Κάποιοι πανηγυρίζουν ὅταν χάνῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο!!!

Ἀπὸ τὴν μία οἱ κάθε λογῆς ἠλίθιοι κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ κάθε λογῆς ξεπουλημένοι ἤ ἐξαγορασμένοι.
Ἀπὸ τὴν μία ἕνας λαὸς ποὺ τὸν κατεληστεύουν καθημερινῶς κι ἀπὸ τὴν ἄλλην αὐτοὶ ποὺ τσακίζονται νὰ κερδίσουν καὶ νὰ βγάλουν κι ἀπὸ τὶς μυΐγες κι ἀπὸ τὰ μυρμήγκια, ἀκόμη κι ἀπὸ τὶς κατσαρῖδες, ξύγκι.

Παραλλήλως ἐβάπτισαν ὅλες τὶς πράξεις πλιάτσικου ὡς ἐπενδύσεις καὶ πορεύονται μὲ τὰ πανηλίθια χαμόγελα στολισμένα στὶς ἀσκημόφατσές τους.

Θέλετε ἀκόμη ἔνα παράδειγμα ἀνεντίμου, ἀνθέλληνος καί βαθύτατα ἠλιθίου;
Ἰδοῦ:

O Moυρούτης χαίρεται που ζημιώνεται το δημόσιοΈνα σβησμένο tweet από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Μουρούτη τα λέει όλα. Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού της χώρας τουιτάρει περιχαρής για την νίκη της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έναντι του δημοσίου. Δηλαδή, ο εκπρόσωπος τύπου του επικεφαλής του κράτους τουιτάρει κατά του δημοσίου.

Συγκεκριμένα, η δικαίωση της εταιρείας προέκυψε από το διαιτητικό δικαστήριο του Λονδίνου, όταν η εταιρεία διαχείρισης του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος προσέφυγε εκεί λόγω της νομικής διαφοράς που είχε προκύψει με το δημόσιο και που αφορούσε σε καταλογισθέν ποσό ΦΠΑ ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 1998-2009, το οποίο λόγω των προσαυξήσεων είχε ανέλθει στο ποσό των 163 εκατομμυρίων ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Διεθνής Αερολιμένας είχε καταβάλει το ποσό των 44 εκατομμυρίων ευρώ και μετά προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο του Λονδίνου.

Λίγη ώρα μετά, το tweet του κυρίου Μουρούτη εξαφανίζεται από το timeline του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Ενδεχομένως κάποιος του είπε να τιθασεύσει τον αυθορμητισμό του.

Το εν λόγω tweet, αν και σβησμένο, εν τούτοις παραμένει ορατό στο politwoops.igraphics.gr, site που ειδικεύεται στην ανάκτηση σβησμένων tweets πολιτικών. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το site, ο Εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, όντας απολύτως σίγουρος για τις απόψεις του, τοποθέτησε ένα μηχανισμό στον προσωπικό του λογαριασμό ώστε να σβήνονται τα παλιά του tweets. Μάλλον και ο ίδιος έχει διαπιστώσει ότι είναι καλύτερα να μασσάει πάρα να μιλάει.

Κουτὶ Πανδώρας

Γιατί τούς ἀποκαλῶ ἠλιθίους, ἄν καί φαίνονται ὡς πανέξυπνα ἁρπακτικά;
Μὰ διότι μόνον ἠλίθιοι ἐπιλέγουν νὰ τάσσονται μὲ τὸ ἀνήθικον καὶ τὸ παράνομον. Ἰδίως σὲ αὐτὴν τὴν περίοδο ποὺ διανύουμε, διότι τώρα πιὰ εἶναι ἀργὰ γιὰ δάκρυα…
Ὅσοι προέλαβαν, προέλαβαν…
Οἱ ἄλλοι εἴπαμε, ψυχανθῆ!

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. Τί εἶναι τά ψυχανθῆ; Τὸ καλλίτερο λίπασμα!!! Ῥωτήσετε στὴν Γεωπονική! Αὐτοὶ ξέρουν!

Υ.Γ.2. Κρατᾶ καὶ τὴν σημαία… Τρομάρα του!

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply