Μία πολύ βολική ἀπεργία;

Σκοτάδι ενημέρωσης για τα περί ΕΡΤ.

Η “ευθιξία” των μεγαλοδημοσιογράφων των ιδιωτικών καναλιών να συμπαρασταθούν με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, εξυπηρετεί μόνον την τρικομματική Κυβέρνηση.
Την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει και σε προηγούμενες παλλαϊκές κινητοποιήσεις.
Η σιγή θυμίζει- για όσους θυμούνται- εποχές “γύψου” κάθε ελεύθερης φωνής
Φαντάζομαι αν οι προθέσεις των δημοσιογράφων των ιδιωτικών καναλιών ήσαν αγαθές, θα είχαν αφήσει ένα κανάλι “υπηρεσίας” για την ενημέρωση των πολιτών. 
Για ακόμη μία φορά στόχος των μνημονιακών κυβερνήσεων είναι η σμίκρυνση της πραγματικής εικόνας, η κόπωση των αντιδρώντων και στο τέλος η επέμβαση των δυνάμεων καταστολής του Πατακού (συγνώμην Δένδια).
Η δε ανοχή που δείχνουν οι δύο “φτωχοί συμπέθεροι” της Κυβέρνησης αποδεικνύει ότι τα γνώριζαν όλα! 
Άλλωστε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι είχε συνεργασία επί του θέματος με τον Σαμαρά.
Και όμως, όλοι αυτοί οι δήθεν ενδιαφερόμενοι πλούσιοι πολιτικοί, για τον εξορθολογισμό της Ελληνικής Οικονομίας και τον περιορισμό της σπατάλης (που οι ίδιοι τουλάχιστον ανέχονταν)  δεν κλείνουν  τον πλέον σπάταλο φορέα   αποτελούμενο μόνον από υψηλόμισθα golden-boys & girls που κάνουν πάρτυ με τα χρήματα των πολιτών και που δεν υπακούν στο Σύνταγμα και στους νόμους: την Βουλή.

Ἰωάννης  Δέμος

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply