ΑΥΤΟΣ εἶναι ὁ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ πού ἔσπρωξε τό παλληκάρι ἀπό τό τρόλλεϋ καί τό σκότωσε

Είναι αυτός που διορίστηκε από την ΝΔ και μετά από το ΠΑΣΟΚ και μετά από το ΚΚΕ και μετά από τον ΛΑΟΣ και μετά από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά από την ΧΑ και ξανά από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ κ.ο.κ.

 Γιατί δεν έχει καμμία σημασία ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση. Από την στιγμή που ένα κόμμα είναι στην Βουλή, τα ρουσφέτια και οι συναλλαγές για διορισμούς δίνουν και παίρνουν! Σπάνε τα τηλέφωνα και οι χάρες φεύγουν σύννεφο! “Αξιοπρεπέστατες” κυρίες στα γραφεία των βουλευτών και των υπευθύνων των γραφείων τους (με ΦΥΣΙΚΑ κλεισμένες τις πόρτες) για να βολέψουν τα παιδιά τους! “Επιφανείς” κύριοι με γνωριμίες καταφθάνουν στην Αθήνα για να διαπραγματευτούν τις ψήφους που μπορούν να “φέρουν” σε αυτόν που θα τους διορίσει τα παιδιά! Μπακάλης, κρεοπώλης, γαιοκτήμονας, διορισμένος σε θεσάρα που κάνει κι αυτός ρουσφέτια, οπότε σέρνει πολλούς μαζί του. Όλοι στην συναλλαγή! Όλοι φτιαγμένοι και βολεμένοι από το ίδιο καθεστώς που επικρατεί από ’65 και που προωθεί την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού προκειμένου να ταΐσει τις πελατειακές του σχέσεις και συναλλαγές.

 Κώστας:

«Έλα Γιάννο… τι κάνεις; Κώστας εδώ.Ρε συ Γιάννη, έχω μία συγγενή μου εδώ (η οποία είναι ήδη στα γόνατα και “δουλεύει”) που έχει μία κόρη 24 ετών. Έχουμε πουθενά να την βάλουμε; Εκεί, σε καμμία υπηρεσία; Είναι πολύ καλή κοπέλα και δεν θέλω να μου την βάλεις σε κανέναν Δήμο…»

 Γιάννης:

«Πες της κοπέλας να περάσει από εδώ (να δούμε πόσο καλή “δουλειά” θα κάνει κι αυτή) και κάτι θα κάνουμε…»

 Την προηγούμενη ημέρα ο Κώστας με τον Γιάννη είχαν φραστικό επεισόδιο στην Βουλή και διαπληκτίστηκαν με αφορμή την ψήφιση ενός νομοσχεδίου, καθώς το κόμμα του ενός είναι στην αντιπολίτευση ενώ του άλλου στην κυβέρνηση. Τους συνδέει όμως σχέση ετών μιας και έχουν εξυπηρετήσει ουκ ολίγες φορές ψηφοφόρους ο ένας του άλλου με πάνω από 100 διορισμούς εξυπηρέτησης ο ένας για τον άλλο… Ούτε που τους ενδιαφέρει τίνος το κόμμα είναι στην κυβέρνηση… Δεν αλλάζει κάτι!

 Ο ηθικός αυτουργός; ΟΛΟΙ μας!

 ΝΑΙ, ΟΛΟΙ μας!

Γιατί όλους αυτούς τους γνωρίζουμε! Είναι γείτονές μας, συνάδελφοί μας, ξαδέλφια μας, θείοι μας, γονείς μας, φίλοι μας! Ποιος από εμάς δεν έχει πει την ατάκα στο τηλέφωνο:

«Έλα Μαρία μου… τι κάνεις; Έλα… Σοβαρά; Μπράβο Μαρία μου πολύ χαίρομαι! Σε ποια υπηρεσία το βάλατε το παιδί; Μπράβο του! Άντε Μαρία μου να ησυχάσετε κι εσείς…. Τόσα χρόνια!»

 Και ο γείτονας που σήκωσε πολυκατοικία μέσα σε τέσσερα χρόνια από τότε που έγινε διευθυντής στην Πολεοδομία ή ο γνωστός που κυκλοφορεί με υπερπολυτελές αυτοκίνητο και σκάφος από τότε που έγινε ελεγκτής στο ΙΚΑ ή ο άλλος που έχτισε βίλλα από τότε που έγινε προϊστάμενος στην εφορία… 

 Δεν τους ξέρουμε όλους αυτούς; Δεν ζουν ανάμεσά μας;

 Ή ο γιος της γειτόνισσας που ξυπνάει μεσημέρι και πάει για καφέ ενώ “εργάζεται” σε κάποια υπηρεσία; Και βγαίνεις μετά και λες ότι οι καφετέριες είναι γεμάτες γιατί υπάρχει ανεργία;;; Ξέρεις πολλούς ανέργους να έχουν λεφτά για να πίνουν καφέ κάθε μέρα; Νομίζεις πως όλοι αυτοί που γεμίζουν τα καφέ τα πρωινά είναι άνεργοι;;;

 Αλλά όταν το δικό σου παιδί δεν κατάφερε να μπει μέσω ΑΣΕΠ, γύρισες και είπες ότι το πέταξαν απ’ έξω ενώ είχε γράψει καλύτερα από τους άλλους! Και; Και τι έκανες; Μπήκες πάλι στην τρύπα σου και μουρμούρισες! 

 Πήγες ποτέ να διαμαρτυρηθείς και να καταγγείλεις αυτά και αυτούς που ξέρεις; ΟΧΙ, γιατί είσαι ΚΟΤΑ! Είσαι λακκές και φλώρος και σου αρέσει να σε βιάζουν γιατί έχεις μάθει να είσαι ΡΑΓΙΑΣ! Γιατί θα βιάζουν την κόρη σου κι εσύ θα γυρίσεις από την άλλη για να μην βλέπεις! Και θα της πεις να μην φωνάζει γιατί «τι θα πουν στην γειτονιά αν μας ακούσουν;;;»!

 Γιατί τέτοιος είσαι! Γιατί τόσα χρόνια ξέρεις πως αιμορραγείς για να θρέφεις τα 2.000.000 πελατών του καθεστώτος που έχουν διορισθεί σε θέσεις, στις οποίες οι μισοί δεν πηγαίνουν καν ή δεν έχουν αντικείμενο απασχόλησης! Και όλοι αυτοί σε βιάζουν και σε βρίζουν γιατί σε αποκαλούν φοροφυγά και κλέφτη και χαραμοφάη! Και ουδέποτε σε εξυπηρετούν στις υπηρεσίες παρ’ όλο που είναι ΔΙΚΟΙ σου υπάλληλοι αφού ΕΣΥ τους πληρώνεις!Ξέρουν μόνο να κόβουν κλήσεις και πρόστιμα για να παίρνουν το bonus και για να δικαιολογούν τον μισθό τους. Όπως ακριβώς έκανε και ο ελεγκτής στο παλληκάρι! Για να δικαιολογήσει τον μισθό του και για να πάρει το 10% από το bonus του προστίμου! Όπως ακριβώς ΟΛΟΙ της Δημοτικής Αστυνομίας. Που δεν είναι ούτε Δημοτική, ούτε Αστυνομία! Γιατί δεν ενεργεί ποτέ υπέρ του Δημότη! Γιατί ζητάει συγγνώμη από τον λαθροσομαλό που πουλάει τις λαθραίες τσάντες στο πεζοδρόμιο, για να περάσει μέσα στο κατάστημα να κάνει έλεγχο! Γιατί καραδοκεί πότε θα παρκάρει κάποιος για να του χώσει πρόστιμο ώστε να μαζευτούν λεφτά για να πάρει τον μισθό του και το bonus του! Αυτή είναι η δουλειά του και για αυτήν την “δουλειά” βγήκες κι εσύ να διαμαρτυρηθείς ότι δεν πρέπει να χαθεί! Τέτοιος βλάκας είσαι! 

 Όπως βγήκες να διαμαρτυρηθείς για το κλείσιμο της ΕΡΤ που τόσα χρόνια πληρώνεις μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, ενώ δεν την βλέπεις καν! Για να παίρνουν μισθούς εικοσαχίλιαρα τον μήνα και να πληρώνονται 88 κηπουροί για 40 δέντρα!!! Και για να παίρνουν κάτι τύποι της γενιάς του δήθεν Πολυτεχνείου 100 και 200 χιλιάρικα την βραδιά! Για αυτούς βγήκες να διαμαρτυρηθείς! Που στα δελτία των ειδήσεων τόσα χρόνια σου έλεγαν ότι πρέπει να μπούμε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ότι οι παπανδρεομητσοτάκιδες, βοριδογεωργιάδιδες και οι βενιζελοσαμαράδες θα μας σώσουν από την κρίση! Την κρίση που δημιούργησαν αυτοί και που ΕΣΥ καλείσαι να πληρώσεις ΖΩΟΝ!!!

 Γιατί ΕΣΥ ήσουν στο τρόλεϋ και ήσουν μπροστά στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του παλληκαριού, αλλά δεν σηκώθηκες από την θέση σου ρε μούτρο! Είδες τους δύο γερμανοτσολιάδες να βιάζουν ψυχικά και σωματικά το παλληκάρι και να το σπρώχνουν από την πόρτα, αλλά δεν βοήθησες! 

Γιατί είσαι ΡΑΓΙΑΣ!

 ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ!!! 

 ΕΣΥ ΤΟ ΕΣΠΡΩΞΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΡΑΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!

 Ἀνδρέας Ἀχαιός

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply