Μπουτάρης: «Εἶμαι ἀδερφός μέ τούς τούρκους!»

ΜΠΟΥΤΑΡ(ογλού) …Ο γραικυλισμός και ο νεογενιτσαρισμός στο απόγειό του…..Την Άγκυρα επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο νεογενίτσαρος και για κακή μοίρα της Θεσσαλονίκης δήμαρχος, Ι. Μπουτάρης, στο πλαίσιο του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού». Και σ’ ένα απίστευτο κρεσέντο γραικυλικού οθωμανισμού, δήλωσε «αδερφός με τους Τούρκους» και διατράνωσε τη θέλησή του για αποκατάσταση των μνημείων της οθωμανικής κατοχής της Θεσσαλονίκης!

Ιδού τα χάλια του: «Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ’ όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλα οθωμανικά μνημεία. Θεωρώ τον εαυτό μου αδελφό με τους Τούρκους…»

Μάλιστα! Αδερφός των Τούρκων δήλωσε ο Μπουτάρης!!! Τώρα πως γίνεται να είναι αδερφός των τούρκων και να τον ψήφισαν για Δήμαρχο Έλληνες, αυτό χρήζει μίας ψυχιατρικής εξετάσεως σε όλους τους ψηφοφόρους του γιατί τον ήξεραν από πριν τι… τούρκος είναι. Εκτός εάν η Θεσσαλονίκη κατοικείται από τούρκους και δεν το ξέρουμε. Βέβαια ξέρουμε πως βγήκε δήμαρχος αυτός ο αδερφός των τούρκων. Να είναι καλά ο αντισυνταγματικός νόμος Ραγκούση και κάτι απόγονοι εφιαλτών κομμουνιστών πού όταν έχασαν τον πόλεμο στον εμφύλιο, δεν άντεξαν την ήττα, που μέχρι και την εθνικότητά τους αποποιήθηκαν και το έσκασαν στην Μαλακεδονία του Τίτο και παρουσιάζονται σήμερα ως Μακεδόνες τρομάρα τους…

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply