Κυβέρνησις Σαμαρᾶ στὸ ἕνα πόδι-ἀποφάσεις στὸ πόδι.

Τιμωρία στην γωνία και στο ένα πόδι έβαλε η Τρόϊκα την  «Ελληνική» κυβέρνηση, γιατί δεν τηρεί στο ακέραιο την  «λάθος συνταγή» όπως την είχε χαρακτηρίσει ο σημερινός υπέρμαχός της Α. Σαμαράς.

Αντίθετα ο Βενιζέλος παραμένει συνεπής, πιστός μνημονιακός, έχοντας στην καμπούρα του πλήθος φιλομνημονιακών αποφάσεων και ενεργειών, υπηρετώντας με ευλάβεια τους επικυρίαρχους της χώρας.

Είναι η πρώτη φορά που η Κυβέρνηση έχει συνέχεια αφού πρωταρχικό μέλημα και της δικομματικής όπως και της τρικομματικής κυβέρνησης είναι το πώς θα πληρωθούν οι δόσεις στους δανειστές ενώ διαπραγματεύονται το… βάθος της υπόκλισης

Για να τα πετύχουν αυτά καταφεύγουν σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί επιπόλαια, «στο πόδι», θυσιάζοντας πλέον ανθρώπους, Έλληνες πολίτες, μαζί και την χώρα.

Προφανώς  τα ανταλλάγματα είναι ικανά ώστε να κάμπτουν κάθε πατριωτικό και ανθρωπιστικό αίσθημα, Κάθε ίχνος αξιοπρέπειας  ή ευθιξίας. Διαφορετικά θα είχαν παραιτηθεί.

Στηρίζονται στην «πλαστή» οριακή πλειοψηφία στην βουλή, αντί να ακούσουν το 70% των Ελλήνων που τους κραυγάζει «ΦΥΓΕΤΕ».

Οδηγούν σε ξαφνικό θάνατο οικογένειες, με μοναδικό γνώμονα την δική τους ανέλιξη, την εξυπηρέτηση των δανειστών και των επίβουλων της χώρας και του έθνους.

Όμως δεν τα μετράνε όλα σωστά!

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση ενός κατεστραμμένου ανθρώπου. Είναι οι αποκαλούμενοι «μοναχικοί λύκοι» τις αντιδράσεις των οποίων ουδείς μπορεί να προβλέψει!

Κουρδίζουν το ελατήριο με κίνδυνο  η εκτόνωση να είναι βιαιότερη από ότι έχουν προβλέψει…

Ἰωάννης Δέμος

φωτογρραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply