Ἡ αὐτοκριτικὴ ἑνὸς ΝεοΔημοκράτη.

Το προωθώ όπως μου το έστειλαν. μακάρι να ξυπνήσουν και οι άλλοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Μένει να μην χρειαστεί να… ξυπνήσουν και οι Συριζαίοι, γιατί έφτασε και εκεί η μόδα της κωλοτούμπας.
Ἴων Πολιάδης

 “Η αυτοκριτική  ενός Νεοδημοκράτη… 
Πέρυσι στις εκλογές του Μαΐου είχα την άποψη ότι ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. ήσαν εθνικοί μειοδότες και έτσι δεν ψήφισα Ν.Δ. αλλά άλλο νεοσύστατο Κόμμα. Σωστός; Σωστός θα μου πείτε.
 
Στις επαναληπτικές εκλογές, τρομοκρατήθηκα από τα περί εξόδου από την Ε.Ε., την δήθεν κατάρρευση των ταμείων και άλλα δεινά και πείστηκα από τις υποσχέσεις Σαμαρά και λοιπών πολιτευτών ότι δεν θα πάρουν άλλα μέτρα, δεν θα μου μειώσουν τον μισθό και την σύνταξη της μάνας μου και του πατέρα μου. Ότι θα καταργήσουν το χαράτσι και ότι δεν θα βάλουν άλλους φόρους. Ότι το 2013 θα αρχίσει η ανάκαμψη και έτσι ψήφισα Ν.Δ. Βλάκας; Βλάκας θα μου πείτε!
 
 
Στην συνέχεια όταν έβαλαν χέρι στους μισθούς και στις συντάξεις και συνέχισαν το χαράτσι, παπαγάλιζα και εγώ τα περί εθνικής ανάγκης και τις άλλες επικοινωνιακές μπούρδες, γιατί δεν ήθελα να πιστέψω ότι είμαι βλάκας επειδή τους ψήφισα. Ηλίθιος; Ηλίθιος θα μου πείτε!
 
Όταν ξεκίνησαν να λένε οι ξένοι ότι τα περί εξόδου από το Ευρώ ήσαν βλακείες και όσοι το διέδιδαν πολιτικοί απατεώνες, εγώ ευθυγραμμιζόμουνα με τον αρχηγό Σαμαρά και τον υπουργό Στουρνάρα και παπαγάλιζα ότι έλεγαν. Στουρνάρι; Στουρνάρι θα μου πείτε!
 
Όταν κατέβαιναν οι άλλοι στις απεργίες και στις πορείες, εγώ πάλι έβρισκα δικαιολογία για να μην κατέβω, παπαγαλίζοντας την ανάγκη των μέτρων που άκουγα από τον μπουμπούκο (μεταξύ μας: για να μην μου αφαιρέσουν από τον μισθό την ημέρα απεργίας). Ηλίθιος; Ηλίθιος θα μου πείτε!
 
Έκανα τα παράπονα στον βουλευτή που ψήφισα και αυτός με διαβεβαίωνε ότι έχει Εθνική Συνείδηση και ότι βλάπτει την Ελλάδα και στρέφεται κατά των πολιτών θα το καταψηφίσει. Και μετά βέβαια για να μην χάσει την καρέκλα το ψήφιζε. Πανηλίθιος; Πανηλίθιος θα μου πείτε! (Δεν θα τον πετύχω όμως κάπου; Όποτε τον συναντώ θα τον ξεφτιλίζω. Αυτόν και την γυναίκα του!!!)
 
Τώρα όμως τι να πώ; Ντρέπομαι για όλα τα παραπάνω! Συνειδητοποίησα ότι στις επαναληπτικές εκλογές  συμμετείχα με την ψήφο μου σε έγκλημα κατά του τόπου και των Ελλήνων. Στράφηκα εναντίον του γέρου πατέρα μου, της γριάς μάνας μου, του υιού μου, όλων των πατεράδων, των μανάδων και των παιδιών. Πίστεψα έναν λαοπλάνο χειρότερο από τους Παπανδρέου, έναν εκπαιδευμένο από τους δανειστές πολιτικό που μόνο στόχο είχε από το 1993 την πρωθυπουργία και γι’ αυτό  θυσιάζει την Ελλάδα και την Δημοκρατία, εξευτελίζοντας κάθε ψηφοφόρο που τον εμπιστεύτηκε. Τώρα θα του ρίξω μαύρο, κατάμαυρο και φούμο αν μου δοθεί η ευκαιρία! Τώρα αν με ξαναπείσει και τον ξαναψηφίσω, σας δίνω κάθε δικαίωμα όπου με συναντάτε να με φωνάζετε δυνατά μ@λ@κ@! Και πολύ μ@λ@κ@!!!
 
Ζητώ συγνώμην από τον πατέρα μου την μάνα μου το παιδί μου, τους Έλληνες για το κακό που έκανα.
Τώρα θα με ρωτήσετε τι θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές; Δεν ξέρω! Μπορεί Τσίπρα, μπορεί Χρυσή Αυγή, μπορεί κάποιο άλλο νέο μικρό κόμμα. Αρκεί να φύγουν αυτοί, οι δεξιοί και αριστεροί κωλοτούμπες που θυσιάζουν μία χώρα και ένα Έθνος στον βωμό του προσωπικού τους συμφέροντος ή χειρότερα, του συμφέροντος άλλων!!!
Βασίλειος Βλαχόπουλος
Πρώην πανηλίθιος Νεοδημοκράτης”

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply