Ἀπάντησις σὲ ἀναφορά.

Η προώθηση στην Βουλή από τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, άρθρου μου για τις περικοπές των μισθών των πιλότων, βατραχανθρώπων, ανδρών των ειδικών δυνάμεων, έτυχε επιλεκτικής απάντησης από τους Υπουργούς “Εθνικής Άμυνας” και Οικονομικών.
Κουβέντα όμως για τα υπόλοιπα!!!!
Ούτε από τον κύριο Νικολόπουλο, ούτε από τους παραπάνω!
Γιατί όλοι τους υπηρέτησαν Κυβερνήσεις οι οποίες ενέχονται για όλα τα αναφερόμενα! Γιατί όλοι τους ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο γιά να μην χάσουν τα 8.000¤ αποζημίωση, το 25% φορολογική απαλλαγή, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα προκλητικά προνόμια, τους μετακλητούς και τους διορισμούς συγγενών σε υψηλόμισθες θέσεις. Την στιγμή που ένα χωριό 3.500 Ελλήνων έχει οδηγηθεί στην αυτοκτονία, εξ αιτίας των νόμων που ψήφισαν και των κυβερνήσεων που στήριξαν.
Το Αίσχος-Ντροπή στους Ταγούς. ισχύει και για τα παραπάνω και για τους παραπάνω.
Και για να αντιληφθούμε το μέγεθος της κοροϊδίας της “αγέλης” των 300 που κατασπαράσσει τους Έλληνες, και το δημόσιο θέατρο που παίζουν, δείτε μια χαρακτηριστική συζήτηση off camera κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, μεταξύ δύο “πολιτικών αντιπάλων” και πως βολεύουν μεταξύ τους συγγενείς και φίλους ενεργώντας στο παρασκήνιο ως συντεχνία και όχι ως μέλη “αντίπαλων” κομματικών παρατάξεων:

Αίσχος-Ντροπή στους Ταγούς.

Εσείς κύριε Νικολόπουλε, γνωρίζεται κάτι για τους διορισμούς συγγενών στην Βουλή;

Ἴων Πολιάδης

Ἀπάντησις σὲ ἀναφορά.1

Ἀπάντησις σὲ ἀναφορά.2

Ἀπάντησις σὲ ἀναφορά.3

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply