Αὐτομαστιγώματα καὶ ἀντιῤῥατσιστικὸς νόμος.

Ένας αναγνώστης μας από το εξωτερικό μας έστειλε μία μικρή αλλά ενδιαφέρουσα έρευνα. Αποφασίσαμε να τη δημοσιεύσουμε για δύο λόγους: α) Διότι διαφωτίζει τις δολοπλοκίες που χρησιμοποιούνται για να καταθέτουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια οι διάφορες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. β) Επειδή αποδεικνύει ότι οι “άρχοντες του συστήματος” δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα.
 
Γράφει ο  Χ.Ξ.
 
Τα γεγονότα που θα διαβάσετε ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά, και τα βρήκα κάνοντας μια σύντομη έρευνα στο αστυνομικό δελτίο μεγάλων  ξένων πρακτορείων ειδήσεων.
 
BBC NEWS  13 Ιουλίου, 2004.
Η αστυνομία στη Γαλλία συνέλαβε μία γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είχε αποτελέσει αντικείμενο μιας  συγκλονιστικής αντισημιτικής επίθεσης. Η κίνηση  αυτή  έγινε αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ιστορία της, τέσσερις ημέρες μετά την υποτιθέμενη επίθεση σε ένα τρένο στα προάστια του Παρισιού. Η 23 χρόνη γυναίκα είπε ότι έξι άνδρες έκοψαν τα ρούχα της και ζωγράφισαν σβάστικες πάνω στο σώμα της, υποθέτοντας ότι ήταν Εβραία. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης – επικαλούμενα ανώνυμες πηγές της αστυνομίας – η γυναίκα στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι είχε κατασκευάσει την ιστορία…( ΠΗΓΗ )
BBC NEWS  30 Αυγούστου , 2004
Η αστυνομία στο Παρίσι συνέλαβε έναν άνδρα σε σχέση με τον εμπρησμό σε ένα εβραϊκό κοινοτικό κέντρο, που αρχικά υποτίθεται ότι ήταν μία αντι-σημιτική επίθεση. Τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ύποπτος είναι ένας εβραίος που εργαζόταν  εκεί. Σβάστικες και αντι-Εβραϊκά συνθήματα είχαν γραφτεί στους τοίχους του κέντρου της κοινότητας στο ανατολικό Παρίσι , πριν πυρποληθεί  την νύχτα της 21ης Αυγούστου. Η υπόθεση ότι η φωτιά ήταν μια αντισημιτική επίθεση οδήγησε τους Γάλλους ηγέτες να μιλήσουν έντονα και να “κηρύξουν τον πόλεμο ενάντια στο ρατσισμό”. Ο Υπουργός των Εξωτερικών του Ισραήλ, Silvan Shalom, περιόδευσε στο σημείο μια-δυο μέρες μετά την πυρκαγιά, καταδικάζοντας την επίθεση, και επαίνεσε τις προσπάθειες της Γαλλίας να περιορίσει την άνοδο του αντισημιτισμού στη χώρα.( ΠΗΓΗ )
 
Live  LeaK , 5 Νοεμβρίου 2007
Εβραία φοιτήτρια ζωγραφίζει σβάστικα πάνω στην πόρτα. Η υπόθεση των 6 σβαστικών σχεδιασμένων πάνω στη πόρτα της πρωτοετούς φοιτήτριας του  κολλεγίου George Washington έχουν ένοχο και αυτός είναι η ίδια η φοιτήτρια. Η αστυνομία κατηγορεί την Sarah Marshak για τις σβάστικες. Η Μarshak συνελήφθη από μία κάμερα τοποθετημένη στο προθάλαμο, να σχεδιάζει τις σβάστικες. Τα πράγματα τώρα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για αυτή ως φαίνεται, και μάλλον θα αποβληθεί από το κολέγιο.( ΠΗΓΗ )
 
Independent Online, 20 Οκτωβρίου 2000.

Βερόνα, Ιταλία – Ένας δάσκαλος  εβραϊκής καταγωγής στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της πόλης της Βερόνας, την Παρασκευή ομολόγησε στους δικαστές ότι είχε κατασκευάσει  μια ιστορία, ότι έπεσε  θύμα αντισημιτικής επίθεσης από τρεις νεαρούς. Ένα μήνα πριν, ο Luis Marsiglia είχε δημιουργήσει σοκ σε όλη την Ιταλία, μετά την αφήγηση του στην αστυνομία ότι  είχε κτυπηθεί από νέους που κρατούσαν μεταλλικά ρόπαλα(…) Ο δάσκαλος είπε ότι είχε ήδη δεχθεί αντισημιτικές απειλές από τους πρώην μαθητές του στο σχολείο Scipione Maffei. Η επίθεση προκάλεσε την έντονη καταδίκη των εβραϊκών κοινοτήτων της Ιταλίας και παρακίνησε κινδυνολογικές αναφορές σχετικά με την άνοδο της νεοναζιστικής βίας, από τις μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας. Οι πολιτικοί από τα  αριστερά και δεξιά πολιτικά κόμματα είχαν σπεύσει να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τον καθηγητή θεολογίας. Ωστόσο κατά την ανάκριση την Παρασκευή,  ο Marsiglia είπε στον ανακριτή της Βερόνας, ότι η επίθεση δεν έγινε ποτέ.( ΠΗΓΗ )

Francis Joseph Cohen

Ο κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμα, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Θα τελειώσω όμως με μια άλλη πληροφορία: Ο αρχηγός του Εθνικοσοσιαλιστικού  κόμματος  της Αμερικής (National Socialist Party of America) την δεκαετία του ’70 ήταν ο εβραίος Francis Joseph Cohen. Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί, ας το έχουμε υπόψη μας…
Ἐπεὶ δὴ τίποτα ἄσχετο μὲ τὸ ὁ,τιδήποτε, ἐμέναν ὅλο αὐτὸ μοῦ θυμίζει τὸ πρόσφατο νομοσχέδιο γιὰ τὰ ζῶα, ποὺ λέει πὼς ὅταν κάποιο ζῶο χαρακτηρίζεται ὥς ἐπικίνδυνο, ὁδηγεῖται στὴν εὐθανασία.
Ἀλλὰ αὐτὸς ὁ χαρακτηρισμός, ὁ ἄτιμος, μπορεῖ νὰ προέλθῃ ἔτσι, ἀπὸ ὁπουδήποτε, γιὰ ὁ,τιδήποτε.
Δῆλα δή, εἶμαι ὑπάνθρωπος κι ἐσὺ φιλόζωος, σοῦ τραβῶ μίαν καταγγελία καὶ ὅλα τὰ ζωάκια ποὺ φιλοξενεῖς, δίχως ἔρευνα, θανατώνονται.
Μήπως κάτι δέν καταλάβαμε; Ἔ;
Υ.Γ. Πάντως λίγο αὐτομαστίγωμα πάντα κάνει καλό. Ἀρκεῖ νὰ αὐτομαστιγώνεται τὸ κατάλληλον ἄτομο γιὰ τὸν κατάλληλον λόγο. Ἐὰν γίνεται γιὰ λόγους προπαγάνδας, τς… Τζᾶμπα πάει!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply