Μαζεύει πτώματα τό τμῆμα ἀνθρωποκτονιῶν

Μέχρι ποῦ θά φθάσῃ αὐτή ἡ κατάστασις; Ποιός θά προστατεύσῃ τούς πολίτες; Πόλεμο ἔχουμε;

Ἡ συντριπτική πλειοψηφία τῶν ἐγκληματιῶν εἶναι ἀλλοδαποί ἀλλά οἱ «κυβερνῶντες κοιμοῦνται» διότι προστατεύονται ἀπό τήν ἀστυνομία πού ἐμεῖς πληρώνουμε. Τό μόνο πού τούς ἐνδιαφέρει εἶναι νά κάνουν τά χατήρια τῶν ἀφεντάδων τους.

Μινώταυρος

Τρόμος στις συνοικίες της Αττικής μετά τον δολοφονικό «Αρμαγεδδώνα» με θύματα κυρίως ηλικιωμένους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Μέσα σε 10 μέρες από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει 4 πτώματα. Το κίνητρο κατά πληροφορίες πανομοιότυπο, όπως και η σκηνή της δολοφονίας: Ληστεία μετά φόνου. Θύματα φιμωμένα, δεμένα χειροπόδαρα, χτυπημένα στο κεφάλι και στο σώμα, σπίτια αναστατωμένα, σε κάποιες περιπτώσεις σκόρπια αποτυπώματα, ανοιχτά ντουλάπια και συρτάρια. Μανία κακού για μια χούφτα ευρώ ή για μερικά χρυσαφικά. Μηδενική θεώρηση στην αξία της ανθρώπινης ζωής και δράστες-μηχανές θανάτου που μπαίνουν από παντού: Από μισάνοιχτες πόρτες, ανασφάλιστα παράθυρα ή ξεγελούν τα θύματα τους με την επικίνδυνα παρελκυστική πολιτική της προσποίησης του ταχυδρόμου, του κούριερ ή του τεχνικού του ΟΤΕ της ΔΕΗ ή της ΕΥΔΑΠ.

Χτες το πρωί στα Βίλλια Αττικής, περιοχή στην οποία η αστυνόμευση είναι ανύπαρκτη, γείτονες και συγγενείς 82χρονης ανησύχησαν όταν δεν την είδαν να βγαίνει από το σπίτι όπως συνήθιζε για να τους πει μια καλημέρα. Μπαίνοντας στην ισόγεια κατοικία επί της οδού Καραΐσκάκη την βρήκαν σκοτωμένη. Σύμφωνα με την Αστυνομία έφερε τραύμα, πιθανόν από μαχαίρι, στο κεφάλι. Η είσοδος ήταν παραβιασμένη και το σπίτι αναστατωμένο.

ΔΑΦΝΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Δολοφονημένος βρέθηκε 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη. Η αστυνομία ανακοίνωσε το συμβάν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου. Το θύμα ήταν χειροπόδαρα δεμένο και φιμωμένο, δεν έφερε εμφανή χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που υπήρχε διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο. Ο 30χρονος έμενε με τους γονείς του και ο πατέρας του που τον εντόπισε φέρεται να έχει καταθέσει στην ασφάλεια ότι διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο και ότι από το χρηματοκιβώτιο έλειπαν 100-150.000 ευρώ. Έγινε γνωστό ότι το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι το θύμα πιθανόν να άνοιξε μόνο του στους δράστες ή τον δράστη. Άρα ο φονιάς πήγε εκεί «συστημένος» να σκοτώσει.

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Έναν 85χρονο που διέμενε μόνος του σε πολυκατοικία επί της οδού Αριστείδου στην Καλλιθέα σκότωσαν άγνωστοι ή άγνωστος. Το θύμα εντοπίστηκε πρωινές ώρες με τραύμα στο κεφάλι. Ο ηλικιωμένος προσπαθούσε να αυτοεξυπηρετείται σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν εμφανή ίχνη διάρρηξης. Και αυτός(όπως και άλλοι που δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο)πρέπει να ξεγελάστηκε από κατσαπλιάδες που τον έπεισαν να ανοίξει την πόρτα στο θάνατο.

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Την δολοφόνησαν την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της.

Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη. Ο γιος της ήταν ο πρώτος που την βρήκε και έπαθε σοκ. Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα της κουζίνας, δεμένη και φιμωμένη με ταινίες, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Πιθανολογείται ότι άνοιξε η ίδια στους δολοφόνους της. Το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο και έφερε εικόνα έρευνας από τους δράστες. Άνδρες της σήμανσης εξερεύνησαν το σπίτι για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Σε ανάλογες περιπτώσεις εαν δράστης είναι σεσημασμένος και αφήσει ίχνη, υπάρχουν πιθανότητες να συλληφθεί. Εαν όμως οι δύσμορφοι άγγελοι του θανάτου είναι «περαστικοί» από την Ελλάδα υπάρχει ενδεχόμενο να μην πέσουν ποτέ στα δίχτυα του νόμου.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply