Τὰ παιδιὰ πεθαίνουν ἀπὸ πείνα ἀλλὰ τὰ ἐμβόλια ἐμβόλια.

 Ἐμβόλια, ἐμβόλια, ἐμβόλια.
Ἡ Ἀφρικὴ πεθαίνει ἀπὸ πείνα κι αὐτοὶ κόπτονται γιὰ τοὺς ἐμβολιασμούς.
Τὰ πειράματά τους, μέσῳ αὐτῶν, οὐδόλως τὰ γνωρίζουμε. 
Κάπου κάπου, κάποιες σκόρπιες πληροφορίες, ὅπως γιὰ παράδειγμα τῶν παιδιῶν στὴν Οὐγκάντα ποὺ παθαίνουν τέτοιες σοβαρὲς κρίσεις, ἀπὸ τὶς ὁποῖες φυσικὰ οὐδέποτε ἐπανέρχονται, καὶ μετατρέπονται σὲ …ζόμπυ!!!
Ναί, ἀποτέλεσμα πειραμάτων κι αὐτό!
Ἄς μὴν ἀναφερθῶ φυσικὰ σὲ κάθε τους πείραμα, ἐδῶ, στὴν πεπολιτισμένη Εὐρώπη, ὅπου τὰ μέσα εἶναι διαφορετικὰ καὶ φυσικὰ οἱ καταγραφὲς περισσότερες. 
Σιωπή… Πάντα!

Γρίπες, ἐπιδημίες, γενοκτονίες…
Μὲ αὐτὴν τὴν σειρὰ ξεκινοῦν καὶ καταλήγουν…
Καὶ τὰ παιδιὰ πάντα στὴν μέσι.
Εἶτε γιὰ νὰ γίνουν ἄβουλα ὄντα, εἶτε γιὰ νὰ δηλητηριαστοῦν ἀπὸ τὴν γέννησιν τους, εἶτε ἁπλῶς γιὰ νὰ συμμετάσχουν σὲ πειράματα.

Ὄμορφος κόσμος ἠθικός, ἀγγελικὰ πλασμένος…

Καὶ ἡ Unice …παιδοκτονος!!!

Η Unicef ψάχνει 1,4 δισ. δολάρια για τα παιδιά της κρίσης

Σχεδόν 1,4 δισ. δολάρια είναι φέτος αναγκαία για τα παιδιά που πλήττονται από την ανθρωπιστική κρίση, λέει η Unicef.

Εκκληση Unicef για προγράμματα εμβολιασμών -και όχι μόνο- σε παιδιά 45 χωρών που ζουν σε κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσηςΗ διεθνής οργάνωση απευθύνεται και στους Ελληνες πολίτες ζητώντας να ενισχύσουν τα προγράμματα εμβολιασμού παιδιών σ’ όλο τον κόσμο. Μόνο που στη χώρα μας αρκετά παιδιά πλέον παραμένουν ανεμβολίαστα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στο πνεύμα Λαγκάρντ και η Unicef, η οποία μας θυμίζει ότι τα παιδιά στην Αφρική ζουν χειρότερα από τα Ελληνόπουλα. Συγκεκριμένα, ο ανθρωπιστικός οργανισμός απευθύνει έκκληση για να συγκεντρωθούν σχεδόν 1,4 δισ. δολάρια για την επιβίωση παιδιών σε 45 χώρες που πλήττονται από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ως παραδείγματα αναφέρουν το Μάλι και την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά είναι εξαιρετικά ευάλωτα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συχνά ζουν σε ανθυγιεινές και ανασφαλείς συνθήκες, διατρέχουν υψηλό κίνδυνο από ασθένειες, βία, εκμετάλλευση και παραμέληση. Οσοι επιθυμούν μπορούν να υποστηρίξουν τα προγράμματα της οργάνωσης με μία δωρεά τους στο http://www.unisef.gr/emergncs/ em_har.php. Αρκετές μη κυβερνητικές οργανώσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά που πλήττονται από ανθρωπιστική κρίση σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Μεταξύ αυτών, μάλιστα, την τελευταία εικοσαετία, υπήρχαν και ορισμένες ελληνικές οργανώσεις με αντίστοιχη δράση στο εξωτερικό και χρηματοδότηση του υπ.Εξωτερικών και των Ελλήνων πολιτών. Λόγω της οικονομικής κρίσης και έλλειψης πόρων, η δράση τους περιορίστηκε εντός των ελληνικών συνόρων.Ολα τα παιδιά έχουν τις ίδιες ανάγκες και όταν πεινούν χρειάζονται υποστήριξη. Υπάρχουν παιδιά από την Αφρική που ζουν στην Ελλάδα και πεινάνε, λέει ο Κ. Γιαννόπουλος, ιδρυτής της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία στηρίζει περίπου 12.000 παιδιά (ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής) στη χώρα μας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι σήμερα στην Ελλάδα παρατηρείται αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και της βίας στο σχολείο. Παρατηρείται επίσης αύξηση των περιστατικών κατάθλιψης και αυτοκτονιών στους εφήβους.

Προσθέτει ακόμη ότι υπάρχουν ανεμβολίαστα Ελληνόπουλα αλλά οι ανθρωπιστικές οργανώσεις δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών τους.

ἐλευθεροτυπία

Ναί, μὴ σᾶς ξεφύγῃ κάποιο παιδί. 
Τρομάρα σας…

Φιλονόη. 

Τί στό καλό συμβαίνει μέ τά παιδιά στήν Οὐγκάντα;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Τὰ παιδιὰ πεθαίνουν ἀπὸ πείνα ἀλλὰ τὰ ἐμβόλια ἐμβόλια.

Leave a Reply