Εἶναι καλλίτερα νὰ γνωρίζουν τὸ στίγμα τοῦ λιμενικοῦ μας οἱ δουλέμποροι…

Διότι πῶς νά τό κάνουμε;
Ἐὰν τὸ γνωρίζουν μποροῦν νὰ συμπεριφέρονται ὡς ἀφεντικὰ στὸ Αἰγαῖο. 
Ἐπίσης, μποροῦν νὰ περνοῦν ὅ,τι θέλουν, ὅποτε τὸ θέλουν καὶ σὲ ὅσες ποσότητες θέλουν…
Μὰ ναρκωτικά, μὰ ὅπλα, μὰ ὁλόκληρα πολεμικὰ πλοῖα…

Δέν τό πιστεύετε;
Πάντως ἡ κεντρικὴ «διοίκησις» αὐτῆς τῆς ἀπόψεως εἶναι. 
Κι ἐφ’ ὅσον εἶναι αὐτῆς τῆς ἀπόψεως, ἔδωσε ἐντολὴ νὰ δίδουν στίγμα τὰ πλοῖα μας.
Μίλησε κάποιος γιά ἐθνική κυριαρχία; Πότε; Γιά ποιό κράτος συζητᾶμε; Γιά τό Ἑλλαδοκαφριστάν;

Φιλονόη. 

EKTAKTΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ….

Στα σκάφη υπάρχει ένα σύστημα που λέγεται AIS και λειτουργεί μέσω δορυφόρου και φανερώνει την θέση που είναι το σκάφος σε άλλα σκάφη για να σας δώσω να καταλάβετε.Αυτό έχει 3 λειτουργίες.Σύστημα 1: Με αυτή την λειτουργία το σκάφος είναι άφαντο στο AIS των υπόλοιπων σκαφών.Σύστημα 2: Με αυτή την λειτουργία το σκάφος εμφανίζεται μόνο στo AIS σκαφών του Λιμενικού σώματος και τέλος σύστημα 3:Εμφανίζεται το σκάφος στο AIS όλων των σκαφών.Η δική μας δουλειά είναι να αποτρέψουμε τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στα σύνορά μας από την Τουρκία.Όλο αυτό το χρονικό διάστημα όλα τα σκάφη είχαν το AIS στο σύστημα 2 για να μην γίνεται αντιληπτοί από τους Τούρκους λαθρέμπορους γιατί αν γίνουμε αντιληπτοί θα ξέρουν σε ποια περιοχή θα κινηθούν και θα αποβιβάσουν τους λαθρομετανάστες με ευκολία.Δυστυχώς όμως εδώ και 3 μέρες δεχτήκαμε εντολή από το υπουργείο μας να πάμε το AIS στο σύστημα 3 γιατί πρέπει να γνωρίζει σε ποια θέση βρίσκεται”τάχα” το σκάφος ανά πάσα στιγμή.Με αυτό τον τρόπο όμως γινόμαστε αντιληπτοί και από τους Τούρκους και έτσι θα κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους.Θεωρώ αυτή την κίνηση καθαρά προδοτική και έχω χρέος να σας ενημερώσω.Τέλος θα σας παρακαλούσα να κρατήσετε την εχεμύθειά σας ως προς το πρόσωπό μου ούτε και το επάγγελμά μου.Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε είμαστε μαζί σας.

Aπαιτούμε εξηγήσεις κύριοι γιατί και για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό . φυσικά εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι να περάσει. Κούνια που σας κούναγε αν νομίζετε το αντίθετο .Τα στοιχεία του κυρίου που μας κάνει την καταγγελία τα έχουμε στην διάθεση μας και δεν τα δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους .

Επιμέλεια: Γιάννης Μανώλης 

Ὄλυμπος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply