Ἡ Ἰατρική δέν κάνει διακρίσεις; Δὲν νομίζω!!

 

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις οστεοπόρωσης μόνο για Ἕλληνες, ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή για την Θεσσαλονίκη και οι γνωστές «αντιρατσιστικές» και «φιλανθρωπικές» φωνές άρχισαν τα δικά τους.
Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, προέβη σε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Στην ιατρική πράξη φυλετικές ή άλλες διακρίσεις δεν χωρούν, ούτε επιτρέπονται. Η χωρίς περιορισμούς εθελοντική προσφορά ιατρικών υπηρεσιών είναι σήμερα αναγκαία. »
Τι μου λες mr πρόεδρε…Ὢστε έτσι ε;; ;; Δεν χωρούν στην ιατρική διακρίσεις;; Εκτός κι αν εἶσαι Ἕλληνας και δη ανασφάλιστος!! Εκεί χωρούν και παραχωρούν διακρίσεις έτσι δεν εἶναι;;

Και επειδή η μοίρα μου, τα τελευταία 20 χρόνια, με έχει φέρει άπειρες  φορές στην πόρτα κάποιου νοσοκομείου, μπορώ να  επιβεβαιώσω σε όποιον δύσπιστο ανθρωπιστή έχει την οποιαδήποτε αμφιβολία πως οι Ἕλληνες και διακρίσεις δεχόμαστε και θεωρούμαστε ισάξιοι με τον όποιο λαθρομετανάστη εἶναι στην αίθουσα αναμονής για την ίδια δουλειά με εμάς!

Να δουλεύεις μια ζωή , να πληρώνεις ματώνοντας 400 € ΤΕΒΕ τον μήνα για να στηρίξεις τα ρημαγμένα και λεηλατημένα ταμεία τους..κι αν δεν το πληρώσεις να έχεις τραβήγματα επί τραβηγμάτων με τον νόμο και να πηγαίνεις στο νοσοκομείο να εξεταστείς και να σου λέει «στην ουρά κυρία μου»…και η «ουρά»  να εἶναι ο κάθε πικραμένος από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που μόλις  αριβάρισε το καλό μας στην χώρα μας και δεν ξέρουμε ούτε ποιός είναι, ούτε τι αρρώστιες κουβαλάει επάνω του!!
Αλλά παρ’ όλα αυτά  ἒχει σειρά προτεραιότητας στην χώρα ΜΟΥ,στην χώρα που πολέμησαν οι παππούδες ΜΟΥ να είναι ελεύθερη και να ανήκει στους Ἕλληνες!!

Και ήρθαν τώρα κάποιοι ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστές, διεθνιστές, ανθρωπιστές των οπισθίων, να μου πουν πως εγώ κι ο Αχμέτ από το Αφγανιστάν, έχουμε πλέον τα ίδια δικαιώματα στην χώρα αυτή, επειδή έτσι γουστάρουν!

 Και να  στοιχίζει ο Αχμέτ και ο κάθε Αχμέτ, στον Ἕλληνα φορολογούμενο 28δις ετησίως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία  που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011!!!

Και το ωραίο εἶναι πως,στην ουρά θα κάτσω ΕΦΟΣΟΝ έχω βιβλιάριο υγείας! Αν δεν έχω, νίπτουν τας χείρας τους!

Μαρτυρία πολύ καλού μου φίλου σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, που οι γιατροί αρνήθηκαν εγχείρηση και νοσηλεία Ἕλληνα εργαζόμενου, επειδή του έλειπε ένα ένσημο!! Και κατόπιν φασαρίας και κινητοποίησης, εγχειρίστηκε ο άνθρωπος (τα στοιχεία εἶναι στην διάθεση όποιου τα θέλει για να πειστεί)

Και το ακόμα πιο ωραίο εἶναι αυτό…Απολαύστε το!

Καταλάβατε κύριοι;;

Αυτά αλλά κι ακόμα πιο πολλά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ εναντίον των Ἑλλήνων, δεν θα ακούσετε καμμία… φιλάνθρωπο Κασσιανή να ομιλεί! Όταν πρόκειται για διακρίσεις είς βάρος των Ἑλλήνων, εἶναι κουφοί, μουγγοί, στραβοί!

Γι’ αυτό λοιπόν, κλείστε το στοματάκι σας και αφήστε τις παρλαπίπες περί μη διακρίσεων διότι δεν σας παίρνει! Ὲχουν δει τα μάτια μου πολλά όλα αυτά τα χρόνια στα Ελληνικά νοσοκομεία κι έχω φτύσει αίμα στους διαδρόμους των νοσοκομείων σας και αν αρχίσω να γράφω, θα γράψω 10τομη εγκυκλοπαίδεια!

 Σεμέλη

 «Στην ιατρική φυλετικές ή άλλες διακρίσεις δε χωρούν»

«Στην ιατρική πράξη φυλετικές ή άλλες διακρίσεις δεν χωρούν ούτε επιτρέπονται» απάντησε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής για δωρεάν εξετάσεις οστεοπόρωσης μόνο σε Ελληνίδες. 

Ακόμη στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, ο Ιατρικός Σύλλογος αναφέρει: «Η χωρίς περιορισμούς εθελοντική προσφορά ιατρικών υπηρεσιών είναι σήμερα αναγκαία»

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε μια εβδομάδα πριν πως έχει προγραμματίσει δωρεάν εξετάσεις οστεοπόρωσης για Ελληνίδες στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση λέει: «Το ιατρικό τμήμα έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει ότι θέτει στη διάθεση των Ελληνίδων τον πιο αξιόπιστο διεθνώς έλεγχο οστεοπόρωσης»

Διευκρινίζεται πως οι εξετάσεις θα γίνονται τον Απρίλιο, χωρίς καμία επιβάρυνση, περιορισμούς και λίστες αναμονής από εθελοντές ιατρούς στα ιδιωτικά τους ιατρεία. Ακόμη θα γίνονται αυθημερόν για όλες τις Ελληνίδες, ανεξάρτητα από το αν είναι ασφαλισμένες ή όχι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης 

«Στην ιατρική πράξη φυλετικές ή άλλες διακρίσεις δεν χωρούν, ούτε επιτρέπονται. Η χωρίς περιορισμούς εθελοντική προσφορά ιατρικών υπηρεσιών είναι σήμερα αναγκαία. Ο ΙΣΘ συμμετέχει και υποστηρίζει πληθώρα κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών. 

Όσοι όμως ιατροί ή πολιτικοί –κατά κανόνα κρυπτόμενοι και ανώνυμοι– επιχειρούν πολιτική ή επαγγελματική εκμετάλλευση των αναξιοπαθούντων, όσοι κρύβουν την ιδιοτέλειά τους πίσω από τον μανδύα της φιλανθρωπίας, όσοι αρνούνται το ανθρωπιστικό Ιπποκράτειο περιεχόμενο της ιατρικής, είναι απολύτως καταδικαστέοι. Η υπεράσπιση και ο σεβασμός των αρχών και της δεοντολογίας είναι επιτακτική υποχρέωση. 

Αυτές εγγυώνται το μέλλον. Όχι οι φωνές και οι ρηχοί εντυπωσιασμοί. Οι αδυναμίες του λεηλατημένου συστήματος Υγείας και η σημερινή ανυπαρξία αποτελεσματικής πολιτικής υγείας απαιτούν συνολική θετική ουσιώδη δράση. Νησίδες σωτηρίας ολίγων δεν υπάρχουν. Άλλες πολιτικές απαιτούνται. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι προτάσεις και οι δράσεις του ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ο κατακερματισμός των προσπαθειών του ιατρικού κόσμου και η καλλιέργεια αντιθέσεων εξυπηρετεί και προστατεύει ΜΟΝΟ τους πραγματικούς υπεύθυνους που εξακολουθούν να κατέχουν μεγαλόσχημους θώκους. Κατά συνέπεια πυροτεχνήματα εκτοξευόμενα από πολιτική σκοπιμότητα δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν».

 πηγη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἡ Ἰατρική δέν κάνει διακρίσεις; Δὲν νομίζω!!

Leave a Reply