Σταϊκούρας καί Μπαλτάκος διώρισαν τίς συζύγους τους στή Βουλή

  Ποιός εἶπε ὅτι δέν γίνονται ρουσφέτια σήμερα καί κυρίως στό συγγενολόϊ τῶν κρατικοδίαιτων ἐθνοκηφήνων;

Μινώταυρος

Ενώ ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής διόρισε στη Βουλή τον αυτοκινητιστή Χρήστο Ζέρβα

Ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου έχει προσληφθεί από το 2009 η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού ΟικονομικώνΧρήστου Σταϊκούρα(φωτο αριστερά), Άρτεμις Πάνου ενώ οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου (φωτο δεξιά).Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η Άρτεμις Πάνου δεν απασχολήθηκε ποτέ στην Βουλή αλλά αποσπάστηκε αμέσως στο γραφείο του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τσουκαλά. Όμως , όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες της από το…σπίτι με την αμοιβή της να φτάνει στις 3.000 ευρώ το μήνα.
Η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, Μαρίνα Παπαϊωάννου προσελήφθη ένα μήνα πριν την εντολή του πρωθυπουργού να κοπούν τα οικογενειακά ρουσφέτια στη Βουλή. Εργάζεται σε οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τις απολαβές της να φτάνουν στα 1700 ευρώ.

Ο διορισμός της “Χρυσής Αυγής” 

Ακόμα ένας διορισμός μετακλητού υπαλλήλου έγινε στη Βουλή την ώρα που όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στη συζήτηση και στην ψηφοφορία για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Χρήστο Ζέρβα -ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές- σε θέση μετακλητού υπαλλήλου. Ο κ.Ζέρβας είναι αυτοκινητιστής, πρώην παρκαδόρος, όπως αναφέρει το δημιοσίευμα, αλλά άνθρωπο του αρχηγού της “Χρυσής Αυγής”.

 πηγή
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Σταϊκούρας καί Μπαλτάκος διώρισαν τίς συζύγους τους στή Βουλή

  1. Τὸν ἀδικεῖς Μινώταυρε τὸν ἀρχιπροδόταρον καὶ νῦν μπουρδελιάρην Μιχαλολιᾶκον διότι αὐτὸς ἐπροχώρησε ἕνα ἀκόμη βῆμα ἐκτὸς τοῦ διορισμοῦ τοῦ κολητοῦ του, ἐφ’ ὅσον ἐφρόντισε νἀ χώσῃ εἰς τὸ “μπουρδέλο” τὴν σύζυγόν του καὶ τὸν γκόμενον τῆς θυγατρός του. Ἀριστούργημα!!

Leave a Reply