Πίσω ἀπό τά ὁμυφυλοφιλικά κινήματα οἱ Ἑβραῖοι;

Νὰ ξεκαθαρίσω κάτι.
Οὐδέποτε θεώρησα ἕναν λαὸ ὑπεύθυνο γιὰ ὅλα τὰ κακὰ τῆς Μοίρας τοῦ πλανήτου.
Θεωρῶ ὅμως βαθύτατα ὑπευθύνους τοὺς διαχειριστὲς αὐτοῦ τοῦ λαοῦ.
Ὅσο περισσότερο ἕνας λαὸς χειραγωγεῖται, τόσο περισσότερο κατευθύνεται πρὸς αὐτὰ ποὺ ἄλλοι τοῦ ὁρίζουν.
Ἔτσι καὶ οἱ Ἑβραῖοι.
Πειραματόζωα εἶναι κι αὐτοί. Ὅπως ὅλοι μας δῆλα δή. Ἁπλῶς ὁ Σιωνισμὸς ἔβαλε σὲ ἐφαρμογὴ τὰ σχέδιά του μέσα ἀπὸ αὐτούς. Ἄλλως τέ, πόσο πιό εὔκολο εἶναι νά «πείσῃς» τούς «δικούς» σου ἀπό τούς «ξένους» γιά κάποιαν ὑπόθεσιν;

Οἱ Ἑβραῖοι λοιπόν, κατ’  ἐμὲ πάντα, ἔχουν μπῇ «μπροστάρηδες» σὲ κάθε ἀνωμαλία, παρατυπία, ἀνομία, βία, ἀναρχία, δημοκρατία… Γιατί λοιπόν κάθομαι ἐγώ, ὁ μή Ἑβραῖος καί συνδιαλέγομαι μαζύ τους ἀλλά καί τούς μιμοῦμαι; Γιατί, γιὰ παράδειγμα, ἐφαρμόζω κατά γράμμα κάθε τους ἐντολή καί προπαγάνδα;
Ἐὰν οἱ Ἑβραῖοι θέλουν νὰ πνιγοῦν, ἐλεύθερα. Θὰ τὸ καταφέρουν θαυμάσια μόνοι τους. Ὅλος ὁ ὑπόλοιπος πλανήτης γιατί ὅμως τούς ἀκολουθεῖ στόν πνιγμό;

Τελικῶς, ἄν καὶ βρίζουμε, καταριόμαστε, κατηγοροῦμε, ἕνα ἀντιλαμβάνομαι. Ἐὰν δὲν τὰ θέλαμε δὲν θὰ τὰ παθαίναμε.
Ἄς χορτάσουμε τώρα ἀπὸ τὴν κάθε παράνοια γιὰ νὰ δοῦμε τὶ ὡραῖα ποὺ ἦταν νὰ εἴμαστε σκέτο Ἕλληνες.
Ὅταν μὲ τὸ καλὸ θὰ ξαναβροῦμε τὴν Φύσιν μας, ἤ ἔςτὧ τμῆμα της, τότε θὰ τὰ ξαναποῦμε…
Ἔως τότε, καλὲς κατρακῦλες…

Φιλονόη

Το ριζοσπαστικό ομοφυλοφιλικό κίνημα στις ΗΠΑ και οι Εβραίοι

«Τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας έχουν μια μακρά ιστορία υποστήριξης – και έμπρακτης συμμετοχής – στο να δοθούν πολιτικά δικαιώματα σε πολλούς που κάποτε θεωρούνταν άφωνοι στην κοινωνία», γράφει ο ραββίνος Toby Manewith σε άρθρο του με τίτλο «Γιατί τόσοι πολλοί Εβραίοι υποστηρίζουν τον γάμο των ομοφυλόφιλων;» στην αμερικάνικη ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα Washington Blade.

Και παρακάτω: «Όλοι θα γνωρίζετε αυτά που λέει στο Λευιτικό 18:22 (που καταδικάζει την ομοφυλοφιλία : “Και μετά άρρενος δεν θέλεις συνουσιασθή, ως μετά γυναικός· είναι βδέλυγμα”)…αλλά…ο Ιουδαϊσμός αποτελεί μια εξελισσόμενη θρησκεία. Είναι αδύνατο για μένα, ως Αμερικανό-Εβραίος του 21ου αιώνα, να ζήσω με μια αυστηρή ερμηνεία των νόμων που θεσπίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα κοινωνικό πλαίσιο εντελώς ξένο προς τη σύγχρονη εμπειρία για να μην αναφέρουμε τις τρέχουσες γνώσεις σχετικά με το φύλο και τον σχηματισμό της σεξουαλικής ταυτότητας».

Και καταλήγει: «Υποστηρίζω και τον πολιτικό και τον θρησκευτικό γάμο (εννοείται ομοφυλόφιλων) όχι ενάντια στην κατανόηση μου για την εβραϊκή παράδοση, αλλά εξαιτίας αυτής».

                                            ********

Πρόσφατα, το Θεολογικό Σεμινάριο του ΣυντηρητικώνΙουδαίωνανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες να γίνονται ραββίνοι, δημιουργώντας μια νέα  διαφωνία με τους Ορθόδοξους Ιουδαίους (που παραμένουν αντίθετοι).

                                                ********

Χαιρόμαστε που θα «παντρευτεί» ο εγγονός μας, μόνο που θα θέλαμε ο άντρας που θα πάρει να είναι Εβραίος!Γράφοντας στην Standard του Λονδίνου ο Εβραίος ομοφυλόφιλος δημοσιογράφος BenjaminCohen, που θέλει να «παντρευτεί», δηλώνει ενθουσιασμένος που ο παππούς τους και η γιαγιά του, David και NormaGreen, τον υποστηρίζουν σε ένα βίντεο που έκανε για την εκστρατεία ‘Out4Marriage’ περί της «ισότητας στο γάμο». Η στάση τους απέναντι στην ομοφυλοφιλία, γράφει, ήταν ανέκαθεν εξαιρετικά φιλελεύθερη… Η μόνη τους αντίδραση όταν άκουσαν ότι ήμουν γκέι ήταν ότι ο φίλος μου δεν ήταν Εβραίος. Θαήθελανναπαντρευτώσεμιασυναγωγή, όπωςεκείνοι…”.

(Σχ. ΚΟ: Τώρα αυτό δεν λέγεται «ρατσισμός»; Μα εγώ νόμιζα ότι ο «ρατσισμός» πάει πακέτο με την «ομοφοβία»…)

   
                                              ********
«Μάθε παιδί μου γράμματα»

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλά “παιδικά” βιβλία, που μέσα από αυτά οι συγγραφείς μαθαίνουν στα παιδιά τη «νέα οικογένεια», που αποτελείται από δύο άνδρες («μπαμπάδες») ή δύο γυναίκες («μαμάδες»). Κατά περίεργο τρόπο ανάμεσα στους συγγραφείς υπερεκπροσωπούνται εκείνοι που είναι εβραϊκής καταγωγής. KeithElliotGreenberg, ElisabethKushner, PatriciaPolacco, Harvey Fierstein, Lesléa Newman είναι κάποια ονόματα μετά από μία βιαστική έρευνα. Ιδού μερικά τέτοια βιβλία:
                                          ********
 Η συμμετοχή των Εβραίων στον ακτιβισμό για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων

 

Γράφει κάποιος AdamKredo στην WashingtonJewishWeekγια την σχέση των Εβραίων με το κίνημα για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων»:

Το να έχει σχέση ο Ιουδαϊσμός με το κίνημα για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων φαινόταν σαν κάτι το «οξύμωρο» στην LeahMeadows.

Η 23χρονη Meadows ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ο «πατριαρχικός» Ιουδαϊσμός θα απέφευγε κάθε σχέση με τον ακτιβισμό των ομοφυλόφιλων.

Οι απόψεις της όμως άλλαξαν όταν η Meadows, κάτοικος District, συμμετείχε σε μια συζήτηση στην ‘Ιστορική Συναγωγή της Sixth & I’ στην περιοχή District της Ουάσινγκτον για την σχέση του Ιουδαϊσμού και του «αγώνα για την ισότητα» των ομοφυλοφίλων.

“Διαψεύστηκα” λέει η Meadows, όταν άκουσε μια ομάδα τεσσάρων πρωτοπόρων ομοφυλόφιλων ακτιβιστών – τρεις από τους οποίους ήταν Εβραίοι – να μιλάνε για  τον αγώνα που έκαναν «κατά των διακρίσεων», καθώς και το ρόλο που διαδραμάτισε ο Ιουδαϊσμός στον ακτιβισμό τους.

Το φόρουμ, συγχρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Kurlander της Εβραϊκής Κοινότητας της Washington, και γιόρτασε την 40η επέτειο των διαδηλώσεων του Stonewall, των βίαιων διαδηλώσεων που ξέσπασαν στη Νέα Υόρκη το 1969, μετά από μια επιδρομή της αστυνομίας σε ένα gaybar.

Η DanaBeyer, (φωτο) η πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια για την βουλή των αντιπροσώπων στο Μέρυλαντ, θυμήθηκε την εμπειρία. της όταν εκείνη την εποχή, που ήταν άνδρας.

«Ένιωσα τόση επιθυμία να συμμετάσχω στις ταραχές, επειδή ήταν αυτός ήταν ο λαός μου που τις έκανε …» ανέφερε.

Η AnneKronenberg, πρώην διευθύντρια της εκστρατείας του gay ακτιβιστή και πολιτικού HarveyMilk, (τον υποδύθηκε ο ηθοποιός SeanPenn και – φυσικά- πήρε όσκαρ) αν και δεν είναι Εβραία η ίδια, έμαθε πολλά από το αφεντικό της που ήταν Εβραίος. “Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι Εβραία,” είπε η Kronenberg, εξηγώντας ότι αν και δεν είναι Εβραία στο αίμα, είναι «πάρα πολύ Εβραία» στο πνεύμα και τις αξίες. 

Κάθε ένας στο πάνελ τόνισε ότι οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται σε πολλά «κινήματα βάσης».

Ο RobertRaben, (φωτο) ένας λομπίστας που στο παρελθόν υπηρέτησε ως σύμβουλος του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή BarneyFrank(DMass) – και οι δύο είναι ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι – είχε δυσκολία να εντοπίσει το «έμφυτο χαρακτηριστικό» που αναγκάζει τους Εβραίους να «τα βάζουν με την αδικία».

«Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι τα ψυχολογικά αίτια που έχουμε μια υπεροχή στον τομέα αυτό, αλλά το κάνουμε», είπε ο Raben.

Οι εβραϊκές θρησκευτικές αξίες, σημείωσε η Beyer, μας έδωσαν το στίγμα για το “ποιοι είμαστε”, ως gay ακτιβιστές. “Το να είσαι Εβραίος με βοήθησε να γίνω προοδευτικός και φιλελεύθερος. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να διαχωρίσει πραγματικά αυτά τα δύο“, εξήγησε.

                                                  ********

Το ριζοσπαστικό ομοφυλοφιλικό κίνημα στις ΗΠΑ και οι Εβραίοι– άρθρο από εδώΟ παρακάτω μακρύς κατάλογος αποδεικνύει, μια για πάντα, ότι το ριζοσπαστικό κίνημα των ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα εβραϊκό κίνημα. Οι Εβραίοι το δημιούργησαν και το καθοδηγούν από πάνω προς τα κάτω. Μέσα από αυτό προωθείται η διαστροφή και ο εκφυλισμός που εξαπλώνεται σαν μια πυρκαγιά σε όλη την Αμερική και από εκεί σε όλον τον «σύγχρονο» κόσμο.

Κανείς δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για τους ομοφυλόφιλους, τους Μορμόνους, τους Ρώσους, τα σκυλιά, τις γάτες ή τα πουλιά. Νοιάζεται όμως όταν οι Μορμόνοι, ή οι ομοφυλόφιλοι, μπορούν να αξιοποιηθούν ως ένα μπλοκ ψηφοφόρων, ή ως ένα μπλοκ προώθησης των «νόμων μίσους». Ρίξτε μια ματιά για το ποιοί είναι πραγματικά πίσω από την gay ατζέντα και πώς χρησιμοποιείται η ομάδα αυτή για τους δικούς τους στόχους.

Η ‘γκέι ατζέντα’ είναι ακριβώς το τέλειο εργαλείο μαζί με τα άλλα τεχνάσματα για να διαφθαρούν οι λευκές χριστιανικές χώρες και μέρος της συνολικής ατζέντας που σκοπό έχει την διάλυση της οικογένειας και την μετατροπή κάθε χώρας σε μια διεφθαρμένη άθλια κοινωνία.

Number One JewGay όλων των εποχών:

Ο «πατέρας» του ομοφυλοφιλικού κινήματος, Frank Kameny, (φωτο) ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πιεστεί η Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία να επαναταξινομήσει τις σεξουαλικές δραστηριότητες των ατόμων του ιδίου φύλου ως «κανονικές». Μερικές φορές τον αποκαλούν «πρωτοπόρο του κινήματος για τα δικαιώματα των γκέι» (δώσανε και σε αστεροειδή το όνομά του). Δείτε τι γράφει το ‘GayGeezer’ για όλα αυτά, όπου αναφέρει και «σχέσεις» με ζώα:

“Έτσι: Ας έχουμε περισσότερη και καλύτερη απόλαυση για περισσότερες και καλύτερες σεξουαλικές διαστροφές, με οποιοδήποτε ορισμό, από όλο και περισσότερους συναινούντες ενήλικες. Όλοι θα είμαστε καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Και αυτό θα είναι αμερικανισμός σε δράση … ““Η κτηνοβασία δεν είναι του γούστου μου … Αλλά φαίνεται να είναι μια αβλαβής αδυναμία ή ιδιοσυγκρασία κάποιων ανθρώπων. Έτσι, εφ’ όσον δεν νοιάζει το ζώο (και το ζώο σπάνια το νοιάζει), δεν με πειράζει και δεν βλέπω γιατί κάποιον άλλον θα έπρεπε τον πειράζει..” Διαβάστε περισσότερα εδώ!1) AllanGinsburg, Εβραίος ποιητής, ηγετικό στέλεχος της παιδοφιλικής οργάνωσης NAMBLA, (NorthAmericanManBoy Αγάπη Association), που ζητάει να «αναγωριστεί» το δικαίωμα σεξουαλικής συνεύρεσης με μικρά αγόρια.

2) AlanKlein, συνιδρυτής της ομάδας ‘ACT UP’, ακτιβιστικής οργάνωσης για τους ομοφυλόφιλους με AIDS, συνιδρυτής της ομάδας ‘Queer Nation’, διευθυντής επικοινωνίας και επικεφαλής εκπρόσωπος της ‘Gay & Lesbian Alliance κατά της δυσφήμισης’ (GLAAD). Ο Klein είναι επίσης συνιδρυτής της επιτυχημένης multimedia καμπάνιας STOPDRLAURA.COM.

3) LarryKramer, Συνιδρυτής της «ActUp», συν-ιδρυτής της ‘GayMensHealthCrisis’.

4) HarveyFierstein, ηθοποιός Κινηματογράφου (Mrs. Doubtfire), γνωστός γκέι ακτιβιστής.

5) Arnie Kantrowitz, συνιδρυτήςτης ‘Gay and Lesbian Alliance Against Defamation’ (GLAAD).

6) WinnieStachelberg, πολιτική διευθύντρια, της ‘Εκστρατείας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων’ (HumanRightsCampaign).

7) Jonathan D. Katz, ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου ‘Harvey Milk’, του μεγαλύτερου ινστιτούτου ‘queer μελετών’ στον κόσμο. Παλιός ομοφυλόφιλος πολιτικός ακτιβιστής, συν-ιδρυτής του ‘Queer Nation’.

10) Moisés Kaufman, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης (Η Laramie Project).

8)Israel Fishman, ιδρυτήςτου ‘Gay Liberation Caucus’ το 1970, τώρα ‘Gay, Lesbian, Bisexual, and Transgendered Round Table’.

9) BellaAbzug, Γερουσιαστής η οποία παρουσίασε το πρώτο νομοσχέδιο για τα «δικαιώματα των γκέι και λεσβιών» στοΚογκρέσο των ΗΠΑ, το 1975.

10) MoisésKaufman, θεατρικόςσυγγραφέας , παραγωγός ταινιών και ιδρυτήςτου Tectonic Theater Project).

11) Michael S. Aronowitz, The New York Log Cabin Republicans.

12) TonyKushner, ομοφυλόφιλοςακτιβιστής, θεατρικόςσυγγραφέας, κάτοχοςβραβείου Tonyκαι Pulitzer. Το πρώτο μέλος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων που εισήγαγε νομοθεσία που απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» (1974).

13) Len Hirsch, πρόεδρος της ομάδας των ομοφυλόφιλων κυβερνητικών εργαζομένων, GLOBE.

14) Meg Moritz, Ph.D. Διευθυντής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της GLAAD.

15) BarbaraRaab, παραγωγός του NBCTV, “Εβραία λεσβία φεμινίστρια δημοσιογράφος, συγγραφέας”.

16) David Goodstein, Ιδιοκτήτης / εκδότης του ομοφυλοφιλικού περιοδικού ‘The Advocate’, συνιδρυτής του Εθνικού Λόμπι Ομοφυλοφιλικών Δικαιωμάτων.

17) Kevin Koffler, αρχισυντάκτης του gay περιοδικού ‘Genre’.

18) JudyWieder, αρχισυντάκτρια του gay περιοδικού ‘TheAdvocate’.

19) Barney Frank, (δεξιά) μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου. Βοήθησε στη δημιουργία πολιτικών «κατά των διακρίσεων» στους εργασιακούς χώρους σε όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

20) Jennifer Einhorn, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Gay & Lesbian Alliance Against Defamation.

21) EvanWolfson, Δικηγόρος ‘LambdaLegalDefense’ και εκτελεστικός διευθυντήςτης ‘FreedomtoMarry’.

22) LeslieFeinberg, συνδικαλίστρια, transgender ακτιβίστρια και συγγραφέας.

23) RobertaAchtenberg, δικηγόρος για τα αστικά δικαιώματα και διορισμένη βοηθός υπουργού Ίσων Ευκαιριών από τον Μπιλ Κλίντον το 1993.

24) Richard Goldstein, συγγραφέαςτου Village Voice.


25) Terry Lobel, διευθυντήςτου National Gay and Lesbian Task Force.

 Και η λίστα συνεχίζεται ….

 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply