Τὰ φυσικὰ ὀξέα κατὰ τοῦ καρκίνου.

Ἔχω γράψῃ πολλὲς φορὲς γιὰ τὶς λύσεις σὲ κάθε πρόβλημα ὑγείας. Πιστεύω βαθύτατα πὼς εἶναι ἐκεῖ, ἔξω, ἐμπρὸς στὰ μάτια μας καὶ περιμένουν ἁπλῶς νὰ τὶς χρησιμοποιήσουμε.
Τώρα λοιπὸν ἐπισήμως τὰ ὀξέα, τὸ ὀξικὸ καὶ τὸ κιτρικό, ποὺ ἐμπεριέχονται ἀντιστοίχως στὸ ξύδι καὶ στὸ λεμόνι, ἔρχονται νὰ προλάβουν ἤ νὰ θεραπεύσουν τὸν καρκίνο. Ἐπίσημε πηγές, ὄχι ῥάδιο ἀρβύλα….

Μήπως νά σταματήσουμε τά περί ἐρευνῶν καί νά στραφοῦμε στήν παραδοσιακή μας διατροφή καί ἰατρική; Μήπως ὁ Ἱπποκράτης ἔχει περισσότερα νά μᾶς προσφέρῃ;

Φιλονόη.

STOP στον καρκίνο από το…ξύδι

Εκπληκτικά χαρακτήρισαν οι γιατροί τα αποτελέσματα μιας μελέτης που παρουσιάστηκε στο Σικάγο σχετικά με ένα νέο, γρήγορο και φθηνό τεστ πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Θεωρούν ότι, το συγκεκριμένο τεστ θα μπορούσε να σώσει ετησίως δεκάδες χιλιάδες γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες, εντοπίζοντας τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και καθιστώντας δυνατή την έγκαιρη θεραπεία.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε η αποτελεσματικότητα του φθηνού τεστ, το οποίο μπορεί να γίνει από ντόπιους εθελοντές μετά από εκπαίδευση δυο εβδομάδων, χωρίς ακριβό εξοπλισμό.

Η διαδικασία που υποβάλλεται μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του τεστ είναι η εξής: o τράχηλος της μήτρας αλείφεται με αραιωμένο ξύδι, το οποίο αλλάζει παροδικά το χρώμα των μη φυσιολογικών κυττάρων. Όπως αποδείχθηκε, η οπτική εξέταση χαμηλής τεχνολογίας μείωσε τους ρυθμούς θανάτου από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κατά 31%, ενώ εκτιμάται ότι θα μπορούσε να εμποδίσει 22.000 θανάτους στην Ινδία και 72.600 θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Η μελέτη, με επικεφαλής τον Δρ. Surendra Shastri από το Νοσοκομείο «Tata Memorial Hospital» στο Μουμπάι, ξεκίνησε το 1998. Οι ερευνητές υπέβαλαν μια ομάδα 75.360 γυναικών σε έλεγχο με το τεστ ξυδιού κάθε δυο χρόνια, ενώ ενημέρωσαν μια δεύτερη ομάδα 76.178 γυναικών για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, δίνοντας παράλληλα κουπόνια για δωρεάν τεστ ΠΑΠ, αν οι γυναίκες αυτές της ομάδας μπορούσαν να φτάσουν στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που κάποια γυναίκα και από τις δυο ομάδες εκδήλωνε καρκίνο, τότε λάμβανε δωρεάν θεραπεία στο νοσοκομείο.

Στην περίπτωση της πρώτης ομάδας που οι γυναίκες υποβάλλονταν τακτικά στο τεστ ξυδιού, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Μετά την ανακάλυψη ότι ο χυμός λεμονιού καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα και την ανακάλυψη για πρόληψη του καρκίνου από ένα τεστ με ξύδι, δε μπορώ παρά να σκεφτώ: μήπως η λύση για τη θεραπεία του καρκίνου είναι εκεί έξω και εμείς αναλωνόμαστε στις δοκιμές μέσω χημικών και φαρμακευτικών ουσιών; Μήπως;

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply