Γρίπες… Γρίπες… Πολλὲς γρίπες…

Γρίπες ἔφτιαξαν οἱ  Ἄγγλοι, καὶ φτιάχνουν, ἀλλὰ δὲν τοὺς μαλώνουν…
Γρίπες ἔφτιαξαν, καὶ φτιάχνουν, τὰ ἀμερικανά, ἀλλὰ πάλι δὲν τὰ μαλώνουν…
Γρίπες ἔφτιαξαν, καὶ φτιάχνουν οἱ Ῥῶσσοι, ἀλλὰ δὲν τοὺς μαλώνουν…
Γρίπες ἔφτιαξαν, καὶ φτιάχνουν οἱ Γάλλοι, ἀλλὰ δὲν τοὺς μαλώνουν
Γρίπες ἔφτιαξαν, καὶ φτιάχνουν οἱ Ἰσπανοί, ἀλλὰ δὲν τοὺς μαλώνουν…

Γρίπες ἔφτιαξαν, καὶ φτιάχνουν οἱ Γερμανοί, ἀλλὰ πάλι δὲν τοὺς μαλώνουν…
Μόλις ὅμως ἔφτιαξαν καὶ οἱ Κινέζοι γρίπες ἔπεσαν νὰ τοὺς φᾷν!.

Ὅσοι  φτιάχνουν γρίπες, ἀλλὰ γρίπες θανατηφόρες, ἔχουν ἄλλοθι. Πρέπει λέει νὰ τὶς φτιάξουν γιὰ νὰ μελετήσουν τὸ πῶς θὰ ἐξελίσσονταν ἐὰν τὶς ἀφήναμε ἥσυχες. Ἐπεὶ δὴ ὅμως δὲν τὶς ἀφήνουμε ἥσυχες, ἀλλὰ τοὺς ἀλλάζουμε τὰ φῶτα, δὲν συζητᾶμε πλέον γιὰ γρίπες ἀλλὰ γιὰ βιολογικὰ ὅπλα.
Διότι σίγουρα κάποια ἀπὸ αὐτές, εἶτε «κατὰ λᾶθος» εἶτε γιὰ λόγους στηρίξεως τῆς ἐπιστήμης (λέμε καὶ κάποια μπαρούφα κάπου κάπου), πρὸ κειμένου νὰ ἐνισχυθῇ ἡ ἔρευνα, διαφεύγει… Καὶ τότε καταγράφονται τὰ ἀποτελέσματα τοῦ …πειράματος σὲ …νεκρούς!!!!

Ἔχουν ξεκινήσῃ οἱ γρίπες λοιπὸν καὶ ξεχύνονται μέσα στοὺς πληθυσμοὺς ἀνεξέλεγκτες.
Ξέρετε ὅμως τί σημαίνει ἀνεξέλεγκτος γρίπη αὐτοῦ τοῦ εἴδους;
Σημαίνει θανατηφόρα σὲ ποσοστὰ τοῦ πληθυσμοῦ ποὺ φθάνουν τὸ 93-95%.
Δῆλα δὴ συζητᾶμε γιὰ ἕνα ὑπερόπλο τέτοιο, ποὺ ὅποιος τὸ διασκορπίζει θὰ ἔχῃ καὶ τὴν νίκη κηρυγμένου, ἤ ἀκηρύκτου πολέμου.
Εἶναι στραβὸ λοιπὸν ποὺ ἔφτιαξαν καὶ οἱ Κινέζοι γρίπες. Θεόστραβο.
Νά πῶ πώς δέν τούς ἄρεσε; Ψέμματα θὰ εἶναι. Διότι ἀπὸ κάπου κάτι θὰ «ξεφύγῃ κατὰ λᾶθος» καὶ θὰ ἔχουν ὅλες ἐκεῖνες τὶς ἐπίσημες δικαιολογίες ποὺ χρειάζονται, πρὸ κειμένου νὰ γεμίσουν τὸν πλανήτη μὲ γρίπες μά, κυρίως μέ…
…νεκρούς!!!

Φιλονόη

Έφτιαξαν θανατηφόρα γρίππη στην Κίνα

Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις

Την έντονη αντίδραση επιστημόνων από όλο τον κόσμο προκάλεσε η δημιουργία ενός νέου θανατηφόρου στελέχους της γρίππης που κατασκεύασαν προσχεδιασμένα στο εργαστήριο Κινέζοι ερευνητές. Αν και το πείραμα που έκαναν δεν ξέφυγε από τα επιστημονικά όρια, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, οι συνάδελφοί τους προειδοποιούν πως «η δημιουργία και μόνο ενός τόσο επιθετικού στελέχους θέτει το πείραμα εκτός των ορίων ασφαλείας για τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Η συνήθης τακτική

Η κατασκευή νέων ιών στο εργαστήριο είναι μια συνήθης τακτική και χρησιμοποιείται ώστε να «προβλεφθεί η φύση». Η τακτική που ακολουθείται σε τέτοιου είδους πειράματα είναι να προσπαθήσουν να προβλέψουν την εξελικτική πορεία ενός στελέχους ιού μέσα στην φύση για τα επόμενα πέντε χρόνια, να δημιουργήσουν το αντίστοιχο στο εργαστήριο, ώστε ακολούθως να φτιάξουν και το αντιιικό φάρμακο ή εμβόλιο για να αποφευχθεί πανδημία με πολλούς νεκρούς. Ο τελικός στόχος δηλαδή είναι η πρόληψη.
Οι Κινέζοι, ορμώμενοι από τα δύο πιο πρόσφατα και επικίνδυνα στελέχη του ιού της γρίππης, αυτό της νέας γρίπης (Η1Ν1) και της γρίππης των πτηνών (Η5Ν1), απεφάσισαν να τα συνδυάσουν και να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό και εύκολα μεταδοτικό νέο ιό της γρίππης. Ποιο ήταν το σκεπτικό τους;

Το στέλεχος Η1Ν1 μεταδίδεται πολύ εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα θανατηφόρο και τα υπάρχοντα φάρμακα το σκοτώνουν. Από την άλλη, το Η5Ν1 δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά μόνον από πτηνό σε άνθρωπο. Οταν όμως κάποιος το κολλήσει, έχει 60% πιθανότητες να πεθάνει.

Το νέο στέλεχος

Οι Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα νέο στέλεχος που έχει την μεταδοτικότητα του Η1Ν1 και την επικινδυνότητα του Η5Ν1, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκαναν σε γουρούνια και τα αποτελέσματα που δημοσίευσαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Science».

Επιδημιολόγοι και ιολόγοι υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους πειράματα χρειάζονται πολύ καλύτερο σχεδιασμό και μέτρα ασφαλείας λόγω των «επιθετικών ιών που δημιουργούνται στο εργαστήριο» και δεν μπορούν να φυλάσσονται απλώς σε ένα κτηνιατρικό εργαστήριο. «Απόλυτη ανευθυνότητα» καταλογίζει στους Κινέζους ο λόρδος Μέι της Οξφόρδης και πρώην πρόεδρος της Βασιλικής Ιατρικής Ακαδημίας. «Ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν τον επιθετικό ιό για να αναπτύξουν φάρμακα και εμβόλια. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τους ώθησε η τυφλή φιλοδοξία που έχουν, δίχως καμμία αίσθηση του τι δύνανται να προκαλέσουν», εξηγεί ο ίδιος.
Για τον Σιμόν Γουάνι-Χόμπσον από το Ινστιτούτο Παστέρ και άλλους σημαντικούς ερευνητές, το παγκόσμιο πεδίο της έρευνας ιών δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε, γι’ αυτό και ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι ειδικοί να παρασκευάσουν εμβόλιο πριν από την εμφάνιση κάποιου ιού με την μορφή επιδημίας.
Υ.Γ. Ποιός τό παρουσιάζει ὡς θέμα; Ἔ; Ὁ ὀργανισμός τοῦ ΔΟΛου; Ἔ… Στημένο εἶναι!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply