Θά ξεπουλήσῃ τό ὄνομα τῆς Μακεδονίας ὁ Μπενοβούβαλος

Αυτή η «κυβέρνηση» που προέκυψε από τον ανασχηματισμό της «κακιάς ώρας» (ανήμερα μάλιστα την ημέρα της Πεντηκοστής, 24 Ιουνίου του 2013!) θα είναι και η τελευταία της παλιάς εποχής για τον τόπο μας! Έτσι θα γράψει μία ημέρα η ελληνική ιστορία το άθλιο δικομματικό τσίρκο των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…

Στα σχολικά και πανεπιστημιακά ιστορικά εγειρίδια του μέλλοντος ο αναγνώστης θα διαβάζει τα κάτωθι: «Το προδοτικό ψευτοκυβερνητικό σχήμα των Γραικύλων Κουΐσλιγκς Σαμαρά-Βενιζέλου (Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2013) κατέρρευσε, αφού πρώτα οδήγησε την Ελλάδα σε νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία, κατόπιν δόλου»!… 
 
Πράγματι, αυτή η άθλια «κυβέρνηση» είναι το οριστικό «κύκνειο άσμα» του άλλοτε πανίσχυρου δικομματισμού. «Κυβέρνηση» μειοψηφίας, στηρίζεται-δεν στηρίζεται σε ένα 15 με 20% το πολύ του λαού, εφόσον το μεν ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πια κάτω του ορίου εισόδου στη βουλή (κάτω από το 3%), η δε ΝΔ ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις είναι με χίλια ζόρια περί το 20%… Ακόμα πιο αναλυτικά, το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι το κόμμα των Πακιστανών (ΠΑΣΟΚιστάν!), διότι ακόμα και τα άλλοτε βολεμένα κομματόσκυλα, οι «πρασινοφρουροί», το εγκατέλειψαν για τα… μάτια του Τσίπρα (!), ενώ η ΝΔ είναι το κόμμα των γερόντων, με ελάχιστους ανόητους ή ιδιοτελείς νέους στις τάξεις της. 
 
Έχοντας λοιπόν την αγωνία του τέλους τους, οι αλήτες του δικομματισμού θα προσπαθήσουν μέσα στο καλοκαίρι (όταν ο λαός κοιμάται τελείως από τους καύσωνες) να διαπράξουν την εσχάτη εθνική προδοσία τους: να ξεπουλήσουν στα Σκόπια το ιερό όνομα της Μακεδονίας!!! Και εδώ είναι η επικινδυνότητα του πράγματος. Διότι στο ανδρείκελο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που ακούει στο όνομα Σαμαράς επιβλήθηκε το χειρότερο πρόσωπο για «υπουργός» εξωτερικών, δηλ. ο Ευάγγελος Βουβουζέλος! Ο οποίος Βουβουζέλος είναι αυτή τη στιγμή μες στην κακία, διότι έρχεται διάσπαση στο (από)κομμά του, εφόσον ο Γ.Α.Π. και οι «παπανδρεϊκοί» λίαν συντόμως αποχωρούν και τότε… «αιωνία η μνήμη» του ΠΑΣΟΚ! 
 
Ο κακός Μπένι Χιλ λοιπόν ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας! Αυτός είναι τελικά ο ρόλος αυτού του ατόμου (και εδώ θυμόμαστε και τις αποκαλύψεις του Γιώργου Πάλμου σχετικά με το σχέδιο «Μπουλγκράβια»…). Βεβαίως, θα πρέπει να συνέλθουν οι δυνάμεις του έθνους και να εμποδίσουν τον Βουβουζέλο να μας οδηγήσει στην καταστροφή, επειδή ο ίδιος είναι κομπλεξικός και αποτυχημένος! Και κάτι ακόμα: να τον «χαίρονται» τον «ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» τους όλοι εκείνοι οι ανόητοι που εξακολουθούν να στηρίζουν τον Αντώνη τον Σαμαρά!… Διότι (πολύ απλά) ο Σαμαράς είναι στην «κυβέρνηση», αλλά ο Βουβουζέλος είναι στην εξουσία!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply