Ἐπανάστασις ἤ προβοκάτσια;;

Η πρωτοεμφανιζόμενη και επονομαζόμενη «Κρητική επανάσταση», έστειλε στην ΔΟΥ Χανίων έναν φάκελο με μια σφαίρα και ένα σημείωμα, όπου ουσιαστικά τους απειλούσε να μην προβούν σε κατασχέσεις περιουσιών, γιατί θα αναλάβουν δράση.

Μέχρι εδώ, θα μπορούσε να είναι καλά,αν ο εχθρός ήταν οι υπάλληλοι της εκάστοτε ΔΟΥ!! Ελπίζω να αντιλαμβανόμαστε ακόμα ποιοί είναι οι πραγματικοί εχθροί…!!

Θα μπορούσε λέω να ήταν καλά,αν στο σημείωμα δεν έλεγε το εξής..
«Σε περίπτωση εκποίησης … περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα…» και ούπςςς αυτόματα περνάμε από την επανάσταση στην προβοκάτσια κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ με το μικρό συνωμοσιολογικό μυαλό μου,ποιοί είναι οι …«Κρητικοί» επαναστάτες και τι στο διάβολο επιδιώκουν άραγε, με τον διαχωρισμό ανάμεσα σε Ελληνες και Κρητικούς…;;;;

Γιατί η υπόθεση αυτή , μου φαίνεται πως είναι από αυτές που βλέπεις το τυρί, αλλά όχι την φάκα…

Σεμέλη

Σφαίρα 9 χιλιοστών στη ΔΟΥ Χανίων

Φάκελο με σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα προειδοποιητικό σημείωμα παρέλαβαν μαζί με την αλληλογραφία χθες το πρωί στην εφορία Χανίων.

Η προϊσταμένη της ΔΟΥ κα Ερασμία Πρωτοπαπαδάκη ενημέρωσε την αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε μέσα στο φάκελο υπήρχε ένας ακόμη πιο μικρός φάκελος που περιείχε τόσο τη σφαίρα όσο και ένα σημείωμα γραμμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το χαρτί: «Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Κρητική Επανάσταση».

Η προϊσταμένη της ΔΟΥ που επιβεβαίωσε το περιστατικό δήλωσε πως «Δεν είναι ευχάριστη για κανένα μια τέτοια έκπληξη». Η ίδια κατέθεσε στις αρχές ενώ υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

πηγη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἐπανάστασις ἤ προβοκάτσια;;

Leave a Reply