Δίπλωμα εὐρεσιτεχνίας γιά καθηγήτρια καί διδάκτορα τοῦ Πανεπιστημίου Ἰωαννίνων

Ανακοινώνεται ότι ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.) απένειμε Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας (ΔΕ) με Αριθμ. 1007801, στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τους εφευρέτες Μαρία – Ελένη Λέκκα, Καθηγήτρια Τμήματος Χημείας και Θανάση Καρκαμπούνα, Διδάκτορα Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το Δίπλωμα με τίτλο: «Ακινητοποίηση Λιπιδικών Υποστρωμάτων με σκοπό την ανάπτυξη και την αξιολόγηση φθορισμομετρικής μεθόδου προσδιορισμού ενεργότητας φωσφολιπάσης Α2 σε βιολογικά δείγματα» ισχύει έως το Δεκέμβριο του 2031.

Είναι πρώτη φορά που η απόκτηση του Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας επετεύχθη με τη συνεργασία της Επιτροπής Ερευνών και την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη του Γραφείου Διαμεσολάβησης. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην σημαντική προσφορά της κας Γεωργίας Κυριακάκου, η οποία βοήθησε αποτελεσματικά στη δόμηση της αίτησης.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply