Περίεργα παιχνίδια τῆς μείζονος ἀντιπολιτεύσεως.

Μία άκρως περίεργη φράση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στην Κέρκυρα, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι ακριβώς «παίζεται» στην πλάτη του Ελληνικού Λαού.

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Τσίπρας ενθάρρυνε τους Βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ να υπερψηφίσουν το υπό κατάθεση νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τους πλειστηριασμούς!!

Αναφερόμενος στους αντιδρώντες βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ, είπε ο κ. Τσίπρας: «Την Κυβέρνηση δεν θα την ρίξουν οι Βουλευτές της συμπολίτευσης αλλά ο λαός που θα βγει στους δρόμους».

Στην ουσία δηλαδή απαλλάσσει τους Βουλευτές από την  ευθύνη αν ψηφίσουν το επαίσχυντο νομοσχέδιο και μεταβιβάζει την ευθύνη στον λαό!!!

Κοντολογίς δηλαδή τους προτρέπει να το ψηφίσουν!!!

Για να πληρωθεί το ρηθέν υπό των πολιτών ότι: όποιος αρχηγός κόμματος επιστρέφει από ταξίδι στις ΗΠΑ, μοιάζει σαν να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και επιδίδεται στην κυβίστηση και στην «δήθεν» αντίσταση…

Άκρως περίεργα, επικίνδυνα για τον λαό, παιχνίδια!

Ἰωάννης Δέμος 

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply