Νὰ σταματήσουν τὰ ἐπικίνδυνα παιχνίδια μὲ τὰ ἀκάλυτπα «ἀμερικανικὰ ὁμόλογα» τῶν 600 δις.

Κύριε Διευθυντά

Η Κύπρος βρίσκεται σε μια πολύ δυσχερή θέση, ακολουθώντας τηn γενικότερη παγκόσμια κρίση, και προσπαθώντας να επιτύχει μια βιώσιμη λύση για την οικονομική δυσπραγία. Η πορεία και οι πολιτικές αποφάσεις των επoμένων ωρών σίγουρα είναι δύσκολες και θα αποβούν σημαντικές για το μέλλον, όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει να αποφύγουμε τεχνητές κρίσεις και προσπάθειες διχασμού, από όπου και αν προέρχονται. Είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να οδηγήσει στην πόλωση και σε μεταβολή του πολιτικού σκηνικού, σε βάρος όλων των υγιώς σκεπτομένων πολιτών, ανεξάρτητα των πολιτικών-κομματικών πεποιθήσεων τους.

Η πρόταση δανειοδοτήσεως προς την Κυπριακή Κυβέρνηση από την οργάνωση End National Debt εκφράστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, σε συνάντηση της οργανώσεως με μέλη του Υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου. Εκ μέρους της οργανώσεως αυτής παρέστησαν ο Αρτέμιος Σώρρας, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο Κωνσταντίνος Σαμπράκος, ο οικονομολόγος Ιωάννης Κότταρης, ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαδάκης, και οι οικονομολόγοι Βίκυ Χαραλάμπους και ο Μάριος Έλληνας.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την προέλευση και πορεία των συναλλαγματικών αυτών είναι πλέον στα χέρια μας. Τα χρεόγραφα αυτά είναι άχρηστα, χωρίς καμμία αξία και στηρίζονται σε ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ένας Αμερικανός πρώην δικηγόρος, ο Stephen Louis Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνον. Οι θεωρίες αυτές έχουν κριθεί στα αμερικανικά δικαστήρια και έχει ζητηθεί από τον κ. Wozny να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την απάτη και πρέπει να προωθηθούν στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι:

1.Διεθνής Συναλλαγματική – International Bill of Exchange στο ποσό των 48 δισεκατομμυρίων 926 εκατομμυρίων δολλαρίων, προερχομένη από το ανυπόστατο χρέος που δημιούργησε ο Stephen Louis Wozny. Αυτό είναι ένα από τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούν ο Αρτέμιος Σώρρας και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης και τα οποία έχουμε στην κατοχή μας, επίσημα από τις αρχές της Πολιτείας της Washington. Αυτό είναι το ακριβές ποσό που δήλωσε πως θέλει να δανείσει στην Κύπρο η συγκεκριμένη οργάνωση.

2.Δήλωση UCC3 τροποποιήσεως χρέους: το ανυπόστατο χρέος μεταβιβάζεται από την offshore εταιρεία Red Panther Limited στον Αρτέμιο Σώρρα.

3.Εξουσιοδότηση (Power of Attorney) μέλους του κυκλώματος προς τον Αρτέμιο Σώρρα: ο συνεργάτης του Wozny, James Salmon, έδωσε στον Αρτέμιο Σώρρα, κάτοικο Πάτρας, με προσωπική εξουσιοδότηση το δικαίωμα διαχειρίσεως και πωλήσεως των συγκεκριμένων παρανόμων, αστηρίκτων και ακαλύπτων συναλλαγματικών.

4.Μονομερές τιμολόγιο από τον Stephen Louis Wozny που δείχνει την προέλευση των «χρημάτων»: η δημιουργία του εικονικού «χρέους» των 2.85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τον κ. Wozny έγινε στην βάση της αναρτήσεως της διαγραφής του από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington. Θεωρεί ότι πρέπει να λάβει 2.85 τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς δικαστική απόφαση, γιατί το όνομα του είναι trademark!

5.Δήλωση UCC1 αρχικής συναλλαγματικής: η «δημιουργία» του ανυποστάτου χρέους του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς την Red Panther Limited. Αυτό το χρέος κόπηκε σε κομμάτια και δόθηκε προς χρήση στον Αρτέμιο Σώρρα.

6.Διάψευση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington για το ανυπόστατο χρέος.

Ζητάμε την άμεση κινητοποίηση των Κυπριακών Αρχών για την αποφυγή φαινομένων πανικού και προσπαθειών απορρυθμίσεως του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ

Γεώργιος Γιαβής, Τρίπολη

Γεώργιος Γιαλτουρίδης, Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ

Ελευθέριος Ρήνος, Ιατρός, Ρόδος

συνημμένα

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply