Ναί, ἡ σημαία τοὺς ἔφταιγε!

Μωρὲ μυαλὰ νὰ σοῦ πετύχουν…
Φταίει ὁ γάιδαρος καὶ βαροῦν τὸ σαμάρι.
Φταίει ὁ πρύτανις καὶ κατεβάζουν τὴν σημαία.
Δῆλα δή, τί νά σκεφθῇ κάποιος γιά τά μυαλά τους;  Πώς στέκουν στήν θέσι τους;
Καὶ καλά….
Ποῦ πῆγαν νά τό κάνουν αὐτό;
Στό ὑπουργεῖο; Στό σπίτι τοῦ Ἀρβανιτοπούλου; Ἤ μήπως σέ ἕνα δημόσιο ἵδρυμα πού συμβολίζει τήν παιδεία καί τήν πνευματική ἐλευθερία;

Ἔ ῥὲ κάθαρσις ποὺ μᾶς χρειάζεται!!!
Τούμπα νὰ ἔλθῃ ὁ κόσμος μᾶς πρέπει!

Φιλονόη.

Αντιεξουσιαστές κατέβασαν την ελληνική σημαία στα Προπύλαια μετά το κλείσιμο του Indymedia [εικόνες]

Την ελληνική σημαία στα Προπύλαια κατέβασαν περίπου πενήντα αντιεξουσιαστές ως ένδειξη συμπαράστασης για το κλείσιμο του Indymedia και στη θέση της ανέβασαν τη σημαία των αντιεξουσιαστών. Παράλληλα σήκωνασαν πανό το οποίο έγραφε «Υψώστε τη φωνή σας κατά της κρατικής λογοκρισίας» που φέρει την υπογραφή του site.

Η διαμαρτυρία των αντιεξουσιαστών, έγινε την ώρα που μέσα στο κτίριο του Πανεπιστημίου γινόταν η ορκωμοσία πτυχιούχων φοιτητών, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίες περικύκλωσαν το κτίριο.

Τελικά στη μια το μεσημέρι η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές περίπου 30 ατόμων και κατέβασε το πανό και την σημαία από το κτίριο.

Την καταδίκη όλων των κομμάτων για το περιστατικό ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου

«Η βίαιη υποστολή της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Αθήνας προσβάλλει το φρόνημα όλων των Ελλήνων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Επίσης, έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια που πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, «ακόμα και από τα κόμματα που απέφευγαν να καταδικάσουν αντίστοιχες ενέργειες στο παρελθόν».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος ήταν εκείνος ο οποίος έδωσε την εντολή να διακοπεί στις 11 Απριλίου η παροχή της ισχύος στη συχνότητα 100,1 ΜΗΖ και της πρόσβασης στο δίκτυο που είχαν οι χρήστες του Athens Indymedia

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply