λόγο αυτό έφτασε η ιονόσφαιρα, ένα μέρος της ανώτερης ατμόσφαιρας που εκτείνεται για περίπου 50-500 μίλια, (80 έως 805 χιλιόμετρα) πάνω από την επιφάνεια της Γης.
Η ιονόσφαιρα είναι το τελευταίο, λεπτότερο μέρος της ατμόσφαιρας, όπου η ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία διασπά τα μόρια και αφήνει μια ελαφριά ομίχλη ηλεκτρονίων και ιόντων.

«Ακτινοβολία» Φουκουσίμα Διαταραχές της ανώτερης ατμόσφαιρας

Σε εικόνες που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή, η NASA έδειξε πως οι διαταραχές της 11ης Μαρτίου του 2011, με σεισμό και τσουνάμι είχαν απήχηση στην κίνηση των ηλεκτρονίων πολύ ψηλά. Η κίνηση αυτή ελέγχεται από την παρακολούθηση των σημάτων GPS μεταξύ δορυφόρων και δεκτών εδάφους. 

Οι επιστήμονες έχουν δει αυτό το φαινόμενο πριν, από το τσουνάμι στη Σαμόα το 2009 και στη Χιλή το 2010. Η ιαπωνική περίπτωση, όμως, συνέβη σε μια περιοχή που παρακολουθείται στενά,από ένα πυκνό δίκτυο δεκτών GPS, μας είπε η Nasa.

ἀποκάλυψις

Τί μάθαμε λοιπόν σήμερα;

Μάθαμε πὼς ἕνας σεισμὸς ἐπηρεάζει ἠλεκτρομαγνητικὲς μεταβολές. 

Τό ἀνάποδον συμβαίνει; Ναί ἤ ὄχι;

Δῆλα δή, μία ἠλεκτρομαγνητική μεταβολή, μπορεῖ νά ἐπηρεάσῃ ἕναν σεισμό; Ἤ ἀκόμη καί νά τόν προκαλέσῃ;

Ξέρετε τί ἔχουμε πλέον στά χέρια μας; 
Τὴν ξεκάθαρο ὁμολόγια τους γιὰ τὶς ἐπεμβάσεις τους στὸ κλίμα, στὰ σεισμικὰ φαινόμενα καὶ στὰ παλιῤῥοϊκὰ κύματα.

Ἂν τέ, γιατὶ πολὺ ἔπαιξαν μὲ τὴν νοημοσύνη μας. Δὲν πέσαμε ἀπὸ τὰ δένδρα, ὅπως αὐτοί.

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply