Aὐτοὶ μέχρι καὶ μουστάκι θὰ σὲ βάλουν νὰ ξουρίσῃς….!!

«Θα επισκεφθώ προσεχώς την Ελλάδα, όπου το 40% των ανθρώπων καπνίζει. Είναι ένας παράγοντας κόστους, για τον οποίο πρέπει να μιλήσουμε….»

Το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι;;

Καταλάβατε τι σημαίνει το: «θα μιλήσουμε» έτσι δεν είναι;;

Στην Ελλάδα καπνίζετε σαν φουγάρα,που σημαίνει ότι για τον λόγο αυτό γίνεστε αντιπαραγωγικοί,που σημαίνει ζημιά για την Ελληνική οικονομία κι εφόσον εμείς  πλέον είμαστε τα αφεντικά της…άρα και τα δικά σας… μη το πολυψάχνετε….

Καταλληλότερη ατάκα από αυτήν δεν ταιριάζει στην περίπτωσή μας!!

Και θα το «ξυρίσεις» Ελληνάκο…θα το «ξυρίσεις» όπως έκανες όλα τ’άλλα!!

Σεμέλη

Μειώνει την παραγωγικότητα

Το κάπνισμα είναι βάρος για την ελληνική οικονομία, λέει ο επίτροπος Μποργκ

Ο μεγάλος αριθμός των καπνιστών στην Ελλάδα είναι ένα βάρος για την οικονομία της χώρας, είπε ο Ευρωπαίος επίτροπος για την Υγεία Τόνιο Μποργκ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα. 

«Θα επισκεφθώ προσεχώς την Ελλάδα, όπου το 40% των ανθρώπων καπνίζει. Είναι ένας παράγοντας κόστους, για τον οποίο πρέπει να μιλήσουμε», δήλωσε ο επίτροπος από τη Μάλτα.

«Το κάπνισμα μειώνει την παραγωγικότητα, αυτό τιμωρεί την οικονομία» της χώρας, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως κατά μέσο όρο το 29% των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι καπνιστές.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος, που είναι αρμόδιος για την Υγεία από τις 28 Νοεμβρίου, απέρριψε το επιχείρημα σύμφωνα με το οποίο η κατανάλωση τσιγάρων αυξάνει κάθε χρόνο κατά πολλά δισεκατομμύρια ευρώ τα δημοσιονομικά έσοδα των κυβερνήσεων.

«Τα χρήματα που οι άνθρωποι δεν ξοδεύουν πια στα τσιγάρα θα χρησιμοποιηθούν για άλλα πράγματα. Η παγκόσμια κατανάλωση δεν θα μειωθεί», συνέχισε, προσθέτοντας πως, την ίδια στιγμή, οι εθνικοί λογαριασμοί θα ελαφρυνθούν από εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για την ιατρική περίθαλψη των καπνιστών.

πηγη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Aὐτοὶ μέχρι καὶ μουστάκι θὰ σὲ βάλουν νὰ ξουρίσῃς….!!

  1. Αὐτοὶ εἶναι σχολιασμοὶ ἄνευ νοήματος Φιλονόη. Αὐτοὶ εἶναι ἀφεντικὰ καὶ κάνουν ὄ,τι θέλουν. Καὶ μάλιστα εἶναι ἀφεντικὰ μὲ ἰδικόν μας διορισμὸν ἄρα περισσότερον θρασέα. Δὲν μᾶς ἀρέσουν; Νὰ τοὺς ἀπολύσουμε. Νὰ τοὺς διώξουμε. Συμφωνῶ. Τὰ σχόλια ὅμως δὲν τοὺς διὠχνουν, ὁπότε οὔτε νὰ σωπάσουν τοὺς ἀναγκάζουν. Ἁπλῶς γελοῦν!

Leave a Reply