Ἔχει δίκαιον βουνὸ ὁ Πάγκαλος!!! Πρέπει νὰ τὸν θάψῃ τὸν Ἄκη διὰ παντός!

Μήπως καὶ μπορέσῃ νὰ θάψῃ καὶ τὸ δικό του παρελθόν, ἀλλὰ κυρίως τὴν δική μας μνήμη!!!
Τώρα τὸ παίζει ἀγανακτισμένος… Κάποτε ὅμως; Νὰ τὸν θάψῃ!!! Νὰ τὸν θάψῃ!!! Σὲ πηγάδι κατὰ προτίμησι γιὰ νὰ μὴν ἐπιστρέψῃ ἀργότερα….

Καλέ, μὴν ἐκνευρίζεσθε! Ναί, πρέπει νὰ τὸν θάψῃ γιὰ τὰ καλά!
Διότι ἐὰν δὲν τὸν θάψῃ, τὸ γνωρίζει ὁ ἴδιος πολὺ καλά, πρέπει νὰ πάῃ μόνος του καὶ νὰ ἀνοίξῃ τὸν λάκκο του περιμένοντας τὸ τέλος. Ἀλλὰ ἐπεὶ δὴ ἀγαπᾷ περισσότερο τὰ παϊδάκια ἀπὸ τὸν …λάκκο του, πασχίζει νὰ κερδίσῃ χρόνο, μήπως καὶ φάῃ περισσότερα παϊδάκια…
Τί καλλίτερο λοιπόν ἀπό τό νά θάψῃ μόνον του τόν Ἄκη τώρα; Ἐλπίζει ὁ φουκαρᾶς…
Ἐλπίζει πὼς θὰ γλυτώσῃ… Ἄν καὶ ξέρῃ…

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω στη δίκη του Ἀκη, θα τον θάψω!

Σαφή θέση για τη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου πήρε ο Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ που τον υποστήριζαν και εξαιτίας των οποίων θα μπορούσε να είχε γίνει και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5, είπε μεταξύ άλλων: «Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Ακη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ακη, θα τον “θάψω”.
Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στο πουλήσουν (τον εξοπλισμό) και να τους πεις “για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα”. Είχε και παράπονο (ο Ακης) και μου το είχε πει κατά καιρούς. “Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου”. Υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα».
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση Κικίλια: «Θεωρώ αδέξιο το χειρισμό Κικίλια. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, έπρεπε να τεθεί μεγάλο μέρος των οργανισμών αυτών, να γίνουν εισηγήσεις από όλους τους υπουργούς που έχουν πρόβλημα με τον εκπρόσωπο ή πρόεδρο ή επί κεφαλής του κάθε οργανισμού. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο υπουργός (την παραίτηση). Έπρεπε να πάει στον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές».

πηγή

Μὴ μοῦ ἐκνευρίζεσθε!!! Μὴν ἐξοργίζεσθε!!!
Εἴπαμε, καλὰ τὰ λέει ὁ Θοδωρῆς. Παλαιὰ καραβάνα….
Εἶναι τώρα καιροί νά τρέχῃ σέ δικαστήρια; Κι ἐάν ξετρυπώσουν ἐκεῖ μέσα κάποιο ἔνταλμα γιά τό χαράτσι πού δέν μποροῦσε νά πληρώσῃ; Ἤ ἐάν τόν κρατήσουν μέσα γιά τά μή δεδηλωμένα …θαπτικά;
Δὲν παίζουν μὲ αὐτά! Ποτέ!
Κι ὁ ἀντιπρόεδρος ξέρει ποῦ ἀκριβῶς ἐξημερώθη….
Τὴν περιμένει τὴν καμπάνα… Καὶ γνωρίζει πόσο δυνατὰ θὰ κτυπήσῃ…
Ξέρει!

Φιλονόη.

Υ.Γ. 1. Ὅταν ὁ λαὸς εἶναι σοβαρός, κατὰ τὸν σύντροφο Θοδωρῆ, πρέπει μάλλον νὰ ψηφίζῃ μΠατΣοΚ!!! Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ μόνον βγαίνουν ὅλα τὰ συμπεράσματα!!!

Υ.Γ.2. Ἀλήθεια, ἐάν ὁ Ἄκης ἀνελάμβανε τά ἡνία τοῦ μΠατΣοΚ, ὁ σύντροφος Θοδωρῆς θά ἀπεκόβετο; Δέν θά ἐστήριζε τήν κομματική φαγάνα πού τόν ἐξέθρεψε; Ἔ;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply